Konzolista.cz

Red Dead Redemption - 100 procent (17)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
JENIK182
JENIK182 #VŠB-TUO

I KNOW YOU se do 100% nepočítá, sice jsem ji měl hotovou, ale rozhodně se do 100% nepočítá, píšou to i na RDR Wiki ... musí ti chybět něco jiného.

homer4482

takze musim urobit I KNOW YOU pred koncom??? Lebo ja som to pred koncom nespravil a potom mi to zmyzlo........... tak co mam teraz robit???[s8]

raubkatzeplot

JENIK182

tak teď to vidíš všechno je jednou poprvé[s12]

JENIK182
JENIK182 #VŠB-TUO

Ježišmarja ... člověče tlačítko EDIT ti nic neříká? Pět postů od jednoho uživatele jsem zde ještě snad neviděl. [s8]

raubkatzeplot

jsem se podíval jak se ten strangers mise jmenuje v angličtině (I KNOW YOU)

raubkatzeplot

JENIK182[s4]

hehe...tak,tak

raubkatzeplot

TEKKENAK

tak to ti povím to je fakt nářez ten nůž já si to napsal na papírek a už sem jel jinak to asi nejde...

raubkatzeplot

Raiden_cz

jak sem řekl jdou ale na sto procent musíš splnit ten jeden před koncem story...

raubkatzeplot

Dizzassta

všechno můžeš plnit po konci hlavní hry akorád jeden strongers a to je ten s cilindrem na hlavě jestli to chceš udělat na sto procent jinak nečapačka ten mu pravě predpovídá budoucnost a tak já nevím jak se ten strongers jmenuje protože mam německou verzi ale v překladu je to já tě znám (ich kenne dich)ta verze je stejná jako Usa verze ale dočetl jsem se náhodou v knížce jak na sto procent že jedinej tenhle strongers se musí udělat před koncem story jak to do něj našijou a hlavní hrdina umírá jsou to asi čtyři nebo pět úkolů poslední úkol je jak hlavní hrdina do něho bude střílet a nic mu to neudělá pak už můžeš plnit různé úkoli jako je zbírání květin aby sis mohl pálit kořalku a vedlejší otazníky a různý úkoli k 100 procentům k tomu patřej i všechny obleky a u story si můžeš dva stáhnout zadarmo lovec a převaděč máš tam pak úkoli navíc...jo a ty pumy to je štěstí pumu najít mě to taky dalo čas než sem pumu musel zabít dynamitem k jednomu obleku....

JENIK182
JENIK182 #VŠB-TUO

Když znáte jeden trik, tak je ten poslední trapně jednoduchý [s1]

Stačí si na papírek napsat jednotlivé symboly jak jdou za sebou a pak až na to dojde nečumět na TV, ale na ten papírek ...já to takhle po hodinovém snažení dal na první pokus [s11]

TEKKENAK

přesně tak strangers pokračujou normálně dál i s Jackem co se týká toho nože tak nestačí vyhrát jen jednou ale musíš porazit všechny ty frajery co stojí v řadě za sebou a ten poslední je fak nářez[s16]

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Ten za kterýho hraješ je Johnův syn, Jack a ty strangers úkoly plnit dou... Teď zrovna jeden dělám

Dizzassta

Takže jestli tě dobře chápu, tak když dokončim hru tak už dál strangers úkoly plnit nemůžu? a co ty chalenges, ty jdou? Myslím zahradničení, lovení atd. :) (vůbec nevim jak dostanu ty dve bestie pumy, nebo co to je, jenom nožem)

raubkatzeplot

Dizzassta

Díky se mi to povedlo ale jak sis možná z mojeho předchozího textu všimnul tak nadarmo i tu pumu sem dostal tím dynamitem a potom tohle....[s6]

raubkatzeplot

tak sem na to přišel byl jsem před 100 procent a hledam strangers a teď ten kdo to hraje nebo taky ho hledá a už to udělal do konce teda mam na mysli když pochytal tech pár kulek a hrála muzika pak se tam objeví novej hrdina teda nevim kdo to je ještě sem na to nepřišel,ale chtěl sem tim říct že když nenajdete strangers jako já před uzavření hlaní mise tak už se tam neobjeví ta mise se jmenuje já tě znám (mam německou verzi ICH KENNE DICH)tak teď si to dam zase pěkně od začátku zase zahradník,ĺovec a řezník z těch medvědů mě trefí pepka a ty nože v mexiku tam se taky těšim jinak to že se tam neobjeví ta mise sem se dočetl na německých stránkách a je to tutovka je to vlastně knížka ke stáhnutí jak na sto.Píšu to proto že mě to s... a jeden nebo druhej by mohl mejt stejnej problém .....

Dizzassta

tak ten číňan se ti tam zase objeví, bude nekde na mexickým nádraží, město přesně nevím. a to s tím nožem musíš vyhrát několikrát, jen tam seď a vyhrávej on se potom John sám zvedne až porazíš všechny.

raubkatzeplot

zajímalo by mě když jsem dal začíňana toho bílého koně,kde ho ho potkam podruhý hledam ho jako blázen a číňan nikde doufám,že si ktomu nemusím stáhnout DLC balíček čína díky za radu...a druhá věc a mam 100 to je úkol k jednomu oděvu vyhral to je stím nožem na pevnosti (je tam jenom ten nůž)sem tam vyhrál a nic musím vyhrát dvakrát jako u páky nebo je v tom jinej háček díky za každou radu kamarádi......