EcoManiac : Ségra si koupila PSP Go kvůli těm deseti hrám asi v červenci a já jsem se včéra koukal na store přes můj account a stáhnul jsem si to téma a přišel mi kod na deset her.Tak jestli ty hry nemáš tak zkus novej account
jasnacka ze aj go ide pripojit ku tv,v nastaveniach si vyberies vystup,je tam display abo tv...no a samozrejme ze na to potrebujes kabel,najdes ho v origo baleni v krabici :)
EcoM : hmmm,to ma teda este nenapadlo a ani som to neskusal teda,takze neviem
kamo,to nieje take jednoduche.pokial by si chcel hrat tie hry musel by si byt prihlaseny na profil uzivatela ktory ti tie hry da stiahnut zo svojho uctu.psp nefunguje jak ps3 ze mozes mat viac uctou.tu facha iba jeden a ten ktory je neaktivny,hry z neho si nezahras...
Tak ségra si sjela dneska pro PSP GO a je z něho nadšená.Ale potom za mnou přišla, že prej když si zapíná hru tak v levým horním rohu je místo černý obrazovky malej růžovej čtvereček.A když hraje nějakou hru tak ten čtvereček pokaždý změní barvu.Nevíte co s tim udělala :)
vzhledem k tomu ze se jedna o to same (usb) ktere na GO neni, by sis to mohl vydedukovat :), tovize nepude, ale zkus nejaky modul od nokie BT, treba bude fungovat
Vyměnit se určitě dá, ovšem ne bez ztráty záruky. Pokud se rozhodneš manuálně vyndat akumulátor, tak je to docela porod. Největší rozdíl oproti starším PSP je navíc ten, že baterka je k desce připojená i svým vlastním konektorem.
Tak včera jsem koupil PSP Go, v 5 hodin jsem stáhl promotion téma a hned druhejd en v 11 hodin mi na mail došel kód, takovou rychlost jsem teda vůbec nečekal :-)
Na kanadskom psp si mozes vytvorit hocijaky ucet a urcite obsah stahovat pojde. S platenim je to zlozitejsie, lebo momentalne ziadny ps store neberie SK kreditky takze musis pouzit PSN karty. Dobre je vytvorit si jeden hlavny pretoze dajme tomu ze mas kanadsky cesky a japonsky ucet. S kazdeho si stiahol jedno demo a momentalne si prihlaseny na kanadskom. Hry su vacsinou viazane na prislusny ucet a moze sa stat, ze ceske a japonske dema/hry nepojdu na ceskom resp jap ucte pokial sa neprihlasis na tyhto prislusnych uctoch cim si zase zamedzis pristup k obsahu na dalsich dvoch atd.
Prosim o radu.ked si kupim psp go v kanade tak si musim vytvorit kanadsky ucet a stahovat len z neho?a ked sa napr. vratim na slovensko tak si mozem vytvorit novy (napr. cesky) a stahovat v pohode z neho?nezalezi na ucte z ktoreho stahujem hru?lebo pocul som ze na psp ide vytvorit 1 ucet z ktoreho mozem stahovat. Pocul o tom nekto nieco?alebo lepsie,nema s tym niekto skusenost?dakujem
Tema je nutno stahnout pres PSP go a wifi net,ale tech 10 her zdarma jde stahovat i pres Media go program (PC) ...o stranku zpet byl odkaz od Michell na cesky navod! zde link
PSP Go! (150)
Eco : ak este nemas tie hry tak mi napis PM,ja sem moc nechodim bo nemam vela casu...praca,praca a zasa praca...
Stahni si ze store theme a pri stažení by ti měl kod přijít na ten email
Pky ja sem koupil PSP GO o vanocich ktomu ten kod uz nebyl ze?
EcoManiac : Ségra si koupila PSP Go kvůli těm deseti hrám asi v červenci a já jsem se včéra koukal na store přes můj account a stáhnul jsem si to téma a přišel mi kod na deset her.Tak jestli ty hry nemáš tak zkus novej account
Stewkooo vyzkousim diik
Ha ha, dobrý zas
nech si stahnout kalhoty
Stewkooo: Kdyby si byl hodný a dal mi prosím něco stáhnout :) Oplatil bych ti to
jasnacka ze aj go ide pripojit ku tv,v nastaveniach si vyberies vystup,je tam display abo tv...no a samozrejme ze na to potrebujes kabel,najdes ho v origo baleni v krabici :)
EcoM : hmmm,to ma teda este nenapadlo a ani som to neskusal teda,takze neviem
No psp sa da napojiť na TV, len neviem či aj Go... je na to špecialny kabel...
Zdarek mam psp go a chci se zeptat da se přes USB mód hrat pres
ps3 na tv kdyz ovladač od ps3 de sparovat ze bych si zahral na tv přes ps3 s ovladacem od ps3 de to ne nebo ne [s6]
Udělal bych to přes media go to pak funguje
kamo,to nieje take jednoduche.pokial by si chcel hrat tie hry musel by si byt prihlaseny na profil uzivatela ktory ti tie hry da stiahnut zo svojho uctu.psp nefunguje jak ps3 ze mozes mat viac uctou.tu facha iba jeden a ten ktory je neaktivny,hry z neho si nezahras...
Zdravím! Našel by se tu nějaký dobrý člověk co by mi dal stáhnout těch 10 her? Klidně dam stáhnout i nějaké své
Tak jsem si tam dneska sjel a bez problému mi vyměnil kus za novej kus takže paráda :)
Pokud to má z e-shopu (i když s osobním převzetím ale objednávka přes net) tak to můžeš do 14ti dnů vrátit.
Pokud to máš z kamenného obchodu, tak pokud na něm najde 5 a více death nebo stuck pixelů tak může být uplatněna reklamace.
Ok dík za odpověd.Ale kdyby byl death tak by se tam neměnila barva ne? neni to jenom stuck pixel?A když je jich 5 death tak je možná reklamace?
To všetky LCD sa takto kazia. S tým nič neurobíš.
Nic s tím neudělala - jedná se o Death pixel.
Tak ségra si sjela dneska pro PSP GO a je z něho nadšená.Ale potom za mnou přišla, že prej když si zapíná hru tak v levým horním rohu je místo černý obrazovky malej růžovej čtvereček.A když hraje nějakou hru tak ten čtvereček pokaždý změní barvu.Nevíte co s tim udělala :)
tak kvůli deseti lidem by ho nedělali :) myslím že nová Xperia Playstation Sony Erocsson bude mit zabudovany...
Dawwer : a já myslel že sme ho propili.
filomen : to by byl pro sony velky problem ho vyrábět?
vzhledem k tomu ze se jedna o to same (usb) ktere na GO neni, by sis to mohl vydedukovat :), tovize nepude, ale zkus nejaky modul od nokie BT, treba bude fungovat
To neřeš PEPE, stejně mám po včerejšku Tvoje GOučko doma já a už ho jen tak neuvidíš :D :D :D.
A GPS ?
nejde ke GO pripojit, GO nema nahore to USB mini ale dole nejaky novy port, bohuzel
Neviete niekto ci funguje stara kamerka aj na psp go? A pripadne podporuje skype(go) vydeohovor? Dik
PSP má podporu až pro 128GB paměť.
Já vim ale co jsem koukal na forka tak 32 přehrál na PSP 3000 ale myslel jsem že má někdo svojí zkušenost
Jarda... o stránku zpátky sem se na to taky ptal a prý jo :-) akorát já jsem 32GB nikde nesehnal
Nevíte jestli mi přečte i 32 GB karty?
Diky chlapi...
prodava se nabijecka u ktere je externi baterka, a vydrci cca jak pises (10H) + vydrz PSP, prodavame kolem 700,- Kč + doprava
Vyměnit se určitě dá, ovšem ne bez ztráty záruky. Pokud se rozhodneš manuálně vyndat akumulátor, tak je to docela porod. Největší rozdíl oproti starším PSP je navíc ten, že baterka je k desce připojená i svým vlastním konektorem.
Mam dotaz, da se vymenit baterka u PSP Go? potrebuju baterku s lepsi vydrzi, aspon 12h poradi nekdo? Diky
hmmmm zavidim ti:( :)
Tak včera jsem koupil PSP Go, v 5 hodin jsem stáhl promotion téma a hned druhejd en v 11 hodin mi na mail došel kód, takovou rychlost jsem teda vůbec nečekal :-)
tak to je super. to ze na umd hej tak to mi nevadi,lebo mam zaujem len o GO. este raz dik, pomohlo mi to
Na hry nie, iba na UMD filmy.
vulkanR dik moc. takze psp neni nejako regionom viazane?
co myslite,ma zmysel stahovat avatara a pursuit force?...z toho balicku hier zadara...ostatne som stiahol ale toto...co su to vlastne za hry? :D
Na kanadskom psp si mozes vytvorit hocijaky ucet a urcite obsah stahovat pojde. S platenim je to zlozitejsie, lebo momentalne ziadny ps store neberie SK kreditky takze musis pouzit PSN karty. Dobre je vytvorit si jeden hlavny pretoze dajme tomu ze mas kanadsky cesky a japonsky ucet. S kazdeho si stiahol jedno demo a momentalne si prihlaseny na kanadskom. Hry su vacsinou viazane na prislusny ucet a moze sa stat, ze ceske a japonske dema/hry nepojdu na ceskom resp jap ucte pokial sa neprihlasis na tyhto prislusnych uctoch cim si zase zamedzis pristup k obsahu na dalsich dvoch atd.
Prosim o radu.ked si kupim psp go v kanade tak si musim vytvorit kanadsky ucet a stahovat len z neho?a ked sa napr. vratim na slovensko tak si mozem vytvorit novy (napr. cesky) a stahovat v pohode z neho?nezalezi na ucte z ktoreho stahujem hru?lebo pocul som ze na psp ide vytvorit 1 ucet z ktoreho mozem stahovat. Pocul o tom nekto nieco?alebo lepsie,nema s tym niekto skusenost?dakujem
Tema je nutno stahnout pres PSP go a wifi net,ale tech 10 her zdarma jde stahovat i pres Media go program (PC) ...o stranku zpet byl odkaz od Michell na cesky navod! zde link
Do PSP Go jdou hry stahovat 1) přes Wifi, 2) přes MediGO 3) přes PS3
edit: Ok, já to myslel obecně... nevěděl jsem, že tohle mají takhle omezený
super,tak kod je u mna a uz sosam :) a celkom ma prekvapil ten World Cup :D ale kazdopadne super!
dik, dufam ze to tak bude.
Myslím že kupuješ tu samou kartu jako na ps3.
Můžu teda těch 10 her stáhnout i přes media go/ps3?
a ked chcem kupovat hry cez store,predavaju sa karty s kreditom? ako tomu je u ps3. alebo musim cez platobne karty?
Jaká?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.