Akční TPS

Red Dead Redemption - red dead redemption mp (61)

• Munky
    Munky

taky bych to zkusil kdyžtak Paull2588 [s14]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

jj

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

koli-xvx

• Edin95
    Edin95

rád se připojím :) můj nick je

edino95

• Yarda
    Yarda

Kdo chce udelat trofej pa pa poker ace? Shanim jeste 4 lidi.

• guuker
    guukerguuker

tak na ps+ je RDR zdarma takze shanim partaka na coop na mp. Zaklad mam dohranej (uz jsem dohral kdysi davno a hru prodal) ale tim ze to hodili zdarma tak koupim DLC a jdu do toho znovu, shanim partaka kterej je na tom podobne a sel by hrat mp coop a udelali bychom samozrejme i nejaky trofejky :)

• prco 666
    prco 666prco 666

Ja mozem tiez tak sa stretneme

• prco 666
    prco 666prco 666

mam takovy dojem ze nepodaril ale ziskaly tu druhou za poker.byly jen 4 ale vzdyt ty take a mne se nedalo s nimi spojit a pak uz se to pochvili rozpustilo cos odesel.Dlouho sme se davaly do kopy vlastne i diki mne nevim proc mne nechtelo dat s nima.Treba dat druhej termin,co ted o vikendu nekdy?

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

muj nick: TICHNOS

RDR i max payn 3

• Mormenel
    MormenelSchicksal

Rád bych se přidal. Teprv hru začínám rozehrávat takže toho moc nemám.. nick mormenel

• alienufon
    alienufonalienufon

swarm23 přidám si tě rdn jsem ale online ještě nezkoušel spíš hraju battlefield no a pak na ostatní nemám čas jdu na to hned

• milhaus

vypada to na destivy vecer, takze puvodni plan zrejme pada, takze kolem 18:30 bych mohl byt online.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

moje PSN: Swarm23, klidně si mě přidejte, pár trofejí mám a pár mi jich chybí, tak si můžem pomoct.....

• Edin95
    Edin95

a kdy se ti to hodí? napište sem všichni kdy máte čas a podle toho se nějak domluvíme

• milhaus

17h nestiham[s13]

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

můžete si mě taky přidat id BenitoIan

• Edin95
    Edin95

první pokus je zítra v 17:00 zatím jsme 4 a to stačí na všechny trofeje krom pokeru a kingpin na to potřebujem 6 a 9 lidí proto kdo zítra bude mít čas nebo někdy jindy napište

• prco 666
    prco 666prco 666

ahojte vsichny,hledame co nejvic hracu na dodelani vsech dlc trofeji.Kdo by mel zajem at napise.Na udelani kingpin treba napr az 9 hracu.kdyz se nasbirame pak dohodnem stretavku aby sme mohli vsichni vsechno dodelat

• alienufon
    alienufonalienufon

taky jsem k mání až v noci

• milhaus

sorry nestihl sem, prijel sem dom az v 8[s13]

• TEKKENAK
    TEKKENAKJan

Rád se taky přidám [s14]

• Michfa
    Michfa

prco666 s tebou já jsem počítal[s1] však spolu hráváme[s6]

• prco 666
    prco 666prco 666

Ja se taky rad pridam platinu uz mam ale pomuzu a take my chybej dake trofeje s dlc

• milhaus
    2

michfa - muze byt, snad nezapomenu

• Edin95
    Edin95
    2

už mám sice platinum ale pokud máte zájem rád pomohu

zároven hledám lidi na full hru poker, abych získal trofej z dlc za vyhrání protim maximum hráčů v jedné hře.Tak kdo by se přidal at my napíše a dohodnem čas

• Michfa
    Michfa
    1

Nezahrajeme teĎ o víkendu? [s14] Potřebuji pomoct s trofejí "Posse Up!", někteří ji určitě potřebují tak by jsme ji udělali i těm kdo ji nemá[s14]. A můžeme si pak i zahrát jiné herní módy... Viděl bych to teď na víkend třeba v neděli v 19:00. Kdo se přidá?

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Kdo chce, at si me prida, taky klidne pomuzu, mam uz platinu, takze trosku vim. 8-) nicj mam EifelCZ

• czman123
    czman123SpoonyCz

RDR multak dam rad pokud bude zajem muj nick psn je SpoonyCz123[s12]

• Michfa
    Michfa

Jééé škoda že jsem nebyl doma u PS3 jinak bych se rád přidal taky totiž potřebuji tuhle trofej :/

• Wickett
    WickettSorted

Mame hotovo, dekuju vsem, kteri se ucastnili (prco666 a wallace3) :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.