Volné forum

Sběratelské Edice (42)

• Pokutator
    Pokutator

Kde kupujete starší edice, sběratelky apd..

• Predator
    Predator

Snad tím pár lidí aspoň potěším. Je to stránka kde jsou stovky videí sběratelských, limitovaných edic atd. Zkrátka řečeno jedna z těch lepších stránek. link

• Predator
    Predator

Hledal sem na netu Sběratelské edice, které nikdy nevyšly v Evropě a vyšly jenom v USA. Tak bych se chtěl zeptat jestli by jste mi nepřispěli nějakými informacemi o sběratelkách o kterých nemám zdání. Nejlépe pro PS3 a hlavně ty starší.

• Predator
    Predator

...

• Predator
    Predator

Hmm stojí na záchodě ty si jiný pán! :D :D

Tak sem se díval na archiv a zeptám se při tý příležitosti na tu postavičku z Far Cry 2.

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

Predator nedosažitelný prosím tě neblázni ten mi stojí na záchodě a drží toaletní papír [s6][s6][s6] jo a v tom obchodě co jsem dal link klikni nahoře na liště na ARCHIV a pak dej třeba ASSASSIN CREED jsou tam figury třeba 5 let stare a to jsou pravě ty které už jsou většinou všechny vyprodane pěkne kusy.

• Predator
    Predator

nemik 96 je pěkný tady jsem na něj narazil link ,ale bohužel je vyprodáno. Je pěkná a ještě pěknější by byla kdyby nebyla kloubová. Totiž sbírám výhradně jenom ty co se nehýbou co jsou na podstavcích atd. Takže se zaregistruji a potom se ho zeptám na určitou figurku. Dobrý tak to se ho hned zeptám na tuhle link jak se dívám tak je pěkně drahá, no jo to je tím že je už starší. Tak se dívám na tuhle postavičku link bych řekl že je pro nás všechny nedosažitelná :D

PS: dík za typ toho obchodu :)

• JohnDoe82CzKONDAR
    1

Predator dobrá stránka pro sběratele figur já nakupuji tady link a je to super majitel je schopný na zeptání sehnad i kusy které už takřka nejsou k máni napíšeš mu mail řekneš název figury a on ti do pár dnů da vědět jestli je možno a za kolik.[s14]tak ten kratos je mastný link link link toho musím mít začínám šetřit :D :D

• Predator
    Predator

Tak to tedy nevím jak to chodí na té stránce páč jsem ji objevil nedavno.

• StefiCZ
    StefiCZpls no

limitky.net nejsou špatný, jen autor už poslední dobou skoro nic nepřidává...

• Predator
    Predator

Přidávám sem jednu docela zajímavou slovenskou stránečku kde najdete pár zajímavých limitovaných edic her. Jsou tady jak obrázky tak i videa.[s14] link A tady přikládám postavičku VAASE MONTENEGRA link , kuva tahle postavička měla být v té Insane Edici a ne ten hnus s kývající hlavou.:(

• Predator
    Predator

nemik 96 už ji mám doma a je 1 z univerza AC a je moc pěkná šak uvidíš. :).Taky se chystám aspoň na ještě 1 postavičku z AC.

• JohnDoe82CzKONDAR
    1

No to je hledal jsem na netu a nic moc jsem nenašel třeba kupuji herní fiigurky a sochy na České stránce, ale borec je vozí z anglie sice si člověk počká třeba 3 týdny, ale u těhle věcí to není problém. kdyby to takhle fungovalo s Collectorkama byla by to pecka teď mám předobjednanou figuru assassina link link link no není to krása a jen za 800kč [s6][s6] už mám 4 assassiny a ještě dojde AC3 Freedom takže jich budu mít 6 celkem slušný CLAN no ne :D

• Predator
    Predator

nemik 96 to je to objednávat něco z e-bay radši ne opravdu ne! Po špatných zkušemostech. Ne! Ne! Jenom škoda že se to nedá u nás v ČR sehnat.[s13]

• JohnDoe82CzKONDAR

No tak na aukru jsem hledal a je tam jen pár obyč collectorek na e-bay je toho dost, ale bohužel nemám žádne zkušenosti pokud jde o nakupování když jsem z jiné země.[s8]

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Jak jsem psal, jsou to verze co se posílají novinářům, prostě takovej do očí bijící styl podlízání :D Co vím tak třeba ten Killzone Press-kit dostalo i české doupě, koupit se nikde nedají, jenom když se jich občas novináři na ,, tajňačku ,, zbavují na Ebayi třeba :D Třeba na aukru jsem zatím viděl jen ten k GOW3 a jednou k GT5, což vypadalo podobně jako Signature edice.

• JohnDoe82CzKONDAR

Stefi mám dotaz ten press kit je označení pro tu novinářskou verzi, které je jen pár kusů. Znám collector edition, special edition, limited edition, ale press kit to slyším porvé.[s14]

• isildur heir
    isildur heir

obycejna "limitka" je na hovno bezskrupulozne takovej kripl nema zadnou cenu [s6]

• Predator
    Predator

Tak to si budeš muset připtravit nadítou peněženku jak tady psal StefiCZ.

• Predator
    Predator

Tato by stála za hřích už z toho důvodu že je to výborná hra link a tahle je taky pěkná link

• Predator
    Predator

StefiCZ jsou pěkné, ale jak sem již někde psal mě budou stačit hold "bazmeky" který jsou i několik let na pultech obchodů. A tohle kdybych měl sbírat tak mě to vyjde na pěkně až nechutně velké prachy. Co vlastně Já si můžu jenom pískat že tady si kupuju limitky někdo je vůbec rád že má na ty obyčejný.

Jo a zajímalo by mě kde se vůbec dají sehnat ty "pravé limitky" když jsou v tak malém počtu. Hold musíte dobře hledat.

• StefiCZ
    StefiCZpls no
    2

Je to novinářská verze, které se oficiální cestou dostanou jen k nim. A to jsou ty ,, pravé ,, sběratelské edice :) Těch je jenom pár a jsou exkluzivní, to co jde většinou do obchodů je jen bazmek, kterých jsou ve většině případů plné regály ještě rok po vydání. Zkuste si na googlu najít pár press-kitů :) link link link link

• Predator
    Predator

Přijde mi to divný že tam není ani nějaká pěkná krabička na disk třeba steelbook nebo tak.

• JohnDoe82CzKONDAR
    1

Tak tuhle limitku GOW3 jsem ještě neviděl a musím se přiznat, že ze začátku videa jsem si myslel že to je nějaký vtípek a borec si tu limitku vystrouhal sám v kůlně z bedýnky na jabka [s6][s6][s6]

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Ten press kit GOW3 jsem měl taky doma :D Koupil jsem ho za 1200,- ale za 1999,- šel potom z domu, vypadal celkem dobře.

• isildur heir
    isildur heir
    5

tak jestli to je nesehntelna vyprodana verze, tak proc ne? sberatelstvi neni zadna charita [s14]

• Predator
    Predator
    1

5000 Kč hmm docela velká pálka a ještě k tomu když není nová.[s8]

• Till
    TillPonies
    3

pokuď si dobře vzpomínám a nepletu si tě, tak si zapomněl dopsat, že za ní chceš 5000

• Yarda
    Yarda
    11

Mám God of War 3 Media Kit Edition link kdo má zájem tak PM

• StefiCZ
    StefiCZpls no
    1

geobbu: Dej slušnej cenovej návrh a GOW3 Ultimate edice, jako nová bude tvoje :D

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.