Na jaký platformě hrajete? Rozehrál jsem na Vitě a je to vážně návykový:) Na občasný hraní při večeru úplně ideální záležitost. Dohrál jsem to zatím jednou, tak chci pokořit hru i za jiný lodě a na vyšší obtížnosti:D
razi: To znám moc dobře, kolikrát mám chuť po půl hodině hraní zahodit ovladač. Jinak pěkné skóre, já mám v Survival něco přes 440 mega a stejně proti top 10 je to úplné nic.
půl hodiny utrpení link daří se a pak jedna malinká úplně osamocená kulička tě pošle na onen svět do kytek. ten kdo to zná... začínám tu hru nenávidět [s6]
Mohl si ho klidně přehlédnout, oni se tam objeví asi tak na 20 vteřin a zase zmizí. Navíc dál ve hře je musíš ničit přesně v pořadí jak svítí. Omylem zničíš nesvítícího a človíček je tuhej.[s15]
Může mi někdo vysvětlit jak mam zachraňovat ty lidi?Pochopil sem že mám vykydlit takový ty blikající zmetky co jezdí po těch linkách ale jak je možný že když zachránim jednoho tak hned ten vedle okamžitě zhebne.Myslel sem že sem nejakýho toho blikajícího minul ale ať to prolítnu jak chci,nikdy nikoho nevidim.
Pan T - já viděl ve videu ze to dělal na 1x pokus v prvním lvl proto to furt opakuji asi už 3 hodiny a neúspěšně :-) No děkuji za radu takhle to bude hned :-) Platina se už na mě směje :-)
Jamie: Musíš hrát v arcade módu, a po dokončení kola dát continue. Ten multiplier ti pokračuje i v dalším levelu. Takže budeš začínat s 14,97. Tam jich stačí postřílet už jenom pár, a je to tvoje.:-)
Doporucuji delat u posledniho bosse dokola kratke boosty (jen jedno zmacknuti), jsi pri tom nesmrtelny a znici to strely v okoli a pri tom strilet. Taky me vzdycky zabil a timhle se vyhnes vsem jeho utokum.
JirkaBruss: Dík! Dal jsem to nakonec s tou Nemesis jak jsi radil. I když až tak na nejméně třicátý pokus.[s6] Všechny človíčky už jsem taky zachránil, takže od platiny už mě dělí jen takové drobné chuťovky.[s14]
Tak me se to povedlo, byl to sice masakr, ale platina je doma :) Jen upozorneni - jestli chcete odemknout Master obtiznost, pro tu 1 trofej, tak to musite dojet na Veterana v solu.
Resogun (37)
Na jaký platformě hrajete? Rozehrál jsem na Vitě a je to vážně návykový:) Na občasný hraní při večeru úplně ideální záležitost. Dohrál jsem to zatím jednou, tak chci pokořit hru i za jiný lodě a na vyšší obtížnosti:D
Zdravim.Našel by se někdo kdo by mi to pomohl dojet na experienced a veteran obtížnost v co-opu? [s14] Jinak mám verzi pro PS3/VITA.Díky
To byl Protector, Survival už nechci nikdy vidět, z něho jsem měl i v jeden čas špatný sny :D ta hra je potvora
razi: To znám moc dobře, kolikrát mám chuť po půl hodině hraní zahodit ovladač. Jinak pěkné skóre, já mám v Survival něco přes 440 mega a stejně proti top 10 je to úplné nic.
VELMI slušné. Congrat! To musíš být Razi v ČR žebříčku tak v TOP 3, ne? Musím se tam na tebe jít podívat.[s12]
To razi: jj, je to niekedy psycho, ale to skore je velmi slusne.
půl hodiny utrpení link daří se a pak jedna malinká úplně osamocená kulička tě pošle na onen svět do kytek. ten kdo to zná... začínám tu hru nenávidět [s6]
Jo jsem v praci vecer si te pridam
To zelvik44:Jsem ti to poslal tak si mě přidej
už pařim tak si me klidne přidej.. nick stejnej jako tady
Čus lidi je nový DLC a trofeje,tak neměl by někdo chuť zapařit???
Hmmm tak to je trapný.Takže buď body nebo lidi.
Mohl si ho klidně přehlédnout, oni se tam objeví asi tak na 20 vteřin a zase zmizí. Navíc dál ve hře je musíš ničit přesně v pořadí jak svítí. Omylem zničíš nesvítícího a človíček je tuhej.[s15]
Může mi někdo vysvětlit jak mam zachraňovat ty lidi?Pochopil sem že mám vykydlit takový ty blikající zmetky co jezdí po těch linkách ale jak je možný že když zachránim jednoho tak hned ten vedle okamžitě zhebne.Myslel sem že sem nejakýho toho blikajícího minul ale ať to prolítnu jak chci,nikdy nikoho nevidim.
Děkuji všem za rady :-)
Platina je doma! :-)
Jamie: já to udělal na Masters ve druhým kole, tam je to nejlepší protože ten multiplier naskakuje hodně rychle.
Jinak platina je doma![s6]
Pan T - já viděl ve videu ze to dělal na 1x pokus v prvním lvl proto to furt opakuji asi už 3 hodiny a neúspěšně :-) No děkuji za radu takhle to bude hned :-) Platina se už na mě směje :-)
Jamie: Musíš hrát v arcade módu, a po dokončení kola dát continue. Ten multiplier ti pokračuje i v dalším levelu. Takže budeš začínat s 14,97. Tam jich stačí postřílet už jenom pár, a je to tvoje.:-)
Teď je pro mě oříšek udělat 15x... Dojdu ke konci a chybí mi vždycky kousek třeba teď naposled sem měl 14. 97x no dost mě to naštvalo
To by pak bylo moc jednoduché :) Musíš celý Arcade režim projet najednou bez ztráty života
Loser: aha, tak já to nepochopil, dělal jsem každý kolo bez ztráty na životě.[s13]
udelal si to dobre,nesmis proste pouzit continue,jinak zivot ztratit muzes,ja to tak udelal a trofej naskocila[s6]
Ahoj lidi, jak mám udělat trofej: 1CC
Dokonči Arcade bez ztráty životů na obtížnost Experienced
Udělal jsem všechny kola bez ztráty na životech na Experience a trofej necinkla, co dělám špatně? Fakt si nevím rady.[s4]
Aha diky
Poslední keepery musis zabít ze shora dolů
Jirka : přesně takhle sem ho dostal nějak sem to náhodou zkusil a šlo to :-) veterán hotový
Teď mě štve poslední lvl a poslední Human ať dělám co dělám vždy je lost :-( poslední a mam všechny humany... někdo radu?
Doporucuji delat u posledniho bosse dokola kratke boosty (jen jedno zmacknuti), jsi pri tom nesmrtelny a znici to strely v okoli a pri tom strilet. Taky me vzdycky zabil a timhle se vyhnes vsem jeho utokum.
Jamie: Přesně jak píšeš. Právě proto je na posledního bosse nejlepší loď Nemesis, která je nejrychlejší. Uhýbat, prchat boostem, a střílet za sebe.
já to za boha nenutí udělat ten poslední level dostanu se na konec s posledním životem a pak že trefí jak dělá ty kruhy :-(
JirkaBruss: Dík! Dal jsem to nakonec s tou Nemesis jak jsi radil. I když až tak na nejméně třicátý pokus.[s6] Všechny človíčky už jsem taky zachránil, takže od platiny už mě dělí jen takové drobné chuťovky.[s14]
Platina je doma[s6][s6][s6]
Pan T: Nemesis a hodne vyuzivat jeji boost, kdyz se s tim clovek poradne nauci, da se paradne dostat z kterekoliv situace.
Má někdo tip, jaká loď je nejvhodnější volba pro poslední level na veterána?
Tak me se to povedlo, byl to sice masakr, ale platina je doma :) Jen upozorneni - jestli chcete odemknout Master obtiznost, pro tu 1 trofej, tak to musite dojet na Veterana v solu.
taky ... za boha nemuzu dat posledni level na veterana
Čau, já jo, když budeš chtít tak si mě přidej. Můj nick: Jarda--Pardubice
Ahoj chci se zeptat, jestli by se tu někdo našel na online co-op
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.