Playstation 4

Resident Evil remaster (21)

• Coloradak
    ColoradakColoradak

ok díky, vím co myslíte

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Maj je tam nazvané jinak - slovy dlouze, na začátku hry.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Obtiaznost je ta otazka na zaciatku - mountain climbing je normal a ta druha moznost je easy. HD remaster ma tusim este jednu, tretiu moznost a to je very easy.

• Coloradak
    ColoradakColoradak

jen se chci zeptat, kde si vybíráte obtížnost hry? Jen tím že si vyberete novější či starší verzi obou postav? Nějak jsem nepostřehl že by tam byla na výběr obtížnost normal, easy atd.

• xDante1986
    xDante1986Gamer
    1

tomáš, necchi to znovu pročítat, ale tuším, že to nahoře psal někdo o těch 3 hodinách, tak už jsem to neopakoval :)

• jirka023
    jirka023
    1

Jo, jde mi i o ty zbraně.Takže na Normal.Diky

• The Tomáš
    The Tomáš
    1

xDante1986: tušíš správně,ale musí to zvládnout pod 5 a 3hod..jinak zbraně neodemkne

• xDante1986
    xDante1986Gamer
    1

stačí, ale tuším, že když hraješ alespoň na normal, tak pak odemkneš skryté zbraně...které dost pomáhají třeba na hard: D

• The Tomáš
    The Tomáš
    1

jirka023- stačí hrát na very easy

• jirka023
    jirka023

Zdarec, abych dostal trofej za projetí hry pod tři hodiny, stačí hrát na very easy nebo musim minimálně normal obtížnost?

• The Tomáš
    The Tomáš
    2

quantum86: nevim ani jestli neco jde vojebat,ale podle me,kdyz tu hru projedes vickrat,tak to pak das v pohode a hlavne si tu hru uzijes..stim raketakem je to na hovno a o nicem..

• qauntum86
    qauntum86
    2

Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo neumí předělat save na PS4 v save editoru na tuhle hru.Nedaří se mi dostat Raketomet tak proč to neudělat jinak.Díky pokud někdo víte jak na to

• The Tomáš
    The Tomáš
    1

Wickett: staci krouzit obouma analogama a vubec te nekousne,me to yak fungovalo perfektne..

• VulcanR
    VulcanRTrogári

quantum: a plamenomet za Jill si nasiel? :D

• Speirs44
    Speirs44
    1

qauntum86 - to je jednoduché granátomet má pouze Jill[s14]

• qauntum86
    qauntum86

Zdravim, nevi nekdo kde najit Granatomet za Chrise? vim kde je za Jill ale za Chrise ho nemuzu najit.

• Wickett
    WickettSorted

Senator: To urcite neni pravda, videl jsem gameplay, kde se pokazde vymanili ze sevreni po prvnim kousnuti.

• senator
    senator

Speciální tlačítko na to není, je to o náhodě kolikrát vás kousne.

• nomad-cz
    nomad-cz

zkus tlačítko kterým střílíš

• Munky
    Munky

Popravdě ani nevim že na to nějaký tlačítko existuje, ale jestli jo tak bych taky rád věděl jaký [s14]

• Wickett
    WickettSorted

Zdravim, potrebuji poradit. Co mackat za tlacitko, abych se rychleji dostal ze sevreni zombie? Normalne me kousnou trikrat, s mackanim toho tlacitka jen jednou. Diky.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.