Plošinovky

SimAnimals Africa - Shaun White Snb (52)

• TumaPetr
    TumaPetr

[q][b]homer02: [/b]VRB: nehral ale vide me staci[/q]

Co na to říct, buď se budu opakovat a nebo počkám až dospěješ...

• Homer
    HomerHommeer

VRB: nehral ale vide me staci

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

hra vypada cocela dobre ale meli udelat neco jako SSX to by bylo jiny kafe:D:)

• TumaPetr
    TumaPetr

[q][b]homer02: [/b]to je hra docela na nic sem videl videa .... [s15] [/q]

Nebudu tě kamenovat za tuhle větu, protože sem viděl lidi, který jsou schopný udělat z videa i recenzi. Ale pro příště se vyvaruj osočování her, který si nehrál.

• Homer
    HomerHommeer

to je hra docela na nic sem videl videa .... [s15]

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Triky já můžu bejt rád že svah sjedu v pořádku [s6]

• roly30
    roly30

Flaffi: v reálu je všechno lepší :) možná krom horrorových her :D ale jako sportovní hry jsou všechn lepší v realu já si radši jdu tenis zahrát na kurt než sedět doma a hrát ho na PS3 a SSX taky radši v realu jen nejsem takovej trýčkař :D

• Homer
    HomerHommeer

ssx je lepsi

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Ale stejnak je to nejlepší v realu to máte radost když se vám povede tríček

• Flaffi
    FlaffiMusic day

[q][b]homer02: [/b]ssx sou lepsi :D[/q]

On tour na to nikdo nemá

• Homer
    HomerHommeer

ssx sou lepsi :D

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

tak mam za sebou 2h 30 min a zatim pozitivni dojmy super hra. a ovladani neni tak strašne.

• roly30
    roly30

tak ted jsem dodelal vsechny normalni ukoly a ultimatni. Potom nasel ty odznaky a muzu uz delat shaunovy questy ale nwm jak u toho prvniho mam zmacknout ctverec a pak drzet krizek ale nejak mi to nejde :(

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

už se těšim až to budu mit.super hra.

• roly30
    roly30

hele takhle mas 4 ruzne svety + 2 dalsi si muzes stahnout za penize. vyberes si v jakym chces zrovna jezdit a je to jak v GTA proste muzes si delat co chces a mas oznaceny zavody ty k nim zajedes zmacknes krizek potvrdis a jedes - Big Air , Freestyle, Death Race, Cross Race ........ no a takhle udelas asi 15 zavodu na kazdym svete a otevre se ti takovej jeden turnaj kterej komentuje shaun. A pak mas na kazdym svete tusim 2 MP zavody ale ty normalni taky muzes ject pres net jen tyhle dva se musej bejt jen pres net

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

roly a ty ukole su tam označene ty zavody?

• roly30
    roly30

Red: pekny :) ja ted jezdim taky na aljasce protoze u ostatnich uz mam vsechny discipliny v singlu hotovy. Je to zajimava hora dost dobrych skokanku a spoustu lavin :)

• Red
    Red

Taky ukážu svoje videjko - link

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

jenom řeknu kdo neviděl extremni svahy tak až se podiva je to dokument 5 nejlepšich snowbordistu světa jede na Aljašku a je tam i Shaun White dobra podivana tyy kopce su mazec.

• roly30
    roly30

tak aljaska koukam ze tam nevedou lanovky takze nahoru musim vrtulnikem, jinak jsou tma super skokanky - solarni panely :D malo by byly zniceni v realu :D

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

roly ty mě na tu hru lakž čim dal vic.

• roly30
    roly30

hmm hraju ty hory po porade ze udelam discipliny na jedne a pak na dalsi uz jsem udelal park city, europe a japan ted delam aljasku a je to fakt rozsahla hora vsude laviny nahore je to do st o hubu je to pekne :)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

pekne videa roly,hlavne to treti je povedene [s8]

• roly30
    roly30

tak mam tu pár videí

link

link

link

• roly30
    roly30

Tak jsem zkusil multak s redem je to senza jen nemel headset skoda

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

nemate nikdo k tomu soutrack? rad bych poslechnul.

• roly30
    roly30

super hra moc mě baví !!! licence jsou super, soundtrack taky, ovládání tak na to si zvykám jsem trochu zvyklej na to ze Skate, volnej svet je nejvic pohodovej, grafika je taky dobra neni zadna extra ale tak lepsi prumer, oproti SSX dost realne jeste jsem nezkusil online nehraje to nekdo?

• roly30
    roly30

asi za 20minut budu hrat strasne se tesim snowboard to je moje SSX je good ale jako triky ze si rozepnes vazani a chytnes prkno do ruky to je moc to me stvalo az moc arkadove

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

hej jako nevim,ale vim,ze jsem mel asik 2 hry ze snb,tak jsem si myslel ze to je ssx........nevim [s14] nikdy jsem se o ty hry nezajimal takze to byla asik nejaka jina hra....

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

oni byli ssx i na PSX?????!!!

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

ja jsem hral jenom prvni dil na PSX a ostatni dily uz ne,takže uvazuju o SWsnb

• PICEKcz
    PICEKcz

U SSX 3 ten freeride byl mnohem lepsi... Hlavne aj skrz to ovladani..

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

no jeste uvidim,hodne se me libi ten freeride [s6]

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

ja bych teda shauna nekoupil jako teda vypada to ze akorat skocis otocis se s prknem a porad dokola nez treba kdyz si v ssx skocil na slide takk si mohl dat reba stojku na tom prkne a to me pekelne bavilo .EA prosiim dalsi SSX

!!!!!!!§

[b]Komentář byl editován: 11/01/2009 12:46[/b]

[b]Komentář byl editován: 11/01/2009 12:47[/b]

• PICEKcz
    PICEKcz

Zlate SSX, snad se k nam nekdy vrati.... Nevite neco o pokracovani??? jestli na tem delaji nebo tak??? A jinak SWS mam na xboxa a je to suche a blbe ovladani...

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

uvazuju ze si tuto hru koupim,poradte ma to cenu??

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

taky chci koupit sem na to zvědavej.

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

taky chci koupit sem na to zvědavej.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Worm_CZ

Jako joypad na PC můžeš použít Dualshock (či Sixaxis) [s6]

• Snou
    Snoulamka

pel.dave: [s7] [s7] SSX [s7] [s7] , proč kua neudělaj pokračování???... no jo vlastně, vždyt ted EA dělali Facebreaker... [s8]

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

ja bych spis nez nejakej simulator snowboardu bych raci paril nejakou blaznivou hru ze treba skocis ze skaly na snowboardu a sundas si prkno z vazani a ruzne s nim hazis nad sebou atd:Da zrovna toto me na ssx bavilo:D:D

• Snou
    Snoulamka

na SWS sem se tak, těšil, snowboarding je můj, ale když sem vyděl ty animace, ovládání, grafiku...škoda [s13]

• roly30
    roly30

:d šikovnej brácha :D

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Jj a prachy si nechal. Za 300kč sem naprosto pobouřen

• Snou
    Snoulamka

já tu hru miloval, ale na ps3 se na ní nedalo dívat

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

bez dovoleni?

• Flaffi
    FlaffiMusic day

Sem měl on tour a 3 Jenže můj brácha snou mi jí prodal

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

ano ssx byly genialně:D

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

SSX byly super

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

at spis udelaji dalsi ssx to bych si hned koupil.na ps´2 sem to furt paril

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.