Playstation 4

Sekání zvuku (12)

• bartucio
    bartuciobartucio

Taktéž se mi sekal zvuk u NBA, když jsem to měl přes optiku. Teď to mám přes HDMI do televize a z televize mi vede optika do receiveru, sice to není DTS ale 5.1 to zvládne.

• qbickcze
    qbickcze

Aha ,tak to je spatne....dik za info

• Mauvek
    Mauvek

Zatim se mi to nepovedlo, ani kdyz jsem si hral se zvukem v menu.

• qbickcze
    qbickcze

Tak jak mauvek ...stale se ti seka NBA 2k14 ?chci si ho poridit taky ,tak abych vedel ,jestli se da to sekani nejak vyresit.Diky

• Mauvek
    Mauvek
    1

Já si myslel,že to bude HDMI kabelem, ten jsem zkoušel vyměnit, ale nepomohlo. Přesně jak píšete, tak u Killzone, ale to samé u NBA 2K14 a to je hra nainstalována celá, jen disk je z PS3, ale to by snad nemělo mít vliv.

• Paprik
    PaprikPS5&XSX

Zvuk se seká, když ještě není plně doinstalovaná hra a pravděpodobně s nějakým DTS (stereo jsem nezkoušel). Nedá se holt očekávat, že by vše bylo v tak raných stádiích odladěné, že po minutové instalaci pojede vše na sto brko. Počkat a hrát posléze. Každopádně nemusíte se bát, rozhodně to není chyba konzole, ale spíše momentální vlastnost...

Každopádně HDMI kabel to na 99,9 procent není, to je pitomost a dokáže to poradit jen tupec

• pity-27
    pity-27

Mně taky ze začátku u kill zone, pak už né, ale u nba 2k14 pořád. Přes receiver asi po minutě hraní, jinak přes hdmi (tv) ne. Tak tomu nerozumím....

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

mne se zvuk obcas seka u resogun.

• Sigillare
    Sigillare

No tak vidím, źe nejsem jedinej. Zvuk se mi sekal jen jednou na začátku při načítání killzone. Už jsem se děsil, jak budu muset zpoza zdi rvát kabel hdmi. No naštěstí se mi to stalo jen na tom začátku. Zkus ten jiny kabel.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

zkus v nastaveni audia zmenit vystup (jsou tam tri volby). pokud to bude delat u kazdy volby, vymen HDMI.

• JirkaBruss
    JirkaBruss

U me nastesti vse v pohode, zkousel si ho vymenit za jiny?

• Mauvek
    Mauvek

Nemáte někdo tento problém? U každé hry se mi kouše zvuk. Nemůže to být HDMI kabelem?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.