Ahoj konzolisti, potřebuju pomoct s online trofejí s těma hrdinama, pomožte prosím, zabere vám to jen 5 minut a mě to moc pomůže. Taky rád oplatím komukoliv pomoc, dík.
no nvm,zalezi i na lidech.ja bych mohl domluvit nejake 2 mozna 3 typky...ted ale z hlavy nvm kolik by bylo potreba lidi na ten heroes mode,jestli staci jen 5 lidi o_O posli mi kdyztak PM a ja ti dam svy ID
Resident Evil Operation Racoon City (29)
Tak už je tam zas jen trailer [s6]
tak resident evil je nahozeny na store,bohuzel bez ceny a pochybuju ze ji tam jeste dnes daji.
A sledoval sis objednávku?
Evropa, na tu se... [s15]
Hm, tak to je pěkně na ho...!![s8][s3]
Bohužel k nám asi nedorazí ta cross-buy před-objednávka.Je 7.1. a hra nikde , takže to dorazí asi až toho 20 přímo [s8]
diky
Na naše asi 550 má stejnou cenovku jako nedávno digitálně vydanej MGS4.
a to uz je nase cena,nebo z prepoctu z dolaru?
The edge: cca 500kč co jsem četl.
netusi nekdo kolik bude stat ten resident evil remaster?
Noo...Ja bych teoreticky mohl,ale nvm jak mi to vyjde o_O
Ahoj konzolisti, potřebuju pomoct s online trofejí s těma hrdinama, pomožte prosím, zabere vám to jen 5 minut a mě to moc pomůže. Taky rád oplatím komukoliv pomoc, dík.
Tak jsem RE: ORC dostal od kámoše, pomůžete někdo s online trofejema? Dík za kohokoliv.
Nazdarek dostal jsem nabidku s Relavation a Recoon City,ktera se neodmita.Tak se do 14 dnu muzu pridat.
Jsem fanda cele serie
Nick jiridvorak122
Aj ja to hram Psn: IM_MichalEM si ma pridajte a zahrame spolu
no nvm,zalezi i na lidech.ja bych mohl domluvit nejake 2 mozna 3 typky...ted ale z hlavy nvm kolik by bylo potreba lidi na ten heroes mode,jestli staci jen 5 lidi o_O posli mi kdyztak PM a ja ti dam svy ID
Kdy?
Je mozne ze by se tady naslo par lidi,ktery by byli ochotni si boostnout trofeje v Heroes modu?kdysi jsem mel platinu,ale ted uz na to nemam nervy o_O
Nechce si nekdo zastrilet?
Zdar chlapi hraju s kamosem RE operations, a shanim dalsi hrace, na coop, kdo ma zajem, tak si me pridejte, PSN: CarlosVjj
Čau kluci, taky hraju, většinu z vás jsem si už přidal, koho jsem přeskočil tak si mě klidně přidejte, PSN: norbish[s1]
Ahoj lidi je to ještě aktuální to vaše co-op hraní této hry??? moje PSN: Teslosteron[s16]
pridam si te ok hned zitra jak tam budu vlasta
qauntum86 a striker... ja s vama dam
Zdarec lidi já hraju se Strikerem jsme kamoší už od dětství takže hrajte s nama muj PSN je Qauntum86
zdar nezahraje nekdo RE operation racoon city nemam to s kym hrat
zdar v tydnu dat muzem
Ahoj nedávno jsem si koupil RE Operation Racoon City a rád bych si ji zahrál s někým jako Co-op.Pokud by měl někdo zájem tak můj PSN je STRIKERcz89
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.