Zdravím,valí vám multiplayer?[s1] nedokáži se za nic na světě připojit...[s8]
zradce: S váma a Maxykingem jsem taky hrával. Někdy musíme zopakovat. :)
mam kapku v oku. takoviho casu.. i po vydani cod k nemuz skoro vsichni presli
je to pohodar skvarba mr go
ja to eště docela dost jedu, hlavně na one-hit kill, to je docela řežba akurát škoda, že už to hraje opravdu jen tak 50 nadšenců, potkal sem jen jednoho čecha a to byl Maxiking, jinak nikdo [s13]
kdo to hraje jeste ted krom trojky ja,maxiking a ROKYCANY... je to jedina hra kde musis umet strilet a ne si hrat na tabornika
Dokonce placené mapy jsou už niní zadarmo :) a nedávno jsem to zapnul a pořád je tam dost lidí co to hraje.
Ted jsi trochu pobavil :)
Vzhledem k tomu, ze tahle hra a Motorstorm byly sveho casu jedine hry, ktere na PS3 byly, si troufam tvrdit, ze tu hru hralo 90% PStrojkaru :)
kdo z vas hraje tuhle vybornou hru?.....
Pro přidání komentáře se přihlas.
Resistance Fall of Man - RESISTANCE: Fall of Man (9)
Zdravím,valí vám multiplayer?[s1] nedokáži se za nic na světě připojit...[s8]
zradce: S váma a Maxykingem jsem taky hrával. Někdy musíme zopakovat. :)
mam kapku v oku. takoviho casu.. i po vydani cod k nemuz skoro vsichni presli
je to pohodar skvarba mr go
ja to eště docela dost jedu, hlavně na one-hit kill, to je docela řežba akurát škoda, že už to hraje opravdu jen tak 50 nadšenců, potkal sem jen jednoho čecha a to byl Maxiking, jinak nikdo [s13]
kdo to hraje jeste ted krom trojky ja,maxiking a ROKYCANY... je to jedina hra kde musis umet strilet a ne si hrat na tabornika
Dokonce placené mapy jsou už niní zadarmo :) a nedávno jsem to zapnul a pořád je tam dost lidí co to hraje.
Ted jsi trochu pobavil :)
Vzhledem k tomu, ze tahle hra a Motorstorm byly sveho casu jedine hry, ktere na PS3 byly, si troufam tvrdit, ze tu hru hralo 90% PStrojkaru :)
kdo z vas hraje tuhle vybornou hru?.....
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.