Nemusíš se bát že by ti ta hra po odstranění nešla znovu stáhnout. Po jednom stažení se ti u hry místo ceny objeví PURCHASED a můžeš stahovat kolikrát chceš. Ještě můžeš zkusit uvést konzoly do továrního nastavení. Pokud máš PS+ tak si můžeš Savy poslat na Cloud. Potom už se jenom znovu přihlásíš na svůj PSN účet a tam už budeš mít všechny svoje hry stažené/koupené na storu.
tak jsem napsal na podporu, na podpoře mi nejdřív poradili, ať to znovu smažu a nainstaluju (což jsem jim do puvodního emailu napsal, že jsem udělal), tak jsem jim to znovu napsal a odepsali mi dvěma slovy....reklamujte konzoli.... rada nad zlato
save doporučuji smazat taky. Nebo prvně zkusit bez smazání saveu, pak se smazáním saveu. Tak ono samo, že když je to nehratelný, tak nikam v tý hře nedojdeš, tak save není problém smazat taky :)
smazat hru + smazat game data + smazat save. Pak stáhnout a znovu nainstalovat (+případně nainstalovat i vyšlé updaty/patche). U pár her se mi tak stalo a toto bylo řešení.
Zdravim,a nestahuje se do hry jeste neco?ja takhle kupoval nedavno ufc ve sleve ze storu a po stazeni bylo mozno hrat ale hra se porad doinstalovavala,tudiz pri hrani se celkem sekala..jinak nevim
sekání hry (25)
tak ani uvedení konzole do továrka k ničemu nepomohlo...
Nemusíš se bát že by ti ta hra po odstranění nešla znovu stáhnout. Po jednom stažení se ti u hry místo ceny objeví PURCHASED a můžeš stahovat kolikrát chceš. Ještě můžeš zkusit uvést konzoly do továrního nastavení. Pokud máš PS+ tak si můžeš Savy poslat na Cloud. Potom už se jenom znovu přihlásíš na svůj PSN účet a tam už budeš mít všechny svoje hry stažené/koupené na storu.
No nebudu uz na storu nic kupovat no...
Konzole me stala pred rokem v zari tusim..za 9nebo 10,to asi spis..abyla nove zabalena
A kolik ta konzole stála ?
Vtom případě už si asi vystřílel všechnu munici, a nezbude ti než se stím smířit a nekupovat hry na storu. [s8] Nebo možná zkusit jinej HDD ...
No Ps4 mam z druhe ruky,byla nova,zabalena...byla od cloveka,co ji vyhral nekde,takze ted nevim,co s tim...
zarucak nepotrebujes a ani pragon nebo fakturu pri reklamaci. link
Pokud si kupoval v nejakym solidnim obchode nemel by byt problem. Napis jak si pochodil
nemám od toho záručák.... je nějaká možnost servisu? asi nem co?
No bohuzel uz to v mem pripade nejde :-\
Nemusis mit strach nebudes jediny kdo reklamuje :D
Tak reklamuj.
tak jsem napsal na podporu, na podpoře mi nejdřív poradili, ať to znovu smažu a nainstaluju (což jsem jim do puvodního emailu napsal, že jsem udělal), tak jsem jim to znovu napsal a odepsali mi dvěma slovy....reklamujte konzoli.... rada nad zlato
na ps4 mas v ''Library'' veskery věci co jsi si zakoupil ...vždy muzes kdykoliv stahnout a nainstalovat znovu... neprijdes o zaplacene tituly
Platit to znova nebudeš a psaní ne tech. podporu je jako mluvit do zdi,lepší je zavolat a nějak se s nima domluvit
Nechce se mi riskovat,ze to vymazu ze vseho a budu muset znovu platit...napsal jsem ještě na podporu,tak uvidime.
tak to stáhneš znovu
PS4 nemám, ale počítám, že to funguje stejně jako na PS3, kde jakmile si něco stáhneš, můžeš to kdykoliv smazat a opětovně stáhnout kolikrát chceš.
ale já nemám disk... psal jsem, že jsem ji stáhnul ze storu
save doporučuji smazat taky. Nebo prvně zkusit bez smazání saveu, pak se smazáním saveu. Tak ono samo, že když je to nehratelný, tak nikam v tý hře nedojdeš, tak save není problém smazat taky :)
ne, prostě vše (co se tý hry týče) smažeš z PS4, save si zálohuj.. a pak znovu vlož disk, nainstaluj stáhni updaty a hotovo.
to jako znamená, že za hru budu znovu platit????
smazat hru + smazat game data + smazat save. Pak stáhnout a znovu nainstalovat (+případně nainstalovat i vyšlé updaty/patche). U pár her se mi tak stalo a toto bylo řešení.
nn právě že ne...nic se netsahuje, zkoušel jsem třeba i internet vypnout a hrát offline, ale stejná věc :/
Zdravim,a nestahuje se do hry jeste neco?ja takhle kupoval nedavno ufc ve sleve ze storu a po stazeni bylo mozno hrat ale hra se porad doinstalovavala,tudiz pri hrani se celkem sekala..jinak nevim
zdravím vás, mám problém se staženou hrou pro evo z ps storu, kde jsem ji koupil v akci.
Po spuštění se mi hra brutálně seká už od úvodní obrazovky, laguje. Nevím co s tím, restartoval jsem konzoli několikrát, ale nic...
nevíte co s tím, štvou mě vyhozený peníze.
dělá mi to i u některých demo her stažených