Akční TPS

Saboteur - Saboteur (58)

• lidr13
    lidr13

ja to dal az na 3.pokus ,nemohl sem tam doskocit

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

skok z eifelovky je v pohode, jen mrknete na YT abyste vedeli odkud skocit a je to. no dobre, na prvni pokus sem se rozplacnul, ale podruhy uz to bylo do vodicky [s6] kua to je v praci dneska desnej hic hned bych sel skocit :-)

• lidr13
    lidr13

hm za 299 je uz jenom AoT a Mirrors Edge,asi je vyprodanej

• Dawwer
    DawwerTOBELL

jarda:

Jj, díky za radu. Na platinu určo pojedu, ta hra si to zaslouží. Eště jsem četl, že bych měl kvůli jedný trofeji pro sichr co nejdřiv stealkillnout 5 generálů. A na to skákání z Eiffelovky se už moc těším:D. Sem zvědavej, kolik mě to bude stát pokusů a nervů:D:D:D

JENIK: Co sem tak čet, tak už si ho objednala půlka konzolisty, takže jim asi ty levné kusy bohužel došly :(

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Ale tam mají napsanou cenu 699 Kč ... hm?

• lidr13
    lidr13

jj PS3 verze v xzone,299

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Zdar lidi ... kde jste to sehnali za tu cenu? PS3 verzi?

• jarda90
    jarda90JK90

Presně tak, já jsem z toho byl taky prostě nadšenej. Počkej, až se budeš snažit trefit skokem z "Aifelovky" do bazénu:D. A jestli pojedeš na trofeje, tak trofej za zachránění 50 frantíků dělej hned od začátku. Jde to jenom v neosvobozenejch lokacích. Na ulicích občas němci chtěj někoho popravit, tak ty lidi zachraňuj.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Tak odehrány zhruba dvě hoďky a jsem nadšen.

1) Takovej začátek hry jsem eště nikdá neviděl a myslim že už asi ani neuvidim :D.

2) Paříž je graficky nádherná a černobílý nádech před osvobozením jednotlivých čtvrtí je unikátní s NOIR nádechem.

3) Celková atmosféra hry se mi strašně líbí. Prolog na venkově a na závodní dráze jsem si neskutečně užil, nemohl jsem se od toho odthnout.

Sečteno podtrženo: Zatím jedna z nej PS3 her, kterou jsem měl tu čest spatřit. Doufám že to tak půjde i nadále :-).

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Supr díky moc kucí :-)

• lidr13
    lidr13

v Parizi je tech tecek nejvic a to me dost sere ,radsi sem je v menu vypl

• jarda90
    jarda90JK90

Dawwer: U obchodníků se zbraněma bude mít možnost zakoupit si postupně mapy všech částí s těma bodama. Takže to máš celou dobu vidět na mapě - uděláš úkol, z mapy zmizí. [s1]

• Carl
    Carl

Koupil jsem si ji taky dnes za 300 (jel jsem si pro to rovnou do prodejny protoze ji mam ve meste) - díky hoši [s7] , už jsem ji zkusil a vypadá fakt nádherně, zejtra jí pořádně projedu v mechanice [s6]

• Dawwer
    DawwerTOBELL

jarda: Jj, přesně, když Tě to baví je to bomba. No každopádně jsem si je pěkně kroužkoval v malování, ikdyž šly po tom R3 vidět jak psal Johny. By to byl fakt pakec jeden vynechat a pak pobíhat po celý mapě s prstem na R3 :D. Jinak v tom GTA4 jsem se na ty holuby vy**al, bo jsem tam kvůli mulťáku platinu stejně vzdal. A ještě k Sabošovi - těch 1400 akcí je furt vidět na mapě, nemusim si to někam znamenat?

• jarda90
    jarda90JK90

Jonny1619: No jo, to je fakt, tam byl aspoň ten sonar. No prostě za jakýkoliv tyhle věci typu najdi všechny balíčky, plechovky, kytičky a tak bych sekal ruce:D. Úplně nejlepší je to zjištění, když podle mapky, videa sebereš podle tebe poslední věc a s hrůzou zjistíš, že máš třeba 999/1000 a přitom všechno zaškrtaný:D. Asi jako ty holuby no:D.

• Jonny1619
    Jonny1619

Tak v inFamous si měl alespoň takový ten sonar, pomocí kterého, když jsi zmáčkl myslím R3, se ti ukázali shardy v tvojí blízkosti. Příšerní jsou třeba holubi v GTA IV, tam jsem je sbíral pomocí mapek z netu, jak říkáš, nějakého jsem zapomněl, a tak mě to naštvalo, že jsem se na to vykašlal:D.

• jarda90
    jarda90JK90

Dawwer: Co člověk neudělá pro platinu, ještě když ho ta hra baví:D. Infamous byl taky hustej, tady je ale výhoda, že má člověk všechno vidět na mapě a nemusí jak idiot hledat mapy na netu a zaškrtávat si to:D.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Cony:

Jj, ty kredity jsou dobrá věc, já to vždycky čerpám na poštovný. A MGS PW mi chybí do sbírky, takže ten co nevidět taky bude. Vypadalo to luxusně, hrál sem japonský demo, hodně sem tomu rozuměl:D Podle dema mi to dost připomínalo MGS 3. Kua sem se rozepsal, sorry za offtopic, všichni zpátky k Sabošovi:D

jarda: No 1400, to je úctyhodný číslo. Sem teď posbíral 350 Shardu v inFamous, to byl teda jen slabej odvar :D

• jarda90
    jarda90JK90

Fakt můžu jenom doporučit. Dokonce i plnění kolem 1400 nepovinejch demolicí po celym městě, mě bavilo [s14] .

• IZZA
    IZZADon Izzo

Zrovna se ji chystám taky rozehrát.Už od jejího vydání jsem jí měl v hledáčku pak jsem ji chvílí pařil na pujčenem Xku a musím uznat tahle hra je excelentně provedená hlavně co se stylizace týče.Už se těším až ji(snad už dnes)rozjedu ve svém Ps 3 :)

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Tak to máš super, já minule vymlátil kredity na MGS Peace Walkerovi. I tak za necelý 4. kilča s poštou je to super. Sem na to zvědavej :)

• jarda90
    jarda90JK90

Za 300,- takováhle hra, to je naprostej luxus. Černobílé provedení a dobová atmosféra mě chytla víc, než celý GTA 4.

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Nejni zač brácho;) Pořádně si ho užij, já se na něj hodně těšim. Eště že sem ho nevzal nadávno na surtepu, kde ho měli v akci za 369,-. S poštovným by to vyšlo na pětikilo, teďka jsem dal díky kreditům za hru tři kila aj s poštou :-)

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Super cena dík za info pánové [s14]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

cena 299,- je prostě super. i přes nedostatky zejména v grafice jsem se skvěle bavil a to je hlavní. jen teda ty freetargets jsou trochu otrava, zejména ze začátku, kdy se podíváte na mapu a vidíte jednu tečku vedle druhé a je vám jasný, že to chvilku potrvá;.-) doporučuju ničit už během misí.

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

kdo to pak budete chtít prodat dejte vědět

• lidr13
    lidr13

vcera sem to dohral,hodne dobra hra,jeste se pokusim o platinu

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Zrovna mi došel poštou, nice akce:-)

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Dneska zakoupen na x-zone za 299kč a musím říci,že je to vcelku dobrá hra.Za tu cenu,no nekup to :-)

• kolikkk
    kolikkkAwesome

zavody nepovinne time trialy

• Jordi
    Jordi

Nepamatuje si nekdo,jaka mise v Saboteur je dobra na to,aby clovek nevyvolal alarm?Dik moc za odpoved

• chudlas
    chudlas

To jsem presne myslel diky za info. Taky me napadlo kdyz jsem to sem napsal pak zkusit vybehnout po nosnikach a k memu prekvapeni to slo. Kdyz jsem to zkousel tak jsem se k dalekohledu nedostal ale videl jsem svetylko. Tak ted to alespon budu zkouset. Snad se me to podari.

Chybi me posledni Scenic Spot prave z ruskeho kola.

• TonyRocky
    TonyRocky

Tady je video link podle kterého jsem to dělal.

• MILOS-53cz
    MILOS-53czRUN OR DIE

myslís dostat se nahoru?dva z nosníku jsou mín kolmé.vybehnout po nich k ose kola a zbytek nahoru vyruckovat.jde to,párkrát jsem tam byl,jen tak.[s6]

• chudlas
    chudlas

Co se ma delat u toho ruskeho kola u te eiffelovky.

Diky za radu.

• jose79
    jose79

No tak kucí nenapovídat... , já bych na to přišel sám..... :D no počítal jsem i s odlišností , hraju ho na kompu.

Edit: Ty mínusy si strčte tak hluboko jak to jen jde , co je špatnýho na tom , že si chci hru užít na 100% , tedy bez nápovědy a s češtinou ???

Já se na ní těšil dva roky !!!

• MILOS-53cz
    MILOS-53czRUN OR DIE

jo,presne jak píse chudlas.no problem![s6]

• chudlas
    chudlas

Musis skakat s rozbehem, je to te druhy dum co tam neni ten nedodelany drat je to vlastne jak stojis u totho oblouku leva strana oblouku.

• jose79
    jose79

no tak gratuluju [s14] já tam skáču z toho nejvyššího baráku naproti , akorát , že nedoskočim natlužu si hubu (zdechnu) a jedu znova přez celou mapu , už třikrát !!! Akorát mě to nasralo [s6] zejtra to taky dám dneska už na to prdim [s4]

• chudlas
    chudlas

Uz se mi to zdarilo, skakal jsem asi z jineho domu nez jsem mel. Jinak diky vsem za radu [s6]

• chudlas
    chudlas

Nate budove domu je nedodelany drat.

• TonyRocky
    TonyRocky

Chudas bojuj! :) Na tohle pamatuji když jsem lovil platinovku na tyhle místa. Pokud je to bod, kde máš přijít k dalekohledu, tak hledej zářící světýlka na budově. Je jich tam vždy několik až k dalekohledu a ukazují ti cestu.

• jose79
    jose79

ok , po 8h na to mrknu a dám vědět.

• chudlas
    chudlas

prolezam to cele okolo a nic tam neni. jsou u toho take lavicky lokalita oblouku La Bourse, Canal Saint Martin.

• chudlas
    chudlas

Blizko je Sexe Sale, schody

• sova655
    sova655gabrda_9

Tak v noze bude nejspis zebrik nebo z el.dratu nebo z domu

• chudlas
    chudlas

Zpet, jsou v te oblasti dva oblouky kdyz jdu k tomu co mam o nej zajem ukaze se napis La Bourse

• chudlas
    chudlas

Je to Gare de Lest. Ale ted jak koukam tam vedou draty. Predtim tam nic nebylo.

• jose79
    jose79

chudlas: upřesni , jaká oblast ? Zkusim to..... [s4]

• chudlas
    chudlas

Z ktereho domu skocit a jakto provest?

Diky za odpoved.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.