Hudební

rocksmith (22)

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Obraz HDMI zvuk optika. Jakou Máš kytaru?

• alkman
    alkman

zdravím,jak to máte propojený?Obraz na hdmi a zvuk přes AV kabel?Já to mám takhle a hučí mi to jak svině.Poradtě díky moc

• Readdys
    Readdys

tak dík

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Jdou tam i levoruké kytary.

• Readdys
    Readdys

asi zbytečná otázka ale dá se to hrát i levorukou kytarou vždycky sem viděl videa kde to bylo pro praváky

• Sole324Cz
    Sole324Cz

to je škoda :( bylo by super zahrát s tebou PEPE :)

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Nepodporuje. Další chyba.

• Sole324Cz
    Sole324Cz

Chci se zeptat podporuje rocksmith online hraní?

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Nebylo by od věci, kdyby to podporovalo MP3.

• Jebedaiah
    Jebedaiah
    1

je to sice asi už pozdě, ale pokud je někdo, kdo nad koupí váhá, tak můžu doporučit ;)

• zdeny bacon
    zdeny baconzdenybacon
  • Radko11
    Radko11

Kytara ke hře je standartní velikosti. Elektroakustiku připojíš v poho. Ten snímač na akustiku jsem ještě neviděl tak nevím.

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

ke kytaře : je to normál velikost? mně připadla dost malá. Hru chci ozkoušet, doma mám elektroakustickou kytaru a jde to propojit i s takovou. Dokonce prý i s normál akustikou po dokoupení snímače.

• Radko11
    Radko11

Kytara je super. Kdyby jsem neměl jednu doma tak to taky beru.

• Radko11
    Radko11

Taky si hru chválim. Předčila mé očekávání. Kdyby to ještě jednou odložili v evropě tak jsem to objednal z usa. Akorát doporučuji silnější audio. Hra si zaslouží posunout volume doprava.

• the_edge
    the_edgedave3345

asi do toho pudu,otec kdysi hraval na kytaru a ty uplne zaklady me snad nauci.

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

nehrál sem ale co sem zatím viděl, slyšel a četl, tak myslím, že tě to naučí minimálně akordy, od kterých se mužeš odpíchnout i u dalších písniček. Navíc vzhledem k tomu, že kytara je hlavně o tréninku než talentu, dává ti hra možnost absolvovat ten dril zábavnou formou. Ale také by mě to zajímalo, u mě ve friendech to zatím hraje besor a dost si to pochvaloval

• Radko11
    Radko11

Ja prave nějakou zkušenost mám. Ale ve hře je vše pěkně vysvětleno a ke všemu je i video. Tak nevím jestli to stačí pro někoho kdo nikdy nehrál. Ale asi jo. Když vzpomenu jak jsem začínal já :-) Nejlépe kdyby jsi měl někoho kdo by ti základy ukázal.

• the_edge
    the_edgedave3345

radko11 a umis hrat na kytaru a nebo s timhle zacinas?ja prave neumim vubec nic,vzdy to byl muj velky sen,umet na kytaru,ale lenost vzdy zvitezila, naucit se to hrou by me mohlo pomoct.nauci te to i neco vic nez jen tech par songu co sou ve hre?

snad udelaji na konzolistovy brzo nejakou recenzi.

• Radko11
    Radko11
    1

Ja to mam, a hra je to paradni. Jen ty songy by mohly byt lepsi. Snad do budoucna pridaji neco lepsiho. Hra ma obrovsky potencial jen ho vyuzit. Za ty songy na store chteji taky dost. A podle meho nazoru te to nauci hrat. Je to ale neco jineho nez Rock Band atd. Je to o hodne slozitejsi. Ale kdyz se tomu budes venovat tak ti hra hodne pomuze.

• sisaCZE
    sisaCZEUps...
    1

Taky otom uvažuji, tady je plno informací link

• the_edge
    the_edgedave3345

uvazuju ze bych si pod stromek koupil tuto hru,ale hra uz je venku nejaky patek a zatim zadna ceska recenze tak se chci zeptat jestli to nekdo hraje a na jeho nazor a jestli to opravdu cloveka nauci hrat na kytaru.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.