Akční FPS

Resistance 3 - Resistance 3 na ps3 ??? (87)

• Maxyking
    MaxykingResistance

Zdravim..Kdo z Vas to jeste hraje a chtel by pomerit sily ve FFA turnajich?:)

• h_eavyrain
    h_eavyrain

tak naky mise bych nejspis dal ale nevim jestli vsechny, ale hlavne me bavi hrat v coopu

• h_eavyrain
    h_eavyrain

tak uz dobry,ukecal jsem kamose aby si r3 koupil, pac ten superhuman dat v singlu je sileny,nehlede nato ze dve trofeje sou na coop , ale kdyby z vas nekdo hral killzone 3 tak by mi bodla pomoc v mp

• Jarin
    Jarin

h_eavyrain to víš že to občas hraju ale horší to je s online hraním protože jakmile spolubydlící zapne pc tak mi jde net na ps3 do hajzlu vydrži to připojený 5 minut a pak to spadne :(

• peter SK
    peter SK:o)

Cau a scim potrebujes poradit

• h_eavyrain
    h_eavyrain
    1

hraje to jeste nekdo? potrebuju partaka na coop

• peter SK

Mal som ties ten problem s hrou Assassin’s Creed Revelations tie ich kody SONY [s10][s10][s10]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

prodal sem resistance 3. dotycny mi napsal, ze mu nejde stahnout patch, porad 0%, ze chce vratit. odpovedel sem mu, at pocka, ze to bude nejaky vypadek a taky ze jo, dnes pry OK. jenze dalsi problem. online pass kod pry pouzit, coz je blbost, pac sem ho opravdu neaktivoval. ach jo. napada me akorat zkusit zavolat na sony cislo co je uvedeny v bookletu pro ČR.

• the_edge
    the_edgedave3345

dr.vo.pruz-tak ja resistance 1 hral jen proto ze v te dobe nic lepsiho nebylo.resistance 2 byla dobra hra,ale opravdu jen dobra nic extra a tento resistance 3 je uz konecne opravdu vyborna hra.

lukasneo- bohuzel nezahrajem,protoze nemam online pass.

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

the edge já jí také mám .) jen co dopařím Infamous 2, můžeme dát :)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

the_edge to je normalni,si hold jeden z tech co te hra bavi a to je dobre.Ja sem jeden z tech co me hra opravdu nebavi a to je taky spatne.Kdybi chybi a nechali vse tak jak bylo puvodne mysleno a i grafika,mozna ze by nebylo o cem se bavit a mohla to byt skvela hra.Pro me jsou podprumer vsechny tri dily,nemuzu za to a nezlobte se na me.Za me je to proste tak a nic stim nenadelam.Jak se rika..skoda no

• the_edge
    the_edgedave3345

opravdu nechapu proc tento treti dil nikdo nekupuje.ja osobne musim rict ze tak zabavny singleplayer u fps sem uz nehral hodne dlouho a kdyby to bylo tak o 3 hodky delsi tak bych tomu nemel co vytknout.

• peter SK

Hladam niekoho na coop online noj nick na PSN je petre75 dik

• sladpa
    sladpa

Lidr : Jo seká se to a je to normální někdy víc někdy mín

chasmi : Je i online.

• chasmi
    chasmichasmi

Je tamm coop. online?ci jen offline na rozdelene obrazovce?

• lidr13
    lidr13

dnes sem si hru koupil a zkusil MP,je normal ze se to celkem seka? a ve splitscreenu mnohem vic,vzdy kdyz jeden z nas umre,tak se to zacne sakra sekat[s8]

• milhaus

tak mám už taky L, byl sem dneska v Brně vyměnit.

• romeno
    romeno

Ja si nastesti mohl vybrat jelikoz jsem triko dostal na Resistance konferenci v Praze :D Takze mam L . Jinak hru jsem hral jak normalne na ovladaci tak i pres move sharp shooter a musim rict ze zabava dobra :-)

• Mormenel
    MormenelSchicksal

mě příšlo triko velikosti L [s6] tak jsem ho dal bráchovy

• milhaus

prostě tričko z xzone FAIL. chtěl sem vrátit, ale nevydržel a hru rozbalil. a mimochodem dle prvních dojmů to žádná sláva není.

• deepthr04t
    deepthr04t

M? Co si myslej že to hrajou patnáctiletý holky?

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Já mám XL velikost. [s6]

• milhaus

prej měli jen pár eLek, který dali prvním co objednali.

• Ksiksao
    Ksiksao

teď došel z X zone velikost trička alespoň L

• sova655
    sova655gabrda_9

tak pokud nechcete tričko,klíďo pošlete [s6] já "M" nosím normál [s6]

• Alias
    Alias

A jeste tam jsou tri zlaty zuby deda Vseveda ne? :))

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

X-zone má dobrou akci. Kupte si hru a k ní dostanete hadr na podlahu, pokud nevytíráte, může se do toho obléct váš malej brácha. :)))))

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Taky me prisla velikost M takze bohuzel tricko bude jenom jako ozdoba do kutlochu,aspon ze ty zuby Chimersky sednou na krk.[s14]

• milhaus

psal sem na xzone, maji jen M[s13] kdo mohl tusit, ze Gamehouse bude mit XL

• frodo50
    frodo50

nachytal se nachytal [s6][s6][s6]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.