Sportovní

Skate 4 (15)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Zatim nam bude muset stacit new... Tony.

• Bagipycoo
    Bagipycootemnej123

Project: Session link

• Munky
    Munky
    1

Taky bych jim za to urval ruce.Ale moc tomu nevěřim že dělaj na čtyřce,i když překvapit můžou vždycky [s14] Na PS4 by to bylo něco neskutečnýho..

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

Co bych dal za novej skate4 :(

• Matesino
    MatesinoPS4

Mě moc skate 3 bavil, a líbil by se mi skate 4, co se tíč skate 2 jsem nehrál

• ASSASSIN_BUG
    ASSASSIN_BUGESO

?[s7][s3]...?

• skandy26
    skandy26skandy26

Dvojka je mnohem lepší než trojka :) čtyřka by nebyla k zahození :)

• sten32
    sten32loading...

kubik: Nerobí, hra bola zrušená respektíve dlhodobo pozastavená kým nenájdu príjem penazí

• kubík
    kubík

Jasně že chci skate 4 tak snad se dočkáme[s1]. Jinak k bmx se zrovna jedna hra dělá link tak je koukejte podpořit [s6]

• Munky
    Munky

Tak to není špatný.Určitě předpokládali že to nebudou hry pro každýho a že se toho neprodá tolik jako třeba COD takže by to pro ně nemuselo bejt zklamání.Musej jenom chtít to je všechno [s14] na nextgen určitě něco bude.Jinak klidně zase pomůžu to je jasná akorát doufám že už tam nebude zase taková sociální trofej [s6]

• Munky
    Munky

Taky bych bral novej díl skate. ale nevim jak na tom ty tři díly byli s prodejema takže uvidíme jestli do toho v EA půjdou znova..musej!! [s14]

• Kubackin
    KubackinLightning

Hrál jsem všechny díly Skate a moc mě bavily , jenže už nejezddim na skejtu ,přešel jsem na BMX tak bych od EA rád uvítal hru s BMX na stejným principu jako bylo Skate , a nebo uplně nejlepší by bylo kdyby udělali hru BMX a Skate dohromady :)

• ZatoichiCZ
    ZatoichiCZMasér

Jop a na PS ONE byl nezapomenutelny taky Trasher skateboarding ten měl k next gen SKATE asi nejblíže co se týče zpracování realističnosti skateboardingu.No jak sem psal výše Chci to moc! :D Jakožto old skate dog bych si rad zagrindil a zaslidil a zakopal flipy aspoň virtuálně když už není tolik příležitosti(hlavně času a síly :-() reálně jako za starých časů na streetu :D

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith
    1

No je jasný že na PS4 nějaká skate hra určitě bude ale jestli to bude právě další Skate nebo něco jinýho to je ve hvězdách... já bych novej Skate určitě uvítal ale i klidně BMX hru jako byl Mat Hoffman nebo Dave Mirra.. nic podobnýho jsem na PS3 nehrál.. stejně tak mě bavil i Agressive inline (kolečkáče) nebo si vzpomínám i na Grind Session to byla taky celkem dobrá skate hra.. snad něco podobnýho co nejdřív výjde

• ZatoichiCZ
    ZatoichiCZMasér
    1

Chci to moc,ale jestli se toho někdy dočkám jest ve hvězdách.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.