zase shanet na ruznych facebookovych skupinach kupce, kde mi pak kazdou minutu pisou 12 lety kluci, jestli jim neprodam je jednu hru a nebo, ze to chteji poslat balickem na dobirku.. na tom aukru za tech 6% narazim alespon na seriozni kupce (vetsinou).. a tak pripadne se to da domluvit s nekym jinym a aukci zrusit.. zatim to ale nikdo nemyslel vazne, protoze dat 15000,- na drevo je problem.. a nedivim se jim
sada PS1,PS2,PS3 super cena (6)
xDante1986 : prihazuj. klidne ti pockam.. neprodavam to z nedostatku financi :)
anakin.m : prestal sem hrat.. uplne.. prasi se na to
Škoda, že to prodáváš hromadně, je tam pár kousků, které mi ve sbírce chybí.
Proč se zbavuješ takové hromady her?
zase shanet na ruznych facebookovych skupinach kupce, kde mi pak kazdou minutu pisou 12 lety kluci, jestli jim neprodam je jednu hru a nebo, ze to chteji poslat balickem na dobirku.. na tom aukru za tech 6% narazim alespon na seriozni kupce (vetsinou).. a tak pripadne se to da domluvit s nekym jinym a aukci zrusit.. zatim to ale nikdo nemyslel vazne, protoze dat 15000,- na drevo je problem.. a nedivim se jim
Ty PS3 hry jsou dobrej kauf :) Ale davat 6% aukru z prodeje, je docela dost u takjove castky :/
Prodávám:
link
link
link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.