Problémy, připomínky a rady

RSOD (5)

• BrokCZ
    BrokCZARSENAL FC

no tak to mě .. [s6] a nebylo by nějaké... mín drastické řešení ? [s6] nerad bych uhodil svou černou lásku [s6]

• gtarules
    gtarulesGTA

[s6][s6][s6]

• BrokCZ
    BrokCZARSENAL FC

obrazovka vypadá takhle... link .... a TV mám ještě na scartce takže kabeláží to nebude [s8] koukal sem se na jiný fóra a tam píšou že to je nějaká softwareová chyba [s8] asi napíšu do sony.cz jestli by věděli co a jak [s13]

• messie
    messieNeutrální

něco podobnyho se mi s fat stalo.....zkus přepojit kabeláž, pokud to máš na hdmi tak to přehoď na klasickej kabel, je možny že bude řadič obrazu rozbitej....

• BrokCZ
    BrokCZARSENAL FC

zdravím.. bohužel mě postihla chyba(problém) s PS3 :/ mám PS3 80GB Fat.. ted v srpnu mě vypršela záruka.ale to je ted jedno.. mám problém který se prý jmenuje RSOD (Red Screen Of Dead) prostě sem včera zapl PS3 a když mi naběhlo logo PS3 tak se mi najednou změnil obraz na červeno a několika jazyky tam mám napsáno že se jedná o závažný error ... nic mi nejde jediný co funguje tak když držim Home tak mužu jen vypnout konzoli a nebo ovladač :/ a chtěl bych se vás zeptat .. stalo se to už někomu z vás ? a dá se to nějak vyřešit ? děkuju moc za každopu radu :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.