Nezařazené

Resogun (37)

• LPTroll
    LPTroll
    1

Na jaký platformě hrajete? Rozehrál jsem na Vitě a je to vážně návykový:) Na občasný hraní při večeru úplně ideální záležitost. Dohrál jsem to zatím jednou, tak chci pokořit hru i za jiný lodě a na vyšší obtížnosti:D

• Munky
    Munky

Zdravim.Našel by se někdo kdo by mi to pomohl dojet na experienced a veteran obtížnost v co-opu? [s14] Jinak mám verzi pro PS3/VITA.Díky

• razi
    raziPs4

To byl Protector, Survival už nechci nikdy vidět, z něho jsem měl i v jeden čas špatný sny :D ta hra je potvora

• raza2234
    raza2234No Hero

razi: To znám moc dobře, kolikrát mám chuť po půl hodině hraní zahodit ovladač. Jinak pěkné skóre, já mám v Survival něco přes 440 mega a stejně proti top 10 je to úplné nic.

• Pan T
    Pan TDrifter

VELMI slušné. Congrat! To musíš být Razi v ČR žebříčku tak v TOP 3, ne? Musím se tam na tebe jít podívat.[s12]

• Capricorn-svk
    Capricorn-svk

To razi: jj, je to niekedy psycho, ale to skore je velmi slusne.

• razi
    raziPs4
    1

půl hodiny utrpení link daří se a pak jedna malinká úplně osamocená kulička tě pošle na onen svět do kytek. ten kdo to zná... začínám tu hru nenávidět [s6]

• zelvik44
    zelvik44PS4

Jo jsem v praci vecer si te pridam

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

To zelvik44:Jsem ti to poslal tak si mě přidej

• zelvik44
    zelvik44PS4

už pařim tak si me klidne přidej.. nick stejnej jako tady

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Čus lidi je nový DLC a trofeje,tak neměl by někdo chuť zapařit???

• POciSEM
    POciSEMDooM 3
    1

Hmmm tak to je trapný.Takže buď body nebo lidi.

• raza2234
    raza2234No Hero

Mohl si ho klidně přehlédnout, oni se tam objeví asi tak na 20 vteřin a zase zmizí. Navíc dál ve hře je musíš ničit přesně v pořadí jak svítí. Omylem zničíš nesvítícího a človíček je tuhej.[s15]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Může mi někdo vysvětlit jak mam zachraňovat ty lidi?Pochopil sem že mám vykydlit takový ty blikající zmetky co jezdí po těch linkách ale jak je možný že když zachránim jednoho tak hned ten vedle okamžitě zhebne.Myslel sem že sem nejakýho toho blikajícího minul ale ať to prolítnu jak chci,nikdy nikoho nevidim.

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Děkuji všem za rady :-)

Platina je doma! :-)

• senator
    senator

Jamie: já to udělal na Masters ve druhým kole, tam je to nejlepší protože ten multiplier naskakuje hodně rychle.

Jinak platina je doma![s6]

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Pan T - já viděl ve videu ze to dělal na 1x pokus v prvním lvl proto to furt opakuji asi už 3 hodiny a neúspěšně :-) No děkuji za radu takhle to bude hned :-) Platina se už na mě směje :-)

• Pan T
    Pan TDrifter

Jamie: Musíš hrát v arcade módu, a po dokončení kola dát continue. Ten multiplier ti pokračuje i v dalším levelu. Takže budeš začínat s 14,97. Tam jich stačí postřílet už jenom pár, a je to tvoje.:-)

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Teď je pro mě oříšek udělat 15x... Dojdu ke konci a chybí mi vždycky kousek třeba teď naposled sem měl 14. 97x no dost mě to naštvalo

• JirkaBruss
    JirkaBruss

To by pak bylo moc jednoduché :) Musíš celý Arcade režim projet najednou bez ztráty života

• senator
    senator

Loser: aha, tak já to nepochopil, dělal jsem každý kolo bez ztráty na životě.[s13]

• Loser
    Loser

udelal si to dobre,nesmis proste pouzit continue,jinak zivot ztratit muzes,ja to tak udelal a trofej naskocila[s6]

• senator
    senator

Ahoj lidi, jak mám udělat trofej: 1CC

Dokonči Arcade bez ztráty životů na obtížnost Experienced

Udělal jsem všechny kola bez ztráty na životech na Experience a trofej necinkla, co dělám špatně? Fakt si nevím rady.[s4]

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Aha diky

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Poslední keepery musis zabít ze shora dolů

• Jamie
    JamieJamieCZECH

Jirka : přesně takhle sem ho dostal nějak sem to náhodou zkusil a šlo to :-) veterán hotový

Teď mě štve poslední lvl a poslední Human ať dělám co dělám vždy je lost :-( poslední a mam všechny humany... někdo radu?

• JirkaBruss
    JirkaBruss

Doporucuji delat u posledniho bosse dokola kratke boosty (jen jedno zmacknuti), jsi pri tom nesmrtelny a znici to strely v okoli a pri tom strilet. Taky me vzdycky zabil a timhle se vyhnes vsem jeho utokum.

• Pan T
    Pan TDrifter

Jamie: Přesně jak píšeš. Právě proto je na posledního bosse nejlepší loď Nemesis, která je nejrychlejší. Uhýbat, prchat boostem, a střílet za sebe.

• Jamie
    JamieJamieCZECH

já to za boha nenutí udělat ten poslední level dostanu se na konec s posledním životem a pak že trefí jak dělá ty kruhy :-(

• Pan T
    Pan TDrifter

JirkaBruss: Dík! Dal jsem to nakonec s tou Nemesis jak jsi radil. I když až tak na nejméně třicátý pokus.[s6] Všechny človíčky už jsem taky zachránil, takže od platiny už mě dělí jen takové drobné chuťovky.[s14]

• Loser
    Loser
    1

Platina je doma[s6][s6][s6]

• JirkaBruss
    JirkaBruss
    1

Pan T: Nemesis a hodne vyuzivat jeji boost, kdyz se s tim clovek poradne nauci, da se paradne dostat z kterekoliv situace.

• Pan T
    Pan TDrifter

Má někdo tip, jaká loď je nejvhodnější volba pro poslední level na veterána?

• JirkaBruss
    JirkaBruss

Tak me se to povedlo, byl to sice masakr, ale platina je doma :) Jen upozorneni - jestli chcete odemknout Master obtiznost, pro tu 1 trofej, tak to musite dojet na Veterana v solu.

• soboldaHK
    soboldaHKsoboldaHK

taky ... za boha nemuzu dat posledni level na veterana

• senator
    senator

Čau, já jo, když budeš chtít tak si mě přidej. Můj nick: Jarda--Pardubice

• JardaBoss
    JardaBoss

Ahoj chci se zeptat, jestli by se tu někdo našel na online co-op

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.