X dante nechci ti to vymlouvat , ale hádanky se samy změnily podle obtížnosti hry . doteďka si na to vzpomínám jak jsem se slovníkem řešili co to kuvra má znamenat ty jejich básničky a říkadla , dohráno 6x a kámoš dokonce vyvolal i všechny duchy takže to měl min 8x
Silent Hill - PS1 Silent Hill herní průvodce (PDF) (6)
u klavíru jsem skončil, neměl jsem na to tenkrát nervy [s13][s14]
Na klavír si vzpomínám bylo to peklo, seděl jsem nad tou hádankou asi tejden a povedlo se a bez návodu.Jojo dřív jsem měl větší trpělivost.
X dante nechci ti to vymlouvat , ale hádanky se samy změnily podle obtížnosti hry . doteďka si na to vzpomínám jak jsem se slovníkem řešili co to kuvra má znamenat ty jejich básničky a říkadla , dohráno 6x a kámoš dokonce vyvolal i všechny duchy takže to měl min 8x
klavír ještě šel , ale kostky do dveří to byl zápek , rozhodně záleží na obtížnosti , na Hard - byly hádanky totální brutus
myslím že to každý dá bez průvodce akorát byl problém ten klavír.
No to se myslí jako vážně? Na xko vyšlo spousta lepších her třeba Forza 3, AC 2, cod 6 ........, čim to tam vybíraly nevim, ale určitě né mozkem.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.