Volné forum

Silniční cyklistika (6)

• BerryBF3
    BerryBF3

jezdím na MTBčku závodně a docela přemejšlym o sliničce na trenink je to prej uplně něco jinýho, umim si to představit bez širokých pneumatik a odporu jak kráva [s3]

• tomas447
    tomas447

od silničního kola me odrazuje špatný stav silnic a provoz,radši si v klídku zrelaxuju v přírodě

• Hicas
    HicasNečum!

Silnicka me taky laka, az budou prachz tak asi ji i koupim, ale ted litam na trekaci. Ale mam na nem vice mene silnicni gumy... ale obcas kdyz mam chut, tak si dam krasnej cross z Jestedu. Je to od GT a mam ho uz asi 6-7 let. A uz ma urzite 10000km za sebou, takze je vsechno vyrachtany. - Letos koupim jeste trekace a pristi rok bych sel rad do nejaky pekny silnice.

• messie
    messieNeutrální

na silničce kvaltuju už asi 7 let, první 3 to byl jen favorit, pak sem koupil itala sannino a musím říct že je to uplně něco jinyho.....jediny 2 věci co mi vadí tak sou smradlavy diesle a děravy silnice....... :D:/

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

No já jezdím na kole už od mala, začínal jsem na všemožných vehiklech :D posledních 5 let mám Treckový kolo Kelly's Definite. Ale když se tu bavíme o silničkách, tak mám od minulýho roku Merida Warp 4 link a jsem s nim max spokojenej. Když člověk zalehne na řidítka tak je to fakt mazec. Neni to klasická silnička ale časovkářekej speciál, no prostě padáda. Předchvílí jsem dal svou letošní 50km jízdu a jsem dead :D

• StefiCZ
    StefiCZpls no

O silničce jsem dost uvažoval, na konec jsem ale šel do Crossa, bál jsem se aby se mi to na první polňačce nerozsypalo [s1] Ale na jízdu městem a po upravených silnicích je to mazec, člověk lítá jako prase [s6]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.