tak na ps+ je RDR zdarma takze shanim partaka na coop na mp. Zaklad mam dohranej (uz jsem dohral kdysi davno a hru prodal) ale tim ze to hodili zdarma tak koupim DLC a jdu do toho znovu, shanim partaka kterej je na tom podobne a sel by hrat mp coop a udelali bychom samozrejme i nejaky trofejky :)
mam takovy dojem ze nepodaril ale ziskaly tu druhou za poker.byly jen 4 ale vzdyt ty take a mne se nedalo s nimi spojit a pak uz se to pochvili rozpustilo cos odesel.Dlouho sme se davaly do kopy vlastne i diki mne nevim proc mne nechtelo dat s nima.Treba dat druhej termin,co ted o vikendu nekdy?
první pokus je zítra v 17:00 zatím jsme 4 a to stačí na všechny trofeje krom pokeru a kingpin na to potřebujem 6 a 9 lidí proto kdo zítra bude mít čas nebo někdy jindy napište
ahojte vsichny,hledame co nejvic hracu na dodelani vsech dlc trofeji.Kdo by mel zajem at napise.Na udelani kingpin treba napr az 9 hracu.kdyz se nasbirame pak dohodnem stretavku aby sme mohli vsichni vsechno dodelat
už mám sice platinum ale pokud máte zájem rád pomohu
zároven hledám lidi na full hru poker, abych získal trofej z dlc za vyhrání protim maximum hráčů v jedné hře.Tak kdo by se přidal at my napíše a dohodnem čas
Nezahrajeme teĎ o víkendu? [s14] Potřebuji pomoct s trofejí "Posse Up!", někteří ji určitě potřebují tak by jsme ji udělali i těm kdo ji nemá[s14]. A můžeme si pak i zahrát jiné herní módy... Viděl bych to teď na víkend třeba v neděli v 19:00. Kdo se přidá?
Red Dead Redemption - red dead redemption mp (61)
taky bych to zkusil kdyžtak Paull2588 [s14]
jj
koli-xvx
rád se připojím :) můj nick je
edino95
Kdo chce udelat trofej pa pa poker ace? Shanim jeste 4 lidi.
tak na ps+ je RDR zdarma takze shanim partaka na coop na mp. Zaklad mam dohranej (uz jsem dohral kdysi davno a hru prodal) ale tim ze to hodili zdarma tak koupim DLC a jdu do toho znovu, shanim partaka kterej je na tom podobne a sel by hrat mp coop a udelali bychom samozrejme i nejaky trofejky :)
Ja mozem tiez tak sa stretneme
mam takovy dojem ze nepodaril ale ziskaly tu druhou za poker.byly jen 4 ale vzdyt ty take a mne se nedalo s nimi spojit a pak uz se to pochvili rozpustilo cos odesel.Dlouho sme se davaly do kopy vlastne i diki mne nevim proc mne nechtelo dat s nima.Treba dat druhej termin,co ted o vikendu nekdy?
muj nick: TICHNOS
RDR i max payn 3
Rád bych se přidal. Teprv hru začínám rozehrávat takže toho moc nemám.. nick mormenel
swarm23 přidám si tě rdn jsem ale online ještě nezkoušel spíš hraju battlefield no a pak na ostatní nemám čas jdu na to hned
vypada to na destivy vecer, takze puvodni plan zrejme pada, takze kolem 18:30 bych mohl byt online.
moje PSN: Swarm23, klidně si mě přidejte, pár trofejí mám a pár mi jich chybí, tak si můžem pomoct.....
a kdy se ti to hodí? napište sem všichni kdy máte čas a podle toho se nějak domluvíme
17h nestiham[s13]
můžete si mě taky přidat id BenitoIan
první pokus je zítra v 17:00 zatím jsme 4 a to stačí na všechny trofeje krom pokeru a kingpin na to potřebujem 6 a 9 lidí proto kdo zítra bude mít čas nebo někdy jindy napište
ahojte vsichny,hledame co nejvic hracu na dodelani vsech dlc trofeji.Kdo by mel zajem at napise.Na udelani kingpin treba napr az 9 hracu.kdyz se nasbirame pak dohodnem stretavku aby sme mohli vsichni vsechno dodelat
taky jsem k mání až v noci
sorry nestihl sem, prijel sem dom az v 8[s13]
Rád se taky přidám [s14]
prco666 s tebou já jsem počítal[s1] však spolu hráváme[s6]
Ja se taky rad pridam platinu uz mam ale pomuzu a take my chybej dake trofeje s dlc
michfa - muze byt, snad nezapomenu
už mám sice platinum ale pokud máte zájem rád pomohu
zároven hledám lidi na full hru poker, abych získal trofej z dlc za vyhrání protim maximum hráčů v jedné hře.Tak kdo by se přidal at my napíše a dohodnem čas
Nezahrajeme teĎ o víkendu? [s14] Potřebuji pomoct s trofejí "Posse Up!", někteří ji určitě potřebují tak by jsme ji udělali i těm kdo ji nemá[s14]. A můžeme si pak i zahrát jiné herní módy... Viděl bych to teď na víkend třeba v neděli v 19:00. Kdo se přidá?
Kdo chce, at si me prida, taky klidne pomuzu, mam uz platinu, takze trosku vim. 8-) nicj mam EifelCZ
RDR multak dam rad pokud bude zajem muj nick psn je SpoonyCz123[s12]
Jééé škoda že jsem nebyl doma u PS3 jinak bych se rád přidal taky totiž potřebuji tuhle trofej :/
Mame hotovo, dekuju vsem, kteri se ucastnili (prco666 a wallace3) :)
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.