S kamosem jsme dojeli petku,ted jedem sestku tak jsme chteli pokracovat...to je trosku cara pres rozpocet Capcom zase "prekvapil"
Je to škoda no ta hra si o to přímo říká
Dekuju...ikdyz si me moc nepotesil teda
Nemá přes net tam jde hrat jen raid mód.
Ahoj,mam dotaz,ma Revelations 2 coop pres net?Diky
Azumaru85W :vsechno zabit,nelecit se,myt stejnej nebo mensi level nez je potreba
KOLOUCH:na konci 3 epizody za clairu a moiru musis dorazit bosse
1.claira-spatny konec
2.moira-dobry konec(vrtulnik)
VÍ NĚKDO JAK DOCÍLIT VE HŘE V EPIZODĚ 4 OBOUCH KONCU?HRAJU TO POŘÁD DOKOLA A MÁM JENOM TEN PRVNÍ KONEC TEN DRUHEJ JAK SE STŘÍLÍ Z VRTULNÍKU TAK NA TEN NEMUŽU PŘIJÍT TAK NEKDO PORADTE DÍKY
Já už to mám na PS4 link berte to s ůsměvem...
Tak se pochlubte, kdo už má předobjednáno a na jakou konzoli jste vzali právě hru vy? Já ji čekám na ps3 ve formě disku
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Resident evil revelations 2 (10)
S kamosem jsme dojeli petku,ted jedem sestku tak jsme chteli pokracovat...to je trosku cara pres rozpocet Capcom zase "prekvapil"
Je to škoda no ta hra si o to přímo říká
Dekuju...ikdyz si me moc nepotesil teda
Nemá přes net tam jde hrat jen raid mód.
Ahoj,mam dotaz,ma Revelations 2 coop pres net?Diky
Azumaru85W :vsechno zabit,nelecit se,myt stejnej nebo mensi level nez je potreba
KOLOUCH:na konci 3 epizody za clairu a moiru musis dorazit bosse
1.claira-spatny konec
2.moira-dobry konec(vrtulnik)
VÍ NĚKDO JAK DOCÍLIT VE HŘE V EPIZODĚ 4 OBOUCH KONCU?HRAJU TO POŘÁD DOKOLA A MÁM JENOM TEN PRVNÍ KONEC TEN DRUHEJ JAK SE STŘÍLÍ Z VRTULNÍKU TAK NA TEN NEMUŽU PŘIJÍT TAK NEKDO PORADTE DÍKY
Já už to mám na PS4 link berte to s ůsměvem...
Tak se pochlubte, kdo už má předobjednáno a na jakou konzoli jste vzali právě hru vy? Já ji čekám na ps3 ve formě disku
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.