Plošinovky

Shank - Plošinovka SHANK (34)

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Návod na získání všech kostýmů do hry: link

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

nejde...... nejde :((

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

aha, tak to bude asi tím, nevím, ale nejde mě to, přitom z účtu kamaráda ostatní hry jdou.... domluvíme se :D

• alex33cz
    alex33cz

Lukasneo: ty to chceš stáhnout z jiného účtů? mě se tohle stalo s jedním co měním hry... z mého účtu to šlo, ale když jsem chtěl sosat z jeho tak mi tohle taky psalo, přitom mi říkal, že to nikomu stahovat nedával... tak si založil nový účet a tam už mi to stahovat jde

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

ahoj, mám problém, nejde mě to spustit!!! jako přihlásím se, najedu na download list a na hru a chci sosnout a napíše to, že ne mém PS3 je aktivní 5 účtů........ :(((( kurva fix co to je?......

• skrit3k
    skrit3k

.btw., kdyby mel nekdo Deathspank, mel bych zajem.)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

ok posílám [s1]

• skrit3k
    skrit3k

PM`s sent.

• Jonny1619
    Jonny1619

JJ, paráda, já bych prosil, pokud by to bylo jenom trochu možné tu PMku s účtem max. dnes do 4 hodin. Jinak bych mohl zaplatit až tak v pondělí nebo úterý. Je to z důvodů výše uvedených.

Taky kvůli tomu, abych mohl poslat číslo účtu tomu člověku z C-F fora.

• skrit3k
    skrit3k

.ok chlapi, vsechno to zaridim. Jinak trochu o mne. Byl jsem clenem na SP foru jeste v dobach archaickych a tady jsem od vzniku. Ale jelikoz nemam vubec cas na hrani online a dnes uz ani pomalu na single, tak se nezapojuju moc do diskuzi a na netu netravim moc casu.

Profil na gamebazar: link - 100%

Profil na Aukru taky, uzivatel: "c3l3r"

Jinak rikam, koupim hru dnes, poslu vam login a cislo uctu a penize muzete poslat, jak vam to bude vyhovat, nemusim to mit predem.

P.S.: Ted je du navsteva, tak prosim o strpeni.

• Jonny1619
    Jonny1619

Ok, souhlasím, pošli nám ty PM skritku a my pošleme peníze. Pokud bys měl nějaký profil na GB nebo někde, tak by to bylo fajn, abych ukázal tomu člověku z C-F fora, že jdou peníze někomu serióznímu. Ne, že bych ti nevěřil, je to spíš kvůli němu. A nebo by ti zaplatil, až bys mu dal ty údaje no, můžu se za něj klidně zaručit, je v pohodě a má 37 kladných iTraderů, takže problém by nebyl.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

takže kluci situace je taková, že mě nejspíše nepůjde aby si kdokoliv stáhnul přes můj účet něco nového...... nevím kde je problém, ale enkrát sem to řešil i přes Sony a žádná pomoc- klasika...... skřítek- pokud bys nabídnul účet, rád do toho půjdu s tebou...... tady na foru jsem už asi 2 roky, jinak můj profil na gamebazar.cz - Lukasneo- 100% :)) proto ti i radím pokud budeš půjčovat účet a kupovat to, ber ohled na lidi kteří jsou tady dlouho a mají hodnocení!!!! už se párkrát stalo, že byl problém s lidma , které neznám - to platí i k tobě :) 100% mám zájem o Shank :) hru můžeš mít max 5x!!!! (sdílet) rozpočti to na počet lidí a hoď pm ) účet. Budu samosebou plati jakmile mě hra pojede na účtě :)

• Jonny1619
    Jonny1619

Tak já už jsem poslal uživateli Lukasneo PMku, aby nám poslal číslo účtu. Určitě se tu brzo objeví, tak už to tak nechám.

• skrit3k
    skrit3k

.ok, tak to by melo byt v klidu....pokud bys ale chtel hrat hned, muzu to stahnout klidne ja. Penize muzou prijit klidne pozdej, s tim nemam problem....domluvte se a ja bud prevedu penize nebo hru stahnu..zatim

• Markst
    MarkstNECUM!

na normal jsem to dohral za 3 hodiny a 12 minut ale jinak je to vazne paradni :) jeste tam je MP cam. kterej bohuzel nejde online

• Jonny1619
    Jonny1619

Profilů můžeš mít v PS3 16 [s1] .

• skrit3k
    skrit3k

.ja to tak myslel. Kdo by mel zajem zaplatil by petinu. Jenom jedna otazka: kolik muzu mit v ps3 ulozenych profilu?...aby mi to pak jelo...uz sem stahoval od vice lidi...

• Jonny1619
    Jonny1619

Ahoj, ok, připíšu tě. U toho Joe Danger to by asi záleželo u každého konkrétně, když to už máš koupené a vlastně by od tebe odkoupil jeden slot.

Já osobně, i když jsem prvně chtěl koupit i Joe Dangera zůstanu jenom u SHANKU.

Takže teď akorát stačí, aby nám Lukasneo zaslal číslo svého účtu a my mu pošleme peníze:).

• skrit3k
    skrit3k

.zdar, ja bych mel taky zajem, pokud je jeste volny misto...klidne by se to mohlo udelat pres muj ucet....a mam i cerstvyho Joe Danger, takze pokud by byl zajem muzem se domluvit i na tom...napiste..dik

• Jonny1619
    Jonny1619

Každopádně bych já potřeboval už dnes dostat číslo účtu, na který mám pak poslat peníze a kolik peněz (podle toho, jestli se teda dohodneme i na něčem dalším). O víkendu a v pondělí totiž budu mimo ČR, tak abyste pak nečekali na mě.

Doufám, že se najdou ještě ti dva lidi:)

Edit: (11:03)

Tak pokud by vám to nevadilo, tak už se mi hlásil jeden seriozní člověk z C-F fora, který by hru chtěl také koupit. Co vy na to?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

vidíš, to mě nenapadlo :DDD

• Jonny1619
    Jonny1619

Já bohužel nemůžu, jak jsem psal navrchu, protože kartu nepoužívám a kredit ve formě PSN karty zrovna nemám:(. A co ty sova655?

Lukasneo: A nemohl by sis pro to vytvořit úplně nový účet?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

takže kdo by byl ochotný to sosnout? mám jen CZ účet, měl sem i US, ale ty hajzlové to .... :D klidně to koupím ale problém je ten, že můj účet který mám měl asi před rokem nějakej problém a nikomu nešlo nic si ode mě stáhnout!!! nevím jak je na to teď, ale asi to bude stejný

• sova655
    sova655gabrda_9

Jonny1619 - ja bych do toho taky sel. [s14]

• duxik
    duxikClint

Flick to vcera hral a je to paradni, asi si to pak taky stahnu :)

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Já do toho půjdu :)

• Jonny1619
    Jonny1619

Tak co, nenašli by se další 4 lidi, kteří by tuto hru chtěli koupit?:) Bohužel nemám na účtu zrovna kredit, takže by to musel koupit někdo jiný. Nevím, kolik stojí na CZ Store, ale na UK Store stojí 10 liber a na US Store myslím 15 dolarů, takže to vyjde celkem stejně.

Pokud by někdo měl zájem, tak se pište sem a nebo mi napište PMku a já budu upravovat tento příspěvek;)

Zájemci:

1. Lukasneo

2. sova655

3. Jonny1619

4. [k4relB]

5. skrit3k

Všechna místa jsou obsazena:)

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Já tuhle pecku mám a je to naprostej nářez, jedna z nejlepších věcí na Store. [s14]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

link Přidávám video jak se hra paří :D

• Jonny1619
    Jonny1619

Pokud někdo bude kupovat ve více lidech, tak bych do toho šel:), je to celkem dobrá hra.

• sova655
    sova655gabrda_9

kolik stoji?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

připomíná mě to hru 13 na PS2 :)) to jsem hrál dost :D skvělá grafika, tohle večír sosnu asi :D nebo někoho kdo do toho půjde semnou :D

• sova655
    sova655gabrda_9

Vypada luxusne,, tady trofeje link

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Zakládám toto téma, pro tuhle super plošinovku na PSN store, máte jí někdo? Pište postřehy, nápady, videa, hratelnost, atd :D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.