Simulátory

Pure farming 2018 (6)

• Hráč123
    Hráč123GameCave

JJ mraky ps4 her je tu ted ve sleve...i sem tam na xbox ale ne tolik...kupoval sem za 300 novy Until Dawn, za 150 Dragon quest heroes a za nejaky 200 nobunaga quest nebo co to je...ale mají i prey za 300, limitku kingdom hearts za 400 a mraky dalších...na xbox je to ale horsi...nevim proc..ale taky sem sehnal mad maxe ripper edici za 270 a za tu samou cenu FF 15 Specialku

• Maxo
    MaxoNetflixCZ

Hráč: Za 400 Kč? Na Heuréce je nejlevnější Kuma.cz za 699 Kč, a to jak pro Xbox, tak PS4. Fajn by byla nějaká slevička, raději bych teda digitál :) Nějak sem líný vstávat a měnit disky.

Jirka: A právě proto čekám :)

• jirka023
    jirka023

Hrál jsem, prodal jsem.Vrátil jsem se k Farming simulátoru 17. Jediný plus v Pure Farming je to, že mají cz lokalizaci i konzole. Po grafický stránce (PS4), ta hra je děs.

• Hráč123
    Hráč123GameCave

Ja bych to i hral ale xbox verze je u nas z nejakeho duvodu za litr a ps4 verze za 400...tak cekam jestli je to chyba nebo jestli neslevi...pak vyajchuju jako FS 15 :)

• Maxo
    MaxoNetflixCZ

Hraje to někdo? Během května vyjde patch pro Xbox One X, pravděpodobně i pro PS4 Pro, tak třeba to bude vypadat o něco lépe.

• maxik maxo
    maxik maxo

vie mi niekto poradit ako naplnim tu cisternu hnojivom ? rovanaka ako na vodu.. ale na hnojivo

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.