PSP

Psp e1004 (8)

• Dizzassta
    Dizzassta

Zkus program Media Go na Pc od sony.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak jedině to zkusit ještě přes ten komp.Jiná věc mě nenapadá

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️

Takže to bohužel nefunguje.

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️

Večer to vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Sem si na 100% jistej že pozná.PSPčko funguje jako usb disk a když to šlo na PS3 tak to musí fungovat i na PS4

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️

To mě také napadlo, jen se bojím žekdyž připojím PSP tak PS4 nepozná zařízení a nebude to fungovat. Asi to hold budu muset risknout.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Skoč do ps store přes PC,přihlaš se,najdi si hru kterou potřebuješ a zaplať si ji.Na PSPčku to pak najdeš v download listu.Ten totiž pořád jede.Nebo aspoň před tejdnem jel páč sem si takhle stahoval resident evila 2 a peace walkera.A v nejhoršim by to mělo jít sosnout přimo do kompu a pak to přes kabel prásknout do PSPčka ale to sem nikdy nezkoušel takže ten druhej bod ber s rezervou.

EDIT Ajaj sorry teďka sem si uvědomil že to nemá vlastně wifi.Každopádně když to koupíš na storu přes komp,pořád by ti to mělo na PS4 vyskočit v download listu.Sice sem zatim ještě neviděl PS4 naživo ale z PS3 to nebyl problém přetáhnout přes ten kábl do PSPčka tak by to neměl bejt snad problém ani takhle.

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️

Zdravím potřeboval bych pomoct, včera jsem si za pěkný peníze koupil Psp s hrami ale problém je ten že nevím jak si do toho stáhnout a naistalovat hry Ps1( mám na mysli oficiálně přes Playstation Store.) Konzole nemá wifi a když si najedu na store na Ps4 tak tam už starý hry nejsou. Děkuji za odpovědi.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.