Akční FPS

Rage (223)

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Ďakujem, tak to prepnem naspäť nech sa s tým nenaťahujem a potom to na nightmare rozohram znovu.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nightmare musis hrat od prvniho spusteni do konce jinak se to nepocita.A jinak je ta hra morda.Mit PS3,nic jinyho nehraju(krome Dooma3

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Je to uz dlouho,ale myslim,ze Nightmare se pak otevre.Neco jako v Uncharted,kde se ti otevre Crosing.Tak jak to popisujes to nefunguje,aspon jsem to neskousel.Vim,ze to jde u Call of Duty,ale tady urcite ne.Navic Platina u Rage je tak na mesic.

Ovladani souhlas,ale i frama pada a to i pod 15fts.Je jeste nejaky update,ale uz hru nemam a jestly bude se vsema DLC tak do toho pujdu znova.Zatim je tolik pecek,ze hrat 3.roky starou hru je zbytecny

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Zdravím, nedávno sa mi RAGE prvý krát dostal do rúk a mám problém. Na začiatku ako sa vyberá obtiažnosť som úplne bez rozmyslu dal NORMAL a pritom som chcel NIGHTMARE. Hneď ako som sa dostal do hry som to prepol, no zaujíma ma či to hra automaticky berie tak, že som zapol normal a podľa toho mi na konci udelí aj trofej. Lebo ak mi dá normal trophy tak to hneď môžem prepnúť a na normal to rozohrám potom.

Hra je mimochodom veľmi dobrá. Trošku mi vadí ovládanie áut to doskakovanie textúr, ale čo už.

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Je jich 5, já jen žen v novinkách se psalo o 6 nových misích, ale asi jich mělo být 5 od začátku

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Kde je těch slibovaných 6 misí v tom dlc? je jich 5 takže kde je pravda?

• marolem
    marolem

Zdarec kdo ma RAGE na xbox360 přidejte si mně třeba občas na multak na ty areny ve 2 muj nick je marolem[s1]

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Radeksuchy: Do toho co-opu bych šel s tebou, přidej si mě na PSN: PrinceRino

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Díkes 750 doláču už mam,byla to v celku hračka :-)Nevim proč jsem si tu stěžoval :-D No a jinak už budu mít skorem všecko,no pak akorát trofeje za Co-op.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jackpot je o stesti ale casem ti padne. Jinak 750 dolacu je v mutant bashi uplna legrace. Staci kdyz v mistnosti s chobotnici trefite 3 svetla co ma na chapadlech a pak sledovat rybku co skace pod lodi. Pokazdy kdyz ji trefite tak dostanete myslim 250 babek. A da se to delat do nekonecna

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Cus Konzolisti,tak tu zase otravuju :-D Hele nevíte jestli je najakej fígl na ten posranej JACKPOT?Hrál jsem to asi bez prdele 2 hodiny a nepadnul a nepadnul je to vůbec možný???

• marek25
    marek25marek25

kytaru jsem si nahrál na mobil a bylo to v poho [s1]

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Jak píše Marek, na ty prsty v posledním kole je fígl, musíš si to vždycky po bodnutí pauznout, je to totiž generované náhodně takže se to nedá naučit, já jsem tenkrát zase dlouho nemohl dát brnkání na kytaru či banjo nebo co to je

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Jak jse si Rage zamiloval,tak ho začinám nenávidět :-D Vypadá to že budu u konce a už moc trofejí nechybí,zustali mi tam jen same perličky :-) TV Show,posledni kolo v prstech a JACKPOT! a par dalších... V čera jsem ho hrál asi 35 minut a nepadnul a nepadnul :-(...Ten Jackopt :-)

• marek25
    marek25marek25

Swarm23: jukni na Youtube. je to jednoduchý jak facka. vždycky bodni a dej pauzu a ono ti ukáže kam dál

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

TV Show je celkem obtížná, pár pokusů zabere.... Co zatím nedávám, je poslední kolo v prstech...uff

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Kanive+Coloradak : Díkes moc hoši už jsem to našel,stačilo jen čumět :-D Myslel jsem si že ta trofej s prstama,je peklo ale tedka mě spíš dává zabrat vydělat 750 doláčů v tom TV Show :-( Ty vole já jsem lamka,fakt že jo :-D :-D No nic jdu na to...[s16]

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Já mám za to že se vrátit dá, taky už jsem to hrál dávno tak nevím úplně přesně, v tom tuším druhém městě nasedneš do té vzducholodi kterou ses tam dostal, je to nad tou garáží výtahem nahoru a je tam takový most a u něj se dá vrátit zpátky pomocí té vzducholodi. Teď ale ani nevím jestli Eastern Wasteland je druhé město, jo a tuším že ta trofej s těma prstama se dá splnit i ve druhém městě

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

promin, to uz si nepamatuju, uz je to pres rok, co jsem to dohral

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Kanive : a asi neviš kam mam jit vid?

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

můžeš se vrátit ;-)

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Ahoj konzolisti,

mam jeden menší problem :-) Hodně jsem se zažral do Rage a tak chci nejen hru dojet do konce,ale také chci všecky trofeje.Mam ale problem s tím ,že jsem už v novem městě a to v EASTERN WASTELAND.Nevím jestli se z toho to města,dá vrátit na začátek do WASTELANDU konkretně do WELLSPRING.Zapoměl jsem na 5 ÚKOLŮ z nástěnky ve WELLSPRINGU a taky na trojfej JUST A FLESH WOUND.Díky moc za rady...

Radek

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Kdo má Rage, přidejte si mě a dáme mulťák, můj PSN je PrinceRino

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

tak to mě baví obě pecky, borderlands má velkou výhodu v tom, že je až pro 4 hráče a já si na coop celkem potrpim :) rage už jsem dlouho nehrál a tam mě dost naštvalo, že po dohrání hry je regulérní konec a nemůžeš pokračovat v questech na který ses během hraní vykašlal, takže musíš dát od znova, takže čekám až trochu zapomenu co v rage probíhalo a dám to znovu

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok
    1

danik_CZ : mam to podobne jako ty me Borderlands vubec nechytlo ale u Rage me bavilo uplne vsechno a cistyho casu 19hodin sem u toho prosedel.

• marek25
    marek25marek25

můžete mi někdo poradit s trofejí Obsessive Compulsive všechno jsem udělal a mám pořád 128/130 nevim co stim pls

up: ještě jsem na to nepřišel nějaký tip jak zjistím co mi chybí ?????

Tak konečně hotovo. Docela nesmysl ale mam to

• marek25
    marek25marek25

Swarm23: jj určitě přidám. co zítra na večer můžem klidně dát.[s14]

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

marek25: Musíš dokončit jakoukoliv coop misi bez toho, aniž by jeden z hráčů "skoro umřel"... Prostě bez zneschopnění tebe nebo spoluhráče. Ok? Jo a přidej si mě, tuhle trofej taky potřebuji..dík

• marek25
    marek25marek25

pořád si nikdo nechce zahrát ??

a ještě jedna věc nerozumím téhle trofeji No Room for Sidekicks děkuji

• marek25
    marek25marek25

tak ze singlu mi chyběj jenom 2 trofeje ( nůž, kytara ) kdyby měl někdo náladu na multák nak mi pošlete sz dík

• marek25
    marek25marek25

zítra můžu celý den tak dáme ju

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Rozehral jsem zrovna singl teprve ale pokud budes chtit zkusim to.

• marek25
    marek25marek25

hraje ještě někdo multiplayer ??

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak to sme v pdachu oba. Vypsal sem si karty co mi chybi a podle lokaci to jsou tyhle tri mista co jsi psal ty. Mno nic zase se ta platina nekde prosrala a i kdyz to jedu teprv poprvy tak podruhy uz se mi to absolvovat nechce. Ledaze by mi ty veci s novou hrou zustaly a stacilo by posbirat tech par kousku

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻
    1

POciSEM: cituji z wiki:"Note that some cards are found in locations that are only accessible during certain quests or for a limited time. These locations include the Well in Wellspring, the Authority Prison, the Outrigger Settlement and the Dead City."

Takže se obávám, že budeš muset rozehrát znovu. Taky sbírám karty, ale bez videa. Počítám, že taky budu muset dát new game (už po 3x).[s14]

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Asi sem v ritce ale za zeptani nic nedam. Mam pred posledni misi a protoze ty trofeje jsou docela brnkacka rad bych si dodelal veci za ktery jesteneco naskace. Hledam karty ale vyvstal problem protoze se nemuzu zadnym zpusobem dostat zpatky do Dead city. Existuje nejaka cesta,kanal nebo skokanek kterym by se tam dalo dostat? Hraju na nightmare takze pochybuju ze si to rozjedu znova kvuly 5ti kartam co mi chybi a co sem koukal na par videii tak jednu kartu sem tam stoprocentne nechal. Zatim sem se dostal vsude kam sem potreboval ale mrtvy mesto je nejaky mrtvy. Diky za rady

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

for all: nepomůže mi někdo s těma co-op misema?díky, ID: Swarm23

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

Waldemard: musis dohrat vsechny mise v co-opu [s14]

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Dobrej, chtěl bych se zeptat na nějaký trofeje kterým moc nerozumím... co mám dělat když chci udělat trofej Anthology?

• marvinekCZ
    marvinekCZ

Zdar,hraje to nekdo online?

• zdenur
    zdenurGO BIONIC!

Waldemard: s předchozí výbavou ne. pokud dohraješ třeba na normal tak pak už ti ta nejtěžší nepřijde nějak hardcore.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Nazdar hraje někdo tenhle skvost ? Chtěl jsem se jen zeptat jestli se to pak dá dohrál na to nejtěžší s vybavením z předchozího dohrání ?

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Plejstik3

dobre ty kamo narozdil od nekterych si rad prectu tvoje sahodlouhe romany pac nepostradaji smysl pro humor a hlavne jsou vecne , plne faktu , osobnich zkusenosti , nadhledu a objektivnosti coz vetsine prispevku v posledni dobe na tomhle foru chybi.Zahral jsem si demo Rage a taky se mi to libilo jen bych si nedal tu praci se s nekym podelit o dojmy jako ty a proto jsem rad ze jsem si precetl tvoje dojmy a pojmy ,ktere se s mymi shoduji.Za me 5* a vzdy si rad od Tebe neco prectu jelikoz nepises jako 15 fanboydeti.zdravim

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

;D plejstik / peknej ster! Docela nechapu proc nekomu vadi to ze se nekdo "trochu" rozepise?? Kazdej jsme nejakej no...

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

EVOX.. Jsem rád, že Tě moje postřehy z demoverze hry Rage rozesmály, ať už v jakýmkoliv smyslu. Právě pro pobavení jsem to psal, ale jak vidíš, nebavili se všichni - některým naopak vřela krev v žilách a žluč tryskala i z uší :-))

STYXX.. On není kolega ani tak vztahovačnej, jako sebestřednej. Středobod vesmíru je jeho druhý jméno :-)

MONTANA.. Díky. Je fajn vědět, že se i tady potulujou lidi, kteří mají rádi humor a pár vět navíc jim nepřivodí infarkt myokardu ;-)

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Hop a je tu Lykantrop...

LIPSKO 2006 - Člověk s sebou nosí spoustu věcí, o kterých ví, že by se mu mohly hodit. Deštník, klíče, doklady, peníze, svačinu, čistý kapesník. Předvídavost není jen vlastnost lidí, i lidoopi dokážou odhadnout, které předměty jim za čas mohou být užitečné...

Nicholas Mulcahy a Joseph Call z Ústavu Maxe Plancka pro evoluční antropologii v Lipsku, naučili pětici šimpanzů bonobo a stejně početnou skupinu orangutanů vybírat hroznové víno z automatu pomocí několika nástrojů a pak je podrobili zkoušce z plánování. Lidoopa vpustili do místnosti s automatem, který byl za průhlednou přepážkou a zvíře z něj nemohlo "vypáčit" žádnou odměnu. V místnosti leželo osm různých nástrojů, z nichž jen dva se hodily k vybírání hroznů z automatu. Po pěti minutách musel lidoop místnost opustit a s sebou si směl odnést jeden z nástrojů. Vědci zbývající nástroje uklidili a po hodině pustili lidoopa znovu k automatu...

Odstranili přepážku, a pokud si s sebou zvíře přineslo správný nástroj, mohlo získat z automatu vytouženou odměnu. Jak bonobové, tak i orangutani úlohu zvládali velmi dobře. Nástroje si nevybírali náhodně a nejčastěji si s sebou odnášeli ty, kterými se mohli dostat k odměně. Někteří lidoopi se ale ukázali jako "natvrdlí". Například bonobo Lykantrop se z šestnácti pokusů strefil jen dvakrát...

PS: Milý božane Lyky, i přes Tvý přiblblý kecy, jak po dvou deci, Ti ze [s7] přeju, aby ses i Ty jednou stal něčím idolem [s9] Zatím jsi jen obyčejným prudičem a vo*em...

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
  • Lykantrop-one
    Lykantrop-oneLykantrop

A na koho jsi tedy miril Styxxiku? Prozrad nam sve myslenkove pochody. Fap fap fap

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Ooooh ano, ty slavné dokola omýlané "recenze". Nejsi nějak moc vztahovačnej? Nevšiml jsem si, že by se mi do komentáře vloudil tvůj nick.

• Lykantrop-one
    Lykantrop-oneLykantrop

Ano, ja nezvladam nic jineho nez holou vetu a proto napriklad zde recenzuji Killzone 2, Uncharted 2, Prototype - vse souvisly text o nekolika tisicich znaku. [s14] Kam se hrabu na bozskeho Plejstika, idola vsech Plejkaru, ktery dokaze napsat cely odstavec jen o tom, jak nedohral minihru.

link

"I hate Sony. Fap fap fap". Opet utreli. Fap fap f*ck! [s9]

Nejvyssi cas dat mi 1*[s1]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.