Obtiaznost je ta otazka na zaciatku - mountain climbing je normal a ta druha moznost je easy. HD remaster ma tusim este jednu, tretiu moznost a to je very easy.
jen se chci zeptat, kde si vybíráte obtížnost hry? Jen tím že si vyberete novější či starší verzi obou postav? Nějak jsem nepostřehl že by tam byla na výběr obtížnost normal, easy atd.
quantum86: nevim ani jestli neco jde vojebat,ale podle me,kdyz tu hru projedes vickrat,tak to pak das v pohode a hlavne si tu hru uzijes..stim raketakem je to na hovno a o nicem..
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo neumí předělat save na PS4 v save editoru na tuhle hru.Nedaří se mi dostat Raketomet tak proč to neudělat jinak.Díky pokud někdo víte jak na to
Zdravim, potrebuji poradit. Co mackat za tlacitko, abych se rychleji dostal ze sevreni zombie? Normalne me kousnou trikrat, s mackanim toho tlacitka jen jednou. Diky.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Resident Evil remaster (21)
ok díky, vím co myslíte
Maj je tam nazvané jinak - slovy dlouze, na začátku hry.
Obtiaznost je ta otazka na zaciatku - mountain climbing je normal a ta druha moznost je easy. HD remaster ma tusim este jednu, tretiu moznost a to je very easy.
jen se chci zeptat, kde si vybíráte obtížnost hry? Jen tím že si vyberete novější či starší verzi obou postav? Nějak jsem nepostřehl že by tam byla na výběr obtížnost normal, easy atd.
tomáš, necchi to znovu pročítat, ale tuším, že to nahoře psal někdo o těch 3 hodinách, tak už jsem to neopakoval :)
Jo, jde mi i o ty zbraně.Takže na Normal.Diky
xDante1986: tušíš správně,ale musí to zvládnout pod 5 a 3hod..jinak zbraně neodemkne
stačí, ale tuším, že když hraješ alespoň na normal, tak pak odemkneš skryté zbraně...které dost pomáhají třeba na hard: D
jirka023- stačí hrát na very easy
Zdarec, abych dostal trofej za projetí hry pod tři hodiny, stačí hrát na very easy nebo musim minimálně normal obtížnost?
quantum86: nevim ani jestli neco jde vojebat,ale podle me,kdyz tu hru projedes vickrat,tak to pak das v pohode a hlavne si tu hru uzijes..stim raketakem je to na hovno a o nicem..
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli někdo neumí předělat save na PS4 v save editoru na tuhle hru.Nedaří se mi dostat Raketomet tak proč to neudělat jinak.Díky pokud někdo víte jak na to
Wickett: staci krouzit obouma analogama a vubec te nekousne,me to yak fungovalo perfektne..
quantum: a plamenomet za Jill si nasiel? :D
qauntum86 - to je jednoduché granátomet má pouze Jill[s14]
Zdravim, nevi nekdo kde najit Granatomet za Chrise? vim kde je za Jill ale za Chrise ho nemuzu najit.
Senator: To urcite neni pravda, videl jsem gameplay, kde se pokazde vymanili ze sevreni po prvnim kousnuti.
Speciální tlačítko na to není, je to o náhodě kolikrát vás kousne.
zkus tlačítko kterým střílíš
Popravdě ani nevim že na to nějaký tlačítko existuje, ale jestli jo tak bych taky rád věděl jaký [s14]
Zdravim, potrebuji poradit. Co mackat za tlacitko, abych se rychleji dostal ze sevreni zombie? Normalne me kousnou trikrat, s mackanim toho tlacitka jen jednou. Diky.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.