Sportovní

Skate 3 (24)

• MANTAFILIP
    MANTAFILIPFrydlis37
    1

ok tak dik moc za radu [s14]

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

pokud jsi 2 nehral tak urcite :) jsou tam i podle me 2 super parky lepsi nez kterejkoliv ze skate3

• MANTAFILIP
    MANTAFILIPFrydlis37

Takze se vyplati koupit skate 2 nez dlc do skate 3 jo? [s6]

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]
    1

MANTAFILIP: ahoj skate3 party mod v zakladu nema... ale je v DLC san van party pack... coz za ty prachy kdyz pises ze mas skate2 demo je lepsi k penezum na dlc prihodit neco pres stovku a kup si radsi skate2 nez dlc do3 [s14]

• MANTAFILIP
    MANTAFILIPFrydlis37

caute nevite nekdo jak zpristupnim party mode? abych moch hrat na dva mody jako skate nebo hall of meat ? jde to vubec? mel jsem skate 1 tam to slo a ve skate 2 v demu to bylo taky ale ve trojce sem nasel akorat to party play ale je to zatim sedivi a nejde to spustit

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

nekdo kdo by zahral? napiste at je nas vic a dame naky match (ps3)(pisnete klidne PM)

• Munky
    Munky

Nenašel by se někdo kdo by mi pomohl s online trofejí Talking bout Team practice kde se musí zajet freeskate v 6 lidech?je to jediná která mi chybí a jelikož tohle už nikdo nepaří tak je to docela težký.takže kdo bych chtěl nebo mu taky chybí tak at se ozve [s14] peace [s16]

• -RUDY-
    -RUDY-

[s16]

• -RUDY-
    -RUDY-

[s16]

• silenec
    silenecBig Boss

ahoj rad si tuhle hru dam s nekym na ps3. pro friendship staci zprava nick- silenec

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

v skate.reel (coz odemknes kodem co je prilozenej v krabicce a pokud mas bazar tak jedine na PSstore koupit ale jestli ti nejde o platinu tak zbytecny kupovat)

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Díky High Five! už mám... nechcu vypadat jako Olin co na nic nepříjde ale kde se hodnotí ty fotky videa a skateparky ?[s6]

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

To High Five mužeš hrát co chceš na tom nezáleží. Throw Down - proto mušíš založit , nebo se připojit k týmu. Nejdřív musíš jít do online freeskate lobby. potom online ranked team challenge. Horší to bude s trofejí Lot Pwners. Řekl bych , že teď už nenajdeš náhodný lidi online, takže asi budeš muset najít parťáka. Každej musíte mít svůj vlastní tým , no a pak se navzájem nechat vyhrát.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Jo díky já nevěděl co mám dávat... vždy jsem dával ten quick match a stejně nic tak jsem zkusil ten Versus a šlo to... ještě by mě zajímalo jak udělám tohle: Throw Down (Vyhraj hodnocený Online Team Challenge) to si mám jako založit nějakej ten tým nebo se to dá udělat jednodušeji?

A ještě trofej High Five! (Vyhraj 5 libovolných hodnocených challengů) stačí třeba 5x vyhrát own the lot nebo to musí být vždy něco jinýho ?

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Pro upřesnění. Musíš zvolit 1. Online challenge menu 2.Versus

3.Custom match nebo Quick match

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Hmm mě ty trofeje fungovaly v pořádku. Ujisti se , že hraješ Ranked a Solo. Možná jsi hrál v týmu. To že jedeš sám nemusí nutně znamenat režim solo.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Taky bych potřeboval pomoct ale spíš s vysvětlením nějakejch těch online trofejí... hraju ty chalange online a aji vyhrávám ale trofej mi za to ještě neskočila... třeba trofej: You're Winner!

(Vyhraj hodnocenou Online Solo Challenge hru) hraju pořád ty challenge a dost často vyhrávám ale prostě nic nic nic

• trhac
    trhac

cus potrebuju pomoc z trofejema nemam na to uz rervi moc my to nejde a potrebuju pomoct nick:pavlicek diiky moc vsem co si me pridaji trhac je jen pomocny colevek [s8]

• veks
    veksDJ
    1

Jdu se zeptat na to, co Izza před třemi měsíci :D Přidejte si mě, pokud ještě někdo občas hrajete... PSN ID VeksCZ.

• IZZA
    IZZADon Izzo

Aloha Skate bros :D ;) hele hrajete to ještě někdo nebo je to už mrtvá záležitost?Ja si hru před pár dny pořídil za lidovych 300 korun a rad bych si ji yahral y někym online,protože co jsem tak koukal tahle TROJKA je stavěná hlavně na online ridění :)

Kdyby někdo chtěl tak si mě když tak přidejte PSN ID Izzik potažmo sem písněte a přidám si já vás.Předem dík a Skejtu zdar

• ZET
    ZETZETROPHIES

HLEDAJÍ SE DALŠÍ 3 USERS na odemknutí trofeje ***Talking bout team practice*** Je potřeba celkem 6 users 3 již máme ....

Předem díky!

• ZET
    ZETZETROPHIES

ok pridám si tě

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Muže bejt můj nick OG_LOC_cz

• ZET
    ZETZETROPHIES

Hledá se dobrá duše, která pomůže s online trophy................

předem díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.