Nezařazené

psx vs. ps3 hry (6)

• black mamba
    black mamba

Jak píše valis, a toho nastavení je tam víc. Dporučuju zapnout smooth nebo jak se to jmenuje.

• valis1
    valis1klobáska
    1

jde, musis podrzet prostredni ps tlasitko a tam je controller setting, a tam zmenit digital na analog

• Angelika
    Angelika

Zdravím chcela som sa opytat na jednu vec ohladne ps3 a hry Crash Bandicoot 2, stiahla som si tu hru cez playstation store a neviem nastavit na ovladaci aby sa pohyboval analogom, a čitala som že hra už vyšla ked sa analog využival, možete mi poradit? Díky

• black mamba
    black mamba

To asi bylo, ale štve mě že už EA nemaj konkurenci.A co si budem povídat, taková fifa od iss potažmo pes, taky dost okopčila. A to by neuškodilo hokeji, krást si dobrý nápady prospívá hlavně hráčům.

• Gibsn
    Gibsn

ale i na psx bylo nejlepsi nhl od EA

• black mamba
    black mamba

přečetl jsem si několik recenzí nhl 13, a na každých stránkách je jedna věc stejná:píšou že EA nemá konkurenci.

Nebylo to krásný na psx, kdy vycházelo několik sérií od jiných vývojářů? nhl např. a co teprve fotbal:iss,fifa, premier league stars, uefa chapm. l.,actua soccer atd atd.

Prostě mě štvě, že aby hra byla na ps3 úspěšná,musí bejt mega,konkurence prostě chybí. Má k tomu někdo stejný postoj? [s14]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.