Akční TPS

Red Dead Redemption Pomoc s par DLC trofejema (10)

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

uz sem si vas pridala, muj nick je Punk-_56 aby jste se nedivili kdo to je

• Wickett
    WickettSorted

Ja se take pokusim pomoci, ale nevim, to pripojovani je OPRAVDU problem.

Coloradak: Podivej se na YouTube, najdes tam jak na to.

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Taky můžu pomoct.

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Taky bych mohl pomoct, akorát ale poker neumím hrát ale to asi vadit nebude

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

xD jo to jsi ty, tebe mam ve frendu tak zkusime, musim aby mohli i ti ostatni, potrebuju k sobe 3 hrace na 3 trofeje, jinak na ten poker je hlavni aby se rozehral v 6ti lidech, pak pockat az budou sazky mit nejvyssi hodnotu nebo jak je to a kdyz hraci odejdou ze hry tak by se to melo pocitat jako vitezstvi, takhle bysme byli 4, ja a 3 hraci a ty cizince bysme mohli vykopnout a vi byste odesli, no mohlo by se to zkusit

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

ok ozvu se ti, chtelo by to vic hracu, to spojovani je tak blby ze me to jen tak s nekym nespoji, treba tady s edinem me to nespojilo

• Munky
    Munky

Taky bych pomohl stačí se ozvat na PSN a napsat kdy..

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

cim vic tim lip, nejsem urcite sama kdo potrebuje pomoct

• Edin95
    Edin95

Ahoj, rád si s tebou zahraji, nebo ti pomůžu :) i mě chybí dvě trofeje (Kingpin a poker)

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

ahojte vsichni, chybi mi 5 zbylych trofeji, na 2 potrebuju 5 az 8 hracu, jedna se o trofeje Kingpin, Poker Ace, pak zabit v rostrelu 3 hrace, 1 vybusninou zabit 3hrace naraz ve Strongholdu kdyz se utoci a v Gold Rushi skorovat 3x za zapas dvojitym ukoristenim, budu rada kdyz se ozve velke mnozstvi hracu jelikoz ta hra dela velky problem se spojovanim, predem dekuji, tez jsem k dispozici kdyby chtel nekdo pomoct

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.