Playstation 4

Seká se mi Infamous (51)

• MikyNB
    MikyNB

Já hru pujčil kamaradovi, tak nemohu momentalně otestovat přepnutí na 30 fps, ale určitě zkusím, každopadně jsem to dohral a i když mně občas ty škuby hodně deptali, hra je to celkově pěkná ...

• PAVEL
    PAVEL

Tak zkus PS4 vyměnit, možná je tam někde nedotažený šroubek :)

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

No přepl jsem na 30fps a kupodivu to škube mnohem víc. Někde se stala chyba.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

jj zámek na 30fps najdete v options společně se zapnutím foto modu :)

• kikrmachr96
    kikrmachr96

mám dojem že po posledním updatu by měla přibejt možnost lock na 30fps(PS4 zatím nemám četl jsem to v oznámení)

• REK-CZ
    REK-CZ
    3

Nevim, kde je neco spatne, ale ve hre urcite ne. Hraji Infamous: Second Son uz pomerne dlouho a zadne trhani jsem nepozoroval.

• gumos22
    gumos22Učitelskej

A nemohlo to být ještě tím, že spustil hru, když ještě nebyla na 100% nainstalována? Ono jak se hra instaluje mezi hraním, tak se to trochu může sekat.

• GAME MANIAC
    GAME MANIACSkully_CZ
    11

Mě taky infamous zlobí, kamera je trošku taková trhaná a občas se mi stalo jako by se to seklo, zatím jsem na PS4 hrál kromě I:SS jen AC4 či BF4 kde je vše v pořádku, tak nevím čím to je..(tv mam v game režimu)link

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Zkus,pokud máš na TV režim přímo pro hru...Game. Dělá to hodně. Švára měl na PS3 problém se škubáním Fifa 13,po přepnutí TV do režimu "hra" vše zmizelo. Jen si musel doladit kontrast a barvy... MMJ dělala mu to jenom ta jedna hra...podivné.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    2

to že máš druhou nemusí nutně znamenat že je už dobrá :D...hlavně když tu píšeš že se to seká ve videu i tam kde se to ve hře neseká, tak máš kámo asi fakt něco špatně s konzolí protože tu píšeš o něčem s čím sem se teda vůbec u infamous nesetkal [s1]

• MikyNB
    MikyNB

Marcel CZE :

No to natáčení je asi problém, jsem zkoušel natáčet přes to share a to video se seká i tam, kde se to v ty hře neseká .. :)..

** spoiler ***

Vcera jsem zase chvilku hrál a už jsem u dalšího bose takovýho démona a tam je všude láva a takovy svítící démoni s křídlama a tam se to třeba taky nesekalo..

Konzoli už mám druhou, jednu už jsem posílal na reklamaci, tak mi neříkej takovy věci jako že je to přehrívání :).. Mám jí normálně na ležáka..

• Smejdcz
    Smejdcz

HonZyczech: Hodně dělá i jak je zpracovaná a hlavně kvalitní elektronika, zapojení, součástky a tak dále. Faktorů je tam opravdu hodně a tohle je jen minimální výčet [s1]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

Ja bych to sekani natocil a hodil nam tu na yt zajimalo by me to :) jinak jak pisou kluci tv 50hz to 100% neni :D:D...ja mam taky 50hz a zrovna infamous jede krasne plynule a to jsem clovek co si takobych veci celkem vsima...sazel bych taky na problem s prehrivanim, jak mas treba polozenou konzoli?me se dost hrala na stojaka, v leze je mnohem lepe chlazena prptoze si vzduch nasava bocnimi vyrezy, logicky kdyz pak je na stojaka jedna strana nasavani to ma dost stizene. U infamous mam konzolku tichou jako v jakekoliv jine hre, dala by se srovnat s ps3 slim

• Smejdcz
    Smejdcz
    1

On je docela rozdíl mít 50Hz od Sony nebo například od Sencoru, prostě úplně jiná třída.

Jinak jak řekl HonZyczech, přehříváním to může být také, špatně podmazaný procesor a je po srandě. Navíc tento problém se při startu konzole u některé várky i dokonce řešil.

Nejednoduší řešení by bylo konzoli vzít k někomu, kdo má lepší TV a tam se uvidí. Pokud to bude blbnout taky, tak bez váhání odnést na reklamaci.

• Loser
    Loser

ja mam 50hz full hd tv od sony a zadny problem se sekanim nemam

• Smejdcz
    Smejdcz
    2

Zirafcatko: "Degene" a ty si ho četl? Psal, že se mu seká inFamous, pravděpodobně FPS drop. Co jsem z odpovědí vyčetl, tak mu pár lidí naznačilo, že FPS dropem to není ale televizí, což dle mého je pravda. Takže reakce jsou na místě, "degene" ...

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉
    21

Ježíš Marja tady nejde o fps drop :-D četl někdo Mikyho příspěvek pořádně? :-D

Bude to téma Hz 50je málo na rychlé scény. Degeni

• Smejdcz
    Smejdcz
    2

Hru mám dohranou taktéž, navíc už i Platinovku a za celou dobu jsem pocítil propad FPS tak dohromady 3krát. Jinak jela naprosto fantasticky. Celý problém je dle mě v tvé TV, která to prostě nedává. Osobně mám 119 Paňáka s Full HD a pochopitelně 600Hz. Co se týče vizuální stránky, tak je špičkou dnešní doby. Mám i výkonný PC, kde dám vše na max a snad hra s hezčí grafikou je jen Metro The Last Light.

Jinak, když si napsal, že je grafika jak z PS3, tak si koledoval docela o negativní reakce, protože to opravdu nebylo nic jiného než čistý "hate" a jinak reagovat ani nešlo. TV dělá 50% grafiky, zvláště u konzolí.

• bf333
    bf333Ravens
    4

Kdyz nekdo napise ze je grafika jak z PS3,tak se moc Loserove reakci nedivim:).Jinak TV dela hodne.

• Loser
    Loser

Hellmut,co sem napsal špatne že si mně tak nazval?

Miky pokud ti to fakt dělá TV tak se omlouvám za nedorozumnění,protože mi na začátku vážne přišlo že té hře chceš jen špinit jméno[s6]

• Hellmut
    HellmutPS5
    11

Aby se tu člověk pomalu bál na něco zeptat. Fakt lůzr ten Loser [s15]

• MikyNB
    MikyNB

Zirafcatko: Tak jsem vzal zatím jen hru samotnou k jednomu kamarádovi který má taky ps4 s full hd tv a musím říct že hra vypadá fakt pěkně, fakt by mně nenapadlo že v tom bude až takový rozdíl.. Jinak hra se mu (aspon za tu hodinku co jsme to tam jen tak testovali) nesekala, takže ještě v tydnu až bude čas, zkusíme to, že vemu k němu celou konzoli a testnem to ještě jednou..

Jinak jak jsem to u něj viděl, tak mi to prostě nedalo a přišel jsem pak domu a zkoušel jsem ruzny nastavení tv.. kontrast, jas a tyhle kraviny .. a už to taky vypada o trošku líp... ale full HD je full HD

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    81

Já poznám podle psaní kdo je debil a kdo ne.

• Loser
    Loser

ty poznas podle psani kdo je dite a kdo ne?klobouk dolu :-)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

Infamous mam dohranej (tv 50" plasma 50hz!!) Takze na moji tv skubani diky obrazu dost casto zpozoruji a pritom u kamose na 600hz uplne plynule (jen ty vyblite barvy :))ale to je zas jine tema :) chci tim rict infamous mi obcas klesl se snimkovanim hlavne ve meste kde se na me sebehlo hodne lidi ale nebylk to nic hrozneho a vetsinou to bylo jen na chvili, podle me je hra odladena perfektne a u bosu sem nemel absolutne zadnej problem a to ani u posledniho kterej musi byt na vypocetni vykon dost slozitej vzhledem k tomu jak si s nim vyhrali :) tady je moje videk se soubojem prvniho bose a neon schopnosti link jede to krasne a ani na moji telce sem nezaznamenal zaskuby ktere by staly za rec. Tod ma zkusenost. Loser ty budes dalsi dite co si tu hraje na dospelaka co?ocividne podle stylu psani.

• Loser
    Loser
    11

Zira:proč sem sem psal?protože mám jak infamouse tak knacka!a když tu píše pan ZET že je to u bosu nehratelné tak proste lže!!co se týče AC4 toho sem dohrál taky,a co se by se jako melo sekat na oldgen grafice s ostřejšíma texturama u AC4?[s1]AC4 byl muj prvni ac a taky poslední,hra o ničem ale to je muj názor!

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉
    1

Loser je asi člen duha komunity :-D jede jak zaseknuta deska :-D Vůbec nechápu proč sem vůbec psal.. A možná je to dobře, třeba je takové myšlení nakažlivé... Teď mě tak napadlo, dobrej námět na zombie apokalypsu :-D. Miky pak napiš jak si dopadl. Pokud máš možnost zkus vyměnit TV

• Loser
    Loser
    1

ale ty mozek asi moc nepoužíváš vid?protože mezi sekáním a zpomalováním je kurva rozdíl!![s1]to spíš tobe se seká mozek a nestíhá ti načítat data k logickému myšlení[s6]

• ZET
    ZETZETROPHIES
    21

Loser nauč se číst a přečti si znovu příspěvek. ŘEŠÍ SE SEKÁNÍ, NIKOLI GRAFIKA. Naopak MikeNB má perfektní OČI A MOZEK, když vidí že hra nestíhá. Jak to může být televizí co je to za nesmysl? Hra při větším přetížení prostě nestíhá. A přesně opět jak píše MikeNB u AS 4 ani tuk. Hra jede perfektně, svižně a je suprově vyladěná. Infamous prostě nestíahá kde toho je víc (větší boje a nebo když vyskočí do vzduchu jako smoke a dopadne na zem tak tam se to dost drbe). Je to hrou, která není vyladěná. A format HDD atd je uplný nesmysl - to nedělej :). Já mám v ps4 SSD a ten je 6x rychlejší než klasicky HDD. I HAVE a SAME PROBLEM :)

The error is in The game. Jinak hra je super a určitě je to nextgen, ale není to vyladěný.

HAVE A GOOD NIGHT BOYS

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉
    1

Smazat, formátovat, když nepomůže tak reklamace. Nebo Slovák.... (tech. Podpora Sony :-D)

• MikyNB
    MikyNB

Mám 60hz.. u jiných her jsem si ničeho nevšiml ( tomb raider, assassins creed 4).. Nevím... nevím jestli je to hodně náročný ale muj poznatek je, že když je den a používám ty neony, tak to nějak nestíhá .. Když jsem dělal takovou tu misi kdy pršelo a byla noc, tak to byli uplně krásné efekty a uplně jsem si to fakt užíval..

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉
    2

Miky :je to tady banda degenu :-D

Já sem infamous dohrál a žádné skubani-sekani jsem tam neměl. JAKOU máš TV? Pokud máš 50hz TV může to být klidně tím. Rozhodne zkus odinstalovat a znovu nainstalovat data. Seká se ti takhle i jiná hra? Můžeš zkusit ještě naformátovat HDD jinak bych to asi viděl na reklamaci. Nahraj video, hod ho na YouTube a postni to sem ;-)

• MikyNB
    MikyNB
    2

Loser : Dobře neřekl jsi to doslova, ale hned si na mně začal štěkat že jsem nějakej blbec, že neocením "krásu té hry".. Já jen vznesl dotaz, že u mně to tak krásně nevypadá, a jestli s tím někdo nemá nějakou zkušenost. Přikláním se ted k tvému názoru, že stillalive rozjel rozumnou řeč.. Takhle mi to stačilo vysvětlit, že to může opravdu být ta TV - děkuji za odpověď, i ZET mi defakto řekl že můj případ není ojedinělý a né hned to tvoje "jdi na oční jsi magor"...

Takže jako jo trošku jsem přiostřil, ale myslím že celkem právem..

Ještě se mi líbí jak si hned myslíš že nám je 12 let...

• Loser
    Loser
    2

Miky,bylo to pro pana ZET a melo to byt at si zajde taky k ocnimu,za druhe poslal sem te v nejakem prispevku do prdele?ne,takze v klidu. Blekota,co se týče tebe,tak s náctiletýma se dohadovat nebudu.

Stillalive:konecne normalni rec,za me palec na horu[s6]

miky:já vím že pravda nekdy bolí a proto hnd človek začne nadávat a urážet že?chtel bych te videt mi to říct do očí protože za klávesnicí je každý hrdina......

• stillaliveKONDAR
    stillaliveYola
    21

Hele tak ještě jsem to nehrál a bohužel ani nikdo z oklí to neplánuje nikdy pořídit. Všichni hrají Final Fantasy, ale taky bych se ke grafice vyjádřil tak, že je prostě pěkná, hezky se na všechno dívá, ale z vizuální stránky jsem si zatím na prdel nesedl. Třeba až to budu jednou hrát, tak budu potřebovat slintáček, ale z toho co zatím vidím, tak mohu říct je "OK". Z grafiky jsem si naposledy sedl na prdel v době uvedění The Lest of Us na trh a z Rayman: Legends. Od té doby zatím žádné další slintání nepřišlo. to spíš předvede podle mě The Order: 1886 a Uncharted 4, který jsme ještě neviděli, ale pochybuji, že by Naughty Dog neposadili někoho na next-gen na prdel minimálně po vizuální stránce.

MikyNB: aby se ti hra nějak výrazněji sekala normální není. Nehrál jsem to, ale co jsem se takhle o tom bavil s lidma, kteří to hráli, tak je hra po stránce snímkování OK. Dřív jsem měl podobný problém s čerstvě novou PS3 a hrou Uncharted 1. Poprvé jsme to hráli na CRT a nevím proč, ale hra se rubala docela dost. Později jsme to píchli do Full Hd a najednou se hra hýbala plynule. zkoušel jsem to tenkrát přehazovat CRT, LCD a opravdu to prostě tak bylo. Neříkám, že ty můžeš být podobný případ, ale jestli třeba nemáš na TV nějaký ten upscale na 100 a více fps. Viděl jsem kolikrát, že kvůli tomu se taky hry a filmy docela místama rubali, ale nerozumím tomu. spíš bych musel vidět na vlastní oči jak moc se ti to rube, protože mnohdy je to i individuální. Někdo sem tam nějaký pokles vnímá jako brutální sekání, někdo to nepostřehne vůbec.

• blekota111
    blekota111Bůh je lež
    22

Hele Loser ses blbej nebo co pisu snad neco o grafice se prober smrade

• MikyNB
    MikyNB
    31

Loser : no tak vidiš.. Já se tady defakto tážu lidí jestli je možný že mam vadny kus ps4 a ty mně pošleš do prdele ... a najednou vadný kusy i existujou jo ? takže seš co ? čurák nebo jak ?

• Loser
    Loser
    11

No tak jestli ti přijde grafika stejná jak na ps3 tak si zajdu k ocnimu taky,a pokud se ti hra seka tak máš asi vadný kus ps4,knacka mám taky a to co tu popisuje je prostě nesmysl[s1]

• MikyNB
    MikyNB
    2

ZET : konečně rozumná řeč.. Takže tu "parádní" grafiku si neužiju kvůli TV, dobrá.. ale ty sekance by to aspon mít nemuselo..

• ZET
    ZETZETROPHIES
    42

To Loser: Ty si zajdi k očnímu. Hra je paradní určitě je to nextgen. Grafika je pěkná, ale ještě to není pravé ořechové. Co se týče sekání, tak MikyNB má pravdu. Protože hra se drbe, při větším zatížení garfiky, ohně a kde je více bojů. Padne frame hodně dolů a to mi jako super nepříjde a sere mě to taky. To samé bylo u Knack, chvílema se to u bossu nedalo hrát, jak to bylo zpomalené. Je pořád co vylepšovat.

To MikeNB. Pokud nemáš full hd, nemůžeš vidět detaily a tudíž nextgen.

• Loser
    Loser
    21

crt vs fulhd byla ironie,ale to človek jako ty a blekota kteří napíší ze hra má grafiku jak z PS3 nemuzou pochopit...[s1]

• MikyNB
    MikyNB
    22

Loser: Už chápu tu přezdívku...Dobrý díky za rady... Asi jsem kouzelník a zapojil jsem na ps4 přes scart..

• Loser
    Loser
    43

co si z toho mas odnest?grafika jak z PS3?zajdi si k očnímu,nebo prodej CRT a kup si FULHD TV!!!!jednou za celou hru sem se setkal s poklesem fps ale zadne sekani!!

• blekota111
    blekota111Bůh je lež
    33

Mikyho znam a opravdu si prdel nedela

• REK-CZ
    REK-CZ
    2

No hele grafika je fajn, o tom zadna, efekty pekny, neony a svetylka nadsene zari, ale ze bych z ni skakal 3 metry do vzduchu, to teda ne. Asi jsem rozmazlenej nebo me uz proste po 20 letech hrani nema co prekvapit. Muj nazor samozrejme. Jinak celkove hra nadprumer.

• nomad-cz
    nomad-cz
    3

odinstaluj hru a naistaluj znovu

• MikyNB
    MikyNB
    1

Pavlicek09 :

Opravdu si legraci nedělám..

Byl tu i kamarad, kterej má ps3 a když jsem mu tohle ukázal, tak čuměl jak péro z gauče..

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.
    33

Miky: Já spíš přemýšlím jestli si děláš legraci..

• MikyNB
    MikyNB
    21

Loser :

Promiň.. nevím co si z tvého komentáře mám odnést...

• Loser
    Loser
    54

hate nic vic...[s1]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.