Konzolista.cz

sekání hry (25)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Deutsch
Deutsch #Deutsch

tak ani uvedení konzole do továrka k ničemu nepomohlo...

Darth_Štófi
Darth_Štófi #Palmárák

Nemusíš se bát že by ti ta hra po odstranění nešla znovu stáhnout. Po jednom stažení se ti u hry místo ceny objeví PURCHASED a můžeš stahovat kolikrát chceš. Ještě můžeš zkusit uvést konzoly do továrního nastavení. Pokud máš PS+ tak si můžeš Savy poslat na Cloud. Potom už se jenom znovu přihlásíš na svůj PSN účet a tam už budeš mít všechny svoje hry stažené/koupené na storu.

Deutsch
Deutsch #Deutsch

No nebudu uz na storu nic kupovat no...

Konzole me stala pred rokem v zari tusim..za 9nebo 10,to asi spis..abyla nove zabalena

NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI

A kolik ta konzole stála ?

sisaCZE
sisaCZE #Ups...

Vtom případě už si asi vystřílel všechnu munici, a nezbude ti než se stím smířit a nekupovat hry na storu. [s8] Nebo možná zkusit jinej HDD ...

Deutsch
Deutsch #Deutsch

No Ps4 mam z druhe ruky,byla nova,zabalena...byla od cloveka,co ji vyhral nekde,takze ted nevim,co s tim...

sisaCZE
sisaCZE #Ups...

zarucak nepotrebujes a ani pragon nebo fakturu pri reklamaci. link

Pokud si kupoval v nejakym solidnim obchode nemel by byt problem. Napis jak si pochodil

Deutsch
Deutsch #Deutsch

nemám od toho záručák.... je nějaká možnost servisu? asi nem co?

Deutsch
Deutsch #Deutsch

No bohuzel uz to v mem pripade nejde :-\

Saee4

Nemusis mit strach nebudes jediny kdo reklamuje :D

NEMÁM PENÍZE NA KONZOLI
👍1

Tak reklamuj.

Deutsch
Deutsch #Deutsch

tak jsem napsal na podporu, na podpoře mi nejdřív poradili, ať to znovu smažu a nainstaluju (což jsem jim do puvodního emailu napsal, že jsem udělal), tak jsem jim to znovu napsal a odepsali mi dvěma slovy....reklamujte konzoli.... rada nad zlato

pishin
pishin #Pikhoved!

na ps4 mas v ''Library'' veskery věci co jsi si zakoupil ...vždy muzes kdykoliv stahnout a nainstalovat znovu... neprijdes o zaplacene tituly

nomad-cz
👍1

Platit to znova nebudeš a psaní ne tech. podporu je jako mluvit do zdi,lepší je zavolat a nějak se s nima domluvit

Deutsch
Deutsch #Deutsch
👎2

Nechce se mi riskovat,ze to vymazu ze vseho a budu muset znovu platit...napsal jsem ještě na podporu,tak uvidime.

IggyKure
IggyKure #IggyKure

tak to stáhneš znovu

mattias-47

PS4 nemám, ale počítám, že to funguje stejně jako na PS3, kde jakmile si něco stáhneš, můžeš to kdykoliv smazat a opětovně stáhnout kolikrát chceš.

Deutsch
Deutsch #Deutsch

ale já nemám disk... psal jsem, že jsem ji stáhnul ze storu

IggyKure
IggyKure #IggyKure

save doporučuji smazat taky. Nebo prvně zkusit bez smazání saveu, pak se smazáním saveu. Tak ono samo, že když je to nehratelný, tak nikam v tý hře nedojdeš, tak save není problém smazat taky :)

sova655
sova655 #gabrda_9

ne, prostě vše (co se tý hry týče) smažeš z PS4, save si zálohuj.. a pak znovu vlož disk, nainstaluj stáhni updaty a hotovo.

Deutsch
Deutsch #Deutsch

to jako znamená, že za hru budu znovu platit????

IggyKure
IggyKure #IggyKure

smazat hru + smazat game data + smazat save. Pak stáhnout a znovu nainstalovat (+případně nainstalovat i vyšlé updaty/patche). U pár her se mi tak stalo a toto bylo řešení.

Deutsch
Deutsch #Deutsch

nn právě že ne...nic se netsahuje, zkoušel jsem třeba i internet vypnout a hrát offline, ale stejná věc :/

bezatom99

Zdravim,a nestahuje se do hry jeste neco?ja takhle kupoval nedavno ufc ve sleve ze storu a po stazeni bylo mozno hrat ale hra se porad doinstalovavala,tudiz pri hrani se celkem sekala..jinak nevim

Deutsch
Deutsch #Deutsch

zdravím vás, mám problém se staženou hrou pro evo z ps storu, kde jsem ji koupil v akci.

Po spuštění se mi hra brutálně seká už od úvodní obrazovky, laguje. Nevím co s tím, restartoval jsem konzoli několikrát, ale nic...

nevíte co s tím, štvou mě vyhozený peníze.

dělá mi to i u některých demo her stažených