4. série Mr. Robot - nejlepší řada a jedno z nejsilnějších seriálových zakončení všech dob. Černobyl taktéž skvělej (ten soundtrack!).Zklamání (nebo spíš nenaplněný očekávání) - třetí True Detective a Zaklínač.
@Oig1: Snad se k tomu dostanu.Pratchetta miluju, stejne tak Neila Gaimana, ale Good Omens jsem zatim necetl. Dokonce jsem tehda cetl neco o tom, ze BBC pripravuje vysokorozpoctovou adaptaci Discworldu. To by bylo skvely, pokud by se to povedlo.
do ctvrteho dilu se mi libilo SEE, Mandalorian slabsi ale jeste jsem ho nedokoukal porad od nej utikam, Zaklinac za me skvely, Cernobyl skvely az na dva slabsi dily a tesim se na 4tou Expanzy.
Spatne Strange Things kde uz od druhy serky se to posunulo uplne jinam ac ta byla jeste zlata oproti ty posledni, to SEE me nakonec taky zklamalo,
Šťastnej novej rok všem, jakej seriál, které letos vyšel jste si užili nejvíce?
Já z toho, co jsem viděl tak asi His dark materials, který mi představilo skvělej fantasy svět. The Mandalorian, který je zkrátka velmi dobrý a i ten Zaklínač se mi na menší přešlapy hodně líbil. A taky nesmím zapomenout na první půlku 4. série Rick and Morty.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Seriál roku 2019 (21)
Chernobyl, Formula 1: Drive to survive
Chernobyl, The Deuce: špína Manhattanu
@Gunther: hustýýýýýýýýýýýý
Rick a Morty
Těžko vybrat nejlepší seriál, protože kvalitní kousky do nás perou ze všech stran, ale každému bych doporučil tyto:
- Roky a roky- Odhalení- Černobyl- Zaklínač- Watchmen
A jako bonus musím zmínit ještě tyhle :-)
- Euforie- Sex edducation- Mandalorian- Most!- Útěk z vězení v Dannemoře
A nové série- Dark- Mindhunters
4. série Mr. Robot - nejlepší řada a jedno z nejsilnějších seriálových zakončení všech dob. Černobyl taktéž skvělej (ten soundtrack!).Zklamání (nebo spíš nenaplněný očekávání) - třetí True Detective a Zaklínač.
černobyl, skylines a sex education....
@Oig1: Snad se k tomu dostanu.Pratchetta miluju, stejne tak Neila Gaimana, ale Good Omens jsem zatim necetl. Dokonce jsem tehda cetl neco o tom, ze BBC pripravuje vysokorozpoctovou adaptaci Discworldu. To by bylo skvely, pokud by se to povedlo.
A kdo máte rádi Pratchetta a britskej humor, doporučuju Good Omens a geniální dvojici Michael Sheen, David Tennant.
do ctvrteho dilu se mi libilo SEE, Mandalorian slabsi ale jeste jsem ho nedokoukal porad od nej utikam, Zaklinac za me skvely, Cernobyl skvely az na dva slabsi dily a tesim se na 4tou Expanzy.
Spatne Strange Things kde uz od druhy serky se to posunulo uplne jinam ac ta byla jeste zlata oproti ty posledni, to SEE me nakonec taky zklamalo,
Černobyl, Agent, Most
Peaky Blinders
nejlepsi cernobyl, tam mam jasno. nezklamaly - peaky blinders 5, mindhunter 2, the boys, true detective 3zklamaly - stranger things 3, zaklinac, got 8
Taky jsem zapomněl na Černobyl. Letos asi opravdu nejlepší seriál.
The Mandalorian, nejlepší a jediný seriál co jsem letos viděl.
1- Chernobyl- Leaving Neverland- Mindhunter 2- The Boys- True Detective 3 (Slabší než 1, ale lepší než 2)- The Dark Crystal
Zlamání roku:- Game of Thrones 8
- Strange Things 3
Ozark - objevil jsem až loni.
Papírový dům (La casa de Papel) - objevil jsem až loni
Neuvěřitelná
Love, Death & Robots
Agent
Moje trojka :
His Dark MaterialsThe MandalorianStar Trek : Discovery
@silender: Pravda, na ST jsem úplně zapomněl.
Stranger Things - 3. série ZaklínačThe MandalorianThe Haunting - objevil jsem až letos,teda vlastně už loniDarkThe Boys
Šťastnej novej rok všem, jakej seriál, které letos vyšel jste si užili nejvíce?
Já z toho, co jsem viděl tak asi His dark materials, který mi představilo skvělej fantasy svět. The Mandalorian, který je zkrátka velmi dobrý a i ten Zaklínač se mi na menší přešlapy hodně líbil. A taky nesmím zapomenout na první půlku 4. série Rick and Morty.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.