Prodám

Rozprodej Limitovek na xbox 360, žádný šílený ceny :) (11)

• pařmen
    pařmenProdejLimi

Update na profilu, nahrál jsem aktuální fotky všeho, něco je už domluvený a něco prodaný, ale klidně si napište jestli máte o něco zájem, buď vám napíšu, že je již prodaná nebo zamluvená, tak vás zařadim hned za něj, kdyby z toho sešlo :) nebo trefíte tu, která neni ani jedno pak se můžem hned domluvit :)

• pařmen
    pařmenProdejLimi

Jo a prodávám vždy komplet ne po částech :)

• pařmen
    pařmenProdejLimi

Jsou volný AC 3 freedom edition, Bioshock 2 special edition, všechny jsou jako nové :) možná ještě nějaké přibydou :)

• Pavlicek09
    Pavlicek09B.O.R.E.C.

máš PM ...

• Gibsn
    Gibsn

Nene, pip-boye mam, chtel bych tuto, prodate mi ji :)

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Gibsn: fallout 3 postavišku mám taky a k tomu plechovou krabičku na sváču v přebalu a artbook a soundtrack, jo a panákovi se kejvá hlavička na pérku. za 25O,- je to tvoje, hra k tomu není.

• Gibsn
    Gibsn

Je nejaka sance ziskat z fallout 3 postavicku?

• wwwwwena
    wwwwwena

Tak před takovouhle sbírkou .... klobouk dolu [s6]. To bych si radší otevřel nějakou výstavu :D, než to prodat.

• Predator
    Predator
    1

Pro všechno? No ty vole...

• pařmen
    pařmenProdejLimi

Kupec nalezen :) , ale pořád jsou nějaký na prodej:D

• pařmen
    pařmenProdejLimi

Zdar chalani, zbavuji se limitek na 360ku, ceny nejsou astronomický :D , jsou otevřené a hrané, většinou ale byli instalované. Kódy jsou skoro všechny použité, ale většinou šlo o věci, který šlo získat po hodině hraní :D

Je jich docela dost:

CoD MW1 Lim Col Edi, CoD MW2 Har Edi, Black ops 1,2 Har Edi, Mass Effect 1,2 Col Edi, Fallout New Vegas Col Edi, Deus Ex Augmented Edi, Crysis 2 Nano Edi (batoh netknutý).........

Jestli jste tady nenašli nějakou co vás zajímá, tak napište na mail je jich ještě 40, tak je dost možné, že bych jí mohl taky mít , na ceně se dohodnem, pište na masimi360@gmail.com , jsem připojen na net přes mobil neustále takže na odpověď určitě nebudete dlouho čekat jo a fotky samozřejmě pošlu na požádání , některý mám i na profilu :) (jsou kompletní, neponičené, před tím vystaveny, některé jsou dneska nesehnatelné)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.