Konzolista.cz

Samsung Galaxy S4 (76)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Zirafcatko
Zirafcatko #⸸Ave Satanas⸸

HTC a jeho sense je asi nejlepší co jsem ohchmatlaval:D

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

htc one x ma tegra 3 sice taktovanou na 1.5Ghz ale i tak tegra patri k nejhire optimalozovanym a podporovanym chipsetum takze kdo by to chtel i na hry u mnohych her bude nastvany. Jinak co se tyce sw tak jak napsal xray tohle nema cenu resit u androida proste si tam hodite co chcete z cehokoliv :) klidne i metro launcher z wp8 kdo ma rad ten vzhled

xRay
xRay #Really?

Heh... mene featurek... Mno vzhledem k tomu ze ve svem HTC One X mam vsecky aplikace, ktere jsou specificke pro mobily jinych znacek (SmartView ze Samsungu, Walkman ze Sony, atd atd...), tak si nejak nemuzu sterzovat na nedostatek featurek. Ono u Androidu jde hlavne o to, ze pokud se cloveku chce se s nim vymazlit, tak pak muze z telefonu neskutecne funkcni delo a ke vsemu tomu ve slusivem kabatku viz: link ... Dohadovani o displayich jsou zbytecne... Treba me se nejvic libi ten od Xperie Z, ale i pres to bych sel do HTC, kvuli dobrym zkusenostem s touto znackou... Mel jsem od nich TouchPro, HD2 (asi nejflexibilnejsi telefon co se tyce SW uprav) a nyni OneX... Zadny me nezklamal a hlavne nyni me strasne svadi i novy One, do ktereho taky nejspis pujdu jen co si odlozim dostatek financi.

Phoenix_CZ

Minulej vykend kdyz sem byl popijet..no popijet spis chlastat :) tak sem si udelal radost a provedl sem si tunning na sve S3...ted vypada mnohem lip :) no a oprava meho tunningu je jen par tisic...chudak S3 mi vypadla z ruky a pak jeste snad 3x :) dlouho sem nemel tak drahou parbu :)

Zirafcatko

jabych byl taky pro SuperLCD3 co ma HTCone Samsung ma ty barvy silene prepaleny:D

play3man
play3man #Yes, it is

Xperia Z, ako aj väčšina telefónov od Sony, má niekoľko rôznych displejov..

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

hulvat kdyz sem postavil vedle sebe to stejne na note 2 a xperii z tak zko melo mnohem horsi podani barev a to sem zaplej ten bravia engine a vyladeny jak to slo proste fakt se mi to nelibilo a popravde to byla nejvetsi slabina toho telefonu jinak je to povedeny kousek. Maverick s citelnosti na slunci oled a amoled mi ti prijde oboji na pikacu ani jedno na to neni moc dobre jinak dost taky dela jaks napsal co pouziji za kryci vrstu treba gorilla glass delaji kazdou generaci skle jeste tenci za predpokladu stejne tvrdosti prave kvuli lepsi citelnosti displaye takze na tom asi sejde dost.

Hulvat
Hulvat #KB43VER
👍2

Marce: U mej Xperie Z o žádnejch vyblitejch barvách nemůže být ani řeč, naopak si myslím že LCD podává věrnější barvy protože nejsou překřičený a stejně, CRT, Plazma, LCD, OLED, pořád to je jen o pixelech s třemi barvami, RGB...

Maverick_cz
Maverick_cz #G.B. club

Marcel.. windows phone 8? ... a k tomu článku btw díky za něj, nicméně mi tam nesedí pár věcí, tak třeba osvětlíš. Píšou, že OLED displej naproti AMOLED má horší odezvu.. nebo je prostě pomalejší. Pokud je ve VITĚ OLED, není to trochu blbost? .. pak se tam píše o tom, že není vhodný (jak A- tak OLED) pro zobrazení na slunci. Moje zkušennost je opačná vůči ostatním displejům. Že by to bylo dáno tím, že se to upravuje ještě nějakou vrstvou přes?

Jack Radcliffe

iOS má také své mouchy, ale je to pořád mnohem lepší. Jak nej co se týče plynulosti se mi jeví Windows.

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️
👍1

jack tak ja mel donedavna staricky galaxy s a neda se rict ze trpel extra zaskuby, nadeuhou stranu ukaz mi jeden OS na pc nebo mobilu ktery jede porad perfektne a NE iOS taky trpi padanim aplikaci atd. statistiky hovori celkem jasne.

Jack Radcliffe
👎1

Můj poznatek. Když kupovat Android, tak jedině to co je nejvýkonnější na trhu. Android musí podporovat tolik HW specifikací, že je to na něm znát. I ten nejvýkonnější Android dokáže pěkně pozlobit co se týče záškubů, zasekávání atd. O střední a nižší třídě snad ani nemá cenu mluvit. Tak jedině na telefonování a jednou za uherák na net, mail atd.

Dá se všechno rozhýbat i lépe, ale tak jedině s Rootem.

play3man
play3man #Yes, it is
👍1

Na čo sa všetci ženiete po najvýkonnejšom. Veď to aj tak je úplne zbytočné, keď to práve kvôli výkonu neponúka nejaké špeciálne funkcie ako 4k videá a pod. :D Si kúpite druhú vlajkovú loď tohto roka a o tri-štyri mesiace to už bude stredná trieda..

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

one x obcas zahori :D...

Zirafcatko

HTC one..kdyby ho meli skladem tak sem si koupil to:)

jeffoun
jeffoun #bad.boyz.c

Mám s4 mini a je super,velikost akorát.Méně výkonný jak s4,ale ten design je prostě boží[s9]

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️
👍1

maverick v ppdstate mas pravdu je to podobne a kdo neni vylozene expert na ty displaye a uvidi je vedle sebe nepozma ze jeden je oled a jeden amoled tady mas vypsany rozdily link rozhodne to nejsou jabka a hrusky [s1]

Maverick_cz
Maverick_cz #G.B. club

Jack.. aha, tak já měl za to, že AMOLED displej má základ v OLED displeji a je to pouze jiné označení s pramalým rozdílem. Pokud ne, tak to pardon

Jack Radcliffe

Maverick: srovnávat Amoled a OLED je jako míchat jabka a hrušky. Proto ho Sony asi použila.

Maverick_cz
Maverick_cz #G.B. club

měl jsem dva roky Amoled na Samsungu a teď mám rok a půl Amoled na Nokii.. o žádném vypalování se nedá mluvit. A u té Nokie jde 24hodin denně pohotovostní displej, kterej zobrazuje hodiny a další různé události, baterka, nepřijaté hovory, zprávy atd..

O Plasmách se toho taky napovídalo.. plazmu máme 5 let a žádnej obraz tam vypálenej není.

Sony se brání u telefonů OLED, ale u Vity po něm šáhla, takže ta obrana nebude tak úplně vostrá :o)

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

hulvat jo za cenu hnusných vyblitých barev dík nechtěl bych už raději display co se vypaluje, majsta asi ani ne záleží jak moc velkej seš puntičkář

Hulvat
Hulvat #KB43VER

už chápu prož se Sony u telefonů brání OLED [s7][s6]

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

co resite ty displaye se vypalujou tomu se neubranite na notu uz mam taky lehce vypalenou stavovou listu. Jde to videt jenom na bile jinak vubec to sou male veci. :)

Zirafcatko

link lepší?

Zirafcatko

potrebujou lidi nejak nalakat pak prijde S5 a lidi co maji S4 budou rikat ty jo vidis ty barvy?!!!! A tu Modrou?:D jak zari to musím mit:D

evox

jo no SUPER AMOLED displej je pomalu 5x dražší jak běžnej TFT, kdyby aspoň v top modelech Samsungu byl displej tak ohebnej jak si dával link [s14]

Zirafcatko

Evox: ja sem mu to ale uz psal že proste ten oled stoji za h*vno..neveril..ja ten telefon mam a mel jsem i S3 to same:D pojistiti a za 2 roky s nim prastit o zem a jit si pro novej:D

evox

To je ale zlá žirafa [s6] Majsta nevšímej si ji, tahle není bíložravá ale zákeřná masožravá [s6]

Zirafcatko
👍1

link promiň vím ze to bolí :-D

Zirafcatko

svet androida->Recenze-> samsung galaxy S4-> Superamoled