Na vítězném oblouku je žebřík až nahoru. Hledej ho zevnitř ve sloupu. Jinak lampy směr ukazují na budovách. Třeba jak vylézt na to ruské kolo si ale najdi video na youtube. Tam je to trošku složitější.
Hledej na objektech žluté lucerny je to nápověda správné cesty. Až je mineš tak zhasnou. Nejhorší je ruské kolo. Stačí zadat anglicky ruské kolo na youtube.
Čau, některý ty dalekohledy na těch budovách jsou fakt hrozný, nevíte jestli je někde videonávod? Mám už asi 4 na který se nemůžu vůbec dostat, poradíte jak na to, nebo je tam nějaký letadlo (nebo něco) abych se na ty budovy dostal? Dík za radu.
Saboteur - Saboteur - trofeje diskuse (11)
Jestli máš namysli ty menší oblouky, tak na ně musíš skočit z protějších budov.
Cus, je to super hra. Taky mam platinu, jedna trofej viz youtube?!? Nevadi snad,ale jinak 11/10 [s6]
Na vítězném oblouku je žebřík až nahoru. Hledej ho zevnitř ve sloupu. Jinak lampy směr ukazují na budovách. Třeba jak vylézt na to ruské kolo si ale najdi video na youtube. Tam je to trošku složitější.
Edit: aha tak vidím že už to tady psal st18321
OK
Fakt ty lampy ukazujou směr? Ale na některých budovách nejsou (např. Vítězných obloucích). Zkusím a kdyžtak se ozvu jak jsem dopadl, dík za pomoc.
Hledej na objektech žluté lucerny je to nápověda správné cesty. Až je mineš tak zhasnou. Nejhorší je ruské kolo. Stačí zadat anglicky ruské kolo na youtube.
Čau, některý ty dalekohledy na těch budovách jsou fakt hrozný, nevíte jestli je někde videonávod? Mám už asi 4 na který se nemůžu vůbec dostat, poradíte jak na to, nebo je tam nějaký letadlo (nebo něco) abych se na ty budovy dostal? Dík za radu.
VIVE LA VENGEANCE
Trochu zabugovaná, ale ty sabotáže na nácky... To je bomba!
JJ perfektní atmosféra okupované Francie,styl GTA,dobrý příběh...super hra.
Jestli nejlepší zrovna nevim ale dobrá je to jo :)
nejlepsi hra co jsem kdy v zivote hral!
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.