Volné forum

REKLAMA, která vás dokáže zaručeně vytočit ? (64)

• 11chorche
    11chorche

Však v reklamě na Provident, pak ta ženská říká... Provident, víc než půjčka...= LICHVA... [s14] ( sice ta koza to myslí jinak), ale já to tam slyším.

Bohužel, nejvíc si tam půjčujou ti, kteří mají nejmín, nemají práci a pak to jde do ....

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

max cavalera to omyl teda neni já sám si to takhle pujčoval takže vím co řikám [s1]

edit já vytáhnu ten papír taky na tuhle půjčku do smrti nezapomenu a kdybych jim vracel 18 litrů to bych si pamatoval já vím proč si od nich každej půjčí protože když jim zavoláš můžeš se stoprocentně spolehnout že ty prachy dostaneš a to je dost velký lákadlo každej chce dneska jenom prachy a co bude dál na to už se neohlíží

• max cavalera
    max cavalera

zbynda omyl pujcis si 10 000 vracis 18 coz je vic jak 50% urok a splacis splatky kazdy tyden [s15] prasarna na druhou nechapu jak si tam muze nekdo pujcit.s jednou zastupkyni se setkavam kazdy mesic resim za matku dluhy a rekl jsem ze at zapomenou ze jim budu kazdy tyden nosit lowe.

kua zbynda mam vytahnout ty matciny knizky :D to je omyl

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

Stalker to sou kun.y pujčíš si 10 tisíc a vracíš 15 a půl kdybych potkal jejich obchodní zástupkyně tak bych jí flusnul do ksichtu a ne že bych sní prohodil řeč taková kráva [s3]

• Stalker
    Stalker

jo já to myslím celkově... okrádají lidi. Prostě normální lichva.

• max cavalera
    max cavalera

stalker nakopat do prdele ae ani ne za ty reklamy jako za ty uroky a zrovna tak ty lidi co si u takove firmy vezmou pujcku [s15]

• hellgoat
    hellgoatMGS4 10/10

Nenávidím reklamu "ještě fotečku" [s3]

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

jo tak to už sem se takhle dlouho nezasmál :D:D:D

• MadCZJack92
    MadCZJack92JKDesigns

Tahle reklama je asi nejlepší co sem viděl(na netu). Akorát jí u nás nikdy nedávali. [s6] link

• LordikDevil
    LordikDevil

Stalker : PRESNE , ZKOPAT DO KULATA ! Jinak nej reklama byla v TV na FIFA 10

• Stalker
    Stalker

Reklama na skurvenej PROVIDENT. Takovy píčovyny tam vkládají (každý má svůj příběh... atd.. blabla) nakopat je do prdele !

• play3man
    play3manYes, it is

Mna nastvala "reklama" na konci dema GoW 3... V tom najlepsom to skonci! :D

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Jakákoliv reklama uprostřed filmu v tu nejhorší možnou chvíli - když se má něco stát :D

• sten32
    sten32loading...

dnes ma naštvala reklama na merci [s6]

• TonyRocky
    TonyRocky

Teď jsem si vzpomenul na nejlepší reklamu co jsem kdy viděl. A to je tahle: link

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

s prominutim, vsechny reklamy link , a totalne me ukonci, kdyz uz v noci nevidim na stejsna a jdu spat, tak si pustim tv a co jinyho nez reklama. muze byt jakakoliv, ale uz to, ze JE, me vytaci, tak vypinam a radsi usinam bez tv...

jinak best reklama co si pamatuju, byla na fantu, jak borec lezl na pyramidu a nahore mu spadla a fanta se mu kutalela po schodech dolu a typek jenom : no, no, no, no, no, noooooooooo... :)

• Janinka
    Janinka

Tohle mi kdysi přišlo...

link

• MadCZJack92
    MadCZJack92JKDesigns

Geobba

No to je ona [s15] [s15]

JJ reklama na Kofolu je suprová ''ne ne já nemusim, já už ho vidim'' [s6] [s6] link

• geobbu
    geobbuWHO CARES

link [s6] [s6]

• veks
    veksDJ

Tak mě poslední dobou bavil citrónek :) Jak chce uspět v Superstar. Nedávali tu reklamu pořád stejnou, ale měla asi čtyři části, tak se tolik neokoukala. U T-mobilu se taky většinou zasměju. A kofola je prostě záhada. Dávají to už kolikátý rok a pořád mě to prostě baví. Nejlepší měl stejně Oskar, jak už tu někdo psal. A těch, které mě štvou je moc, ani si nevybavím toho nejhoršího zástupce.

• jose79
    jose79
  • MadCZJack92
    MadCZJack92JKDesigns

nejhorší je ta s Čechem na Českou Pojišťovnu nebo co to je!!! [s15] [s15] [s15]

• LordikDevil
    LordikDevil

Nenavidim taky ty reklamy co klamou zakaznika. Jinak jak je Liga Mistru tak tam je super reklama na PS3 xD

• VortexCZ
    VortexCZSwitch

Nesnášim jakékoliv reklamy na: zubní pasty, prací prášky, potřeby na záchod, vložky, tampony, úvěry, banky, obchodáky...

je toho víc, to bych tu psal už enciklopedii :)

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Neshodneme se a jsem rad, ze to tady neni jak banda ovecek [s14] Ja si akorat pod demenci predstavuji neco jineho. Reklama je od toho aby se o ni mluvilo a byla slyset/videt. A tato si myslim splnila ucel velice dobre.

Zarucuji, ze smich je velice nakazlivy...

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Hlasim se k demenci ;-) Podle me je reklama "rechtajici autobus" T-Mobilu alespon originalni "i kdyz na spatne vybranou sluzbu - byla by to dobra reklama napr. na toto - link " a obcas se u ni zasmeju. Preci jen smich prodluzuje zivot :-) A to posledni dobou T-Mobile zacinam spise nenavidet... Tuto reklamu bych prirovnal ke starym dobrym reklamam Oskara. Rozhodne to je lepsi reklama, nez plivani krve do umyvadla...Hrozny. Pokud se demence posuzuju podle tohoto meritka, tak potez pan buh :-)

• Michelle
    Michelle♀︎

cipheruin - nápodobně :-) ... tak záleží na osobnosti nakolik se nechá reklamou ovlivnit ...

při tvorbě reklamy se vychází se sociologických výzkumů a statistik v dané zemi a podle toho jsou ty reklamy vytvářeny ...

• cipheruin
    cipheruincipheruin

Michelle> No ja nevim, neni to tak uplne pravda, protoze T-Debila bych nechtel ani podvedome, to mi ver :).

Ale jinak neco na tom pravdy bude, ale nemyslim, ze jsou delany ZAMERNE debilni. Proste to jenom tvoril nejakej retard bez vkusu to je cele...

• Michelle
    Michelle♀︎

Tak ty reklamy o kterých píšete, splnili přesně svůj účel, pro který byly vyrobeny - pamatujete si je, víte jaká to byla firma a jaký to byl výrobek ... To že ta reklama je debilní je účelově udělané schválně, název se vám dostane do podvědomí a až půjdete nakupovat, tak nevědomky sáhnete po zboží z reklamy, ikdyž ji nesnášíte ...

A souhlasím s tím, že většina reklam jsou otřesný, takové reklamy na vložky, tampony, prací prášky, kosmetika ( kdy rádoby 35ti letá žena tvrdí, jak má úžasnou pleť a přitom ji hraje 17ti letá modelka apod ...) a vůbec úklidové prostředky, reklamy pro děti ... Jak píše xD, některé jsou povedené, třeba ta zmíněná na Kofolu.

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

cipheruin: opravdu je to T-shit? Já ji viděl zrovna minulý týden v kině a fakt se mi zdálo,že to byl Vodafone...že bych se spletl? To není možné... [s4] [s6] [s6] [s6]

• cipheruin
    cipheruincipheruin

Teda reklamy jsou to vsechno na zbliti, ale aspon se tady clovek zasmeje pri cteni vasich komentaru :).

Jinak J.T. Honza > Pravdu ma xDante - je to reklama na T-Debile a je opravdu neskutecne dementni...

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

xDante1986: souhlasím,akorát je to reklama na Vodafone [s4]

• ice-p
    ice-p

nejstupidnější reklama pro mě posledních dnů,je ta na ČSOB.Jak tam skáče ta modrá kuličk,jako by to bylo karoke a toho co to tam předříkává bych nechal vykleštit.grrrrrr [s4]

• TonyRocky
    TonyRocky

Lordik proti tvojí kytaře? Ty máš tu kytaru co tam hraje nebo teď se nějak ztrácím :) Jinak jsem zapomenul podotknout že nesnáším od srdce každou reklamu, kde se třeba jen jedním slovem zalže a dělají z lidí idioty - umyjeme zaschlou špínu jedním tahem a padobně. Takže mě nevadí asi tak jedno procento reklam....

• lord hoven
    lord hovenMÁM RÁD NOHY

"Jinak asi nejhorsi reklama je na Ordinaci v Ruzove zahrade, Ulici, Letiste a dalsi podobny sracky. Krome Comebacku."

Krome Comebacku??? Celá TV Nova stojí za velký ho..no [s9] [s9] [s9]

• LordikDevil
    LordikDevil

TonyRocky: Neco proti moji kytare ?? Jinak asi nejhorsi reklama je na Ordinaci v Ruzove zahrade, Ulici, Letiste a dalsi podobny sracky. Krome Comebacku

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Tak mě sere kurevsky ůplně každá reklama, že jsem tak sprostý a je pravda, že Péťa spořitelna, ten mě někdy dožene i skoro k pláči. [s3]

Edit: rejža musí mí v hlavě nasráno, když reklamu na půjčky a kreditky propaguje tankista, chudák zadlužená. Hned mám sto chutí se nemálo zadlužit, heh. Jenom mě vždycky naštve, že je banka otevřená až ráno a mě to do té doby přejde :)

• sten32
    sten32loading...

mna teraz štve ta reklama na rex či čo to je, čo na konci povie "tak tu ste vi moji malí nezbednici" [s15]

• TonyRocky
    TonyRocky

Kachlo tak přesně tak o té jsme psal :) Brnkání té kytary už mě leze krkem

• digishit
    digishitdigishield

Nemám TV (čti kabelovku ani anténu) takže mě žádná reklama nesere! :D

• KachloRedakce
    KachloBOSS

I když jsem fanoušek Chelsea, tak mě dokáže zaručeně vytočit reklama s Petrem Čechem na ČS.

• Homer
    HomerHommeer

Me se extremne hnusy reklama na peny nebo co to je.Jak ta stara babka rika:Moje jednicka v Mlade Boleslavi :D [s15] hnus

• misa1989
    misa1989deepInside

Podle mě jsou nejhorší reklamy, kde starý báby nabízejí přípravky proti zácpě nebo lepidla na zubní protézy... [s15] [s6]

• Janinka
    Janinka

Grrr, mám extrémní alergii na všechny reklamy na prací, ale obzvlášť čistící prostředky. Zvedá se mi žaludek ze špíny, jakou v reklamě dokážou vykouzlit - ještě jsem neviděla rodinu, která by měla tak zas..... koupelnu, dřez, nebo sporák, fuj... [s15]

• TonyRocky
    TonyRocky

Absolutně každá reklama od T-mobile a od české spořitelny. Protože jim v těch reklamaách hraje dva roky jedna a ta stejná písnička a můj mozek už při tomhle "ser* atomové hříbky"

• HellRider29
    HellRider29

Nejhorší je určitě na lídl, a ještě fotečku [s8] [s8] U tohohle mi vážně vře krev v žilách, tfuj. A která je fajn? Jako fanda do aut bych asi řek nějakou s autama, ale když oni jsou v těch reklamách tak hnusný levný plechovky [s3]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Mě zase vytáčí

Můžu zkusit jak si dobrá?

• razi
    raziPs4

Jihlavanka, voni hezky....

To je na vzdycky na pest...

• miroajax
    miroajaxWAKE

horky sumivy napoj ktery ti udela dobre :D toho debila co v te reklame hraje bych na miste proplesknul, lempl :D

• polok
    polokMGS4 10/10

Me hrozne sere jak tam rika ten kreten "a ted to naslehame dusikem". A potom tam rikaj "osmakum uz odzvonilo". Tohle me vzdycky strasne nasere. Je to myslim na pribinak. [s15]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.