PSP

PSP (1041)

• Skara
    SkaraCX+PS5+XSX

Dante -díky za odkaz, však jsem hledal kde ho mají skladem

• xDante1986
    xDante1986Gamer
    1

některé z těch her, co píšeš mám medievil pak třeba castlevaniu, final fantasy IV či dungeon siege, ale nic z oho neprodávám .

nicméně

link

jinak doporučuji ebay :)

• Skara
    SkaraCX+PS5+XSX

xDante - díky.. to nemám dřív jsem měl taky psp, jenže se něco stalo já o něj přišel a teď jsem si ho koupil znovu a mám k tomu přes 10her ale ne zrovna pro mě, a dostal jsem chuť na diablo 1 když jsem ho dřív na psp hrál. Jinak kdyby náhodou měl někdo na prodej Medievil Resurrection, Wiepout nebo Brother in Arms beru hned a nesetrim chechtaky

Edit - tip na nějaký dobrý shop kde se dají ještě sehnat hry na psp? Díky

• xDante1986
    xDante1986Gamer
    1

nejde o to oficiální nebo neoficiální cestou :) myslím, že nemusíš mít špatný svědomí, když máš origo :) já taky mám origo SH1, ale jak jsem nedávno dělal návod a dopisoval, tak jsem to hrál přes emulátor a to mám i digitál kopii na ps3

• Skara
    SkaraCX+PS5+XSX

Mnaca - díky, jen pro info nejsem pirát bez originalek, mám i plno plných her na psp ale chci i diablo 1 atd co bohužel oficiální cestou nejdou

• Skara
    SkaraCX+PS5+XSX

Zdravím asi mě ukamenujete ale není tu někdo kdo se vyzná a poradí na fleshnuti psp verze E 1004 a firmware 6.60. Díky

• lOGistic
    lOGisticGenius

Moje dnešní radost :-) link

• andrewkay
    andrewkay

Já myslím, že sony tam dala ty vlastní paměťovky hlavně z důvodu zabezpečení. (Do dneska na ně nejsou ani externí čtečky.) To, že je (byla) cena za ně vysoká, je ale bez diskuze...

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

no to je jasný ale v dnešní době už to prostě nefunguje. V dob3 PSP ještě ty cenový rozdíly mezi micro sd ještě nebyli tak velký. Teď už se jim na to každý vysere. Já mám dokonce na psp jednu kartu jako adaptér na micro sd

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Tak podpora pouze vlastních paměťovek na Vitě byla samozřejmě snaha na každém kusu hardwaru trhnou ještě další peníze za paměť, žádný jiný důvod to nemělo.

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Pokud by přišla další generace tak už by nemusela lpět na speciálních paměťovkách ale jako u switche by mohli používat micro sd. U Vity tohle hned po špatné podpoře vývojářů byla hned ta nějvětší chyba si myslim.

• sergej781
    sergej781Krabičky

PSP je pecka, ale co mi tedy vadí dost u Vity, je absence možnosti připojení do TV, u PSP řada 2000 a 3000 šla krásně propojit přes komponent do TV.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Neni to tak dávno co sem si PSPčkem stahoval z psn peace walkera a gran turismo takže to jde.Akorát nejde nakupovat ale do download listu se dá dostat bez větších problémů

• Bax666
    Bax666RPG/FPS

Darth_Štófi : Hry na PSP stáhneš do PS3 a z ní by měly do PSP jít nainstalovat přes kabel (doufám, že si to nepletu s Vitou )edit : soudím podle toho, že se mi do ps3 podařilo stáhnout PSP hry, které mám zakoupené, ale moje Vita je nepodporuje.

• andrewkay
    andrewkay

Já myslím, že nám už nic neukážou, jedině, že by Vitu jakože vzkřísili - jen revize toho stejnýho hardwaru - a začali ji znovu podporovat.Legální instalace her do psp je myslím už nemožná (ale nelegálně to jde snadno...)

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

bylo by fajn kdyby nám na E3 ukázala Sony nástupce PSP nějaký nový handheld. Mám lehké tušení vzhledem k tomu že se vita už v podstatě nedá koupit. Taky jsem teď vytáhl PSP ale zjistil jsem že mám rozbitou nabíječku. Musím počkat na novej kabel. Doufám že mi to neodrovnalo baterku. Škoda že už nefunguje podpora. Dají se hry zakoupené na digitální distribuci nějak legálně nainstalovat? Prej přes PC to nějak jde

• andrewkay
    andrewkay

Přesně, PSP má spoustu skvělejch her. Pár z nich jsem ještě ani pořádně nezahrál. Vita byla po slibným začátku rychle bez podpory Sony - velká škoda...

• lOGistic
    lOGisticGenius

Po mnoha a mnoha letech jsem vytáhnul PSP s rozhodnutím, že dokompletuji sbírku her. Spousta titulů se dnes dá koupit za 100 - 200 kč. A znovu jsem si uvědomil, jak geniální to je handheld. Vitu mám taky rád, ale posun z PSP na Vitu byl prostě krok divným směrem.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Ne, PSP trofeje nepodporuje.

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj je možné na psp získávat trofeje?

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

po dlouhy dobe sem oprasil psp a chcu si zkopirovat ps1 klasiky z ps3, ale nejde mi to. neco se za tu dobu zmenilo? oznacim hru trojuhelnikem a tam byvalo "copy", nebo se pletu? psp mam sparovany, remote play funguje.

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

aha tak to sry myslel jsem ze myslis to jak maji jen nektere v nazvu v zavorce velikost[s16]

• bf333
    bf333Ravens

KoLi-xVx:ne u vsech,jinak bych to tady nepsal... :)

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

bf333: na store by melo byt info kdyz si tu hru rozkliknes ne? jako u ps3 veci nez das buy mas tam vypsany o ty hre info pak kolik hracu, ovladace a velikost kolik zabira mb a pod tim smluvni podminky

• bf333
    bf333Ravens

Nehodil by sem nekdo link o velikosti her,na store to u vsech neni... dik

• pisskot
    pisskot

už je to nějaký pátek co jsem viděl u kamaráda PSP a přišlo mi to strašně nudný a průměrný, viděl jsem sice jen asi dvě hry o kterých tvrdil, že jsou super, myslím, že GOF a nějaké Rally ale absolutně nezajímavý herní koncept, jasně Rally klasika, GOF nějaký nasraný panáček se zbraní...tak nějak nahodile jsem viděl ještě pár her na PSP a taky hrůza. Ale potom jsem viděl Nintendo DSi a pochopil jsem, že pořád jsou zde firmy, které dokážou dělat poctivé a zábavné hry takže PSP bych opravdu nechtěl, na DSku kromě skvělých her v často velice originální grafické podobě mi poslouží i jako mp3 a nebo přehrávač filmů a v neposlední řadě je plnohodnotný hudební nástroj (KORG DS-10) na kterém hraji na svých koncertech. Takže s PSP opravdu nevím co bych si počal.

• bf333
    bf333Ravens

jde stahnout FW do PS3 a z neho do PSP ? nebo to jde jenom v PSP ? dik

• Homer
    HomerHommeer

Nevím jestli to vyšlo tento rok ale rozhodně můžu doporučit GTA Chinatown wars už to hraju nějakej ten týden a je to naprostá paráda. [s1]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

blíží se dovolená, takže je na čase oprášit psp. už vůbec nemám přehled, takže se ptám - vyšlo v posledním roce něco dobrýho kromě gow?

• Homer
    HomerHommeer

Updaty mas stejne jak na PS3 v Settings [s1]

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

ešte mám 1 otázku: ako UPDATNEM PSP ? Dá sa to tak ako PS3 ? settings - system update ? alebo sa to robí iba cez PC ? [s14] a v tých novších updatoch sa nachádza aj store priamo v psp ? dik [s14]

• sova655
    sova655gabrda_9

balino : ber PSP 3004,, umd mechanika,, UMD hry seženeš za pár korun ve stroru jsou drahý, jinak jo GO připojíš k PS3/PC kde máš store. a stahneš hru a přesuneš ,ale to samé můžeš s jakýmkli druhem PSP

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

vita bude stáť 250€ a tolko za ňu nedám :D PSP nove je teraz aj za 120€ a Go 160€, VITU kúpim za 1,5 - 2 roky keď pôjde cea trošku nižšie :)

Keby som si kúpil to Go - tak hry zakúpim v PS STORE na PS3 stiahnem, pripojím k PS3 káblom PSP a zkopírujem/presuniem ? iba takto ? Keď to Go nemá mechaniku, ako donho dostanem napr. FIFU 11 ? [s1]

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Jednoznacne GO na bestovni pecky z PS1 PS2 a k tomu po case Vita a muzes hrat 10 hodin v praci[s8][s6]

• tomaskalecky
    tomaskaleckyAC BH

Kašli na PSP a počkej si na PSP Vita ne?

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

mám otázočku, v psp sa moc nevyznám : novší model je psp 3000 alebo 3004 ? V čom sú rozdielne ? [s14] Poradili by ste mi klasiku alebo Go ? velmi nad tým uvažujem

• mutalisk79cz
    mutalisk79czB3 RULEZ

Uvažuji o koupi PSP a chtěl bych se zeptat jak je to s hrama z PS 1 na PSP.

Děkuji za odpověď.

• stewkooo
    stewkoooblá bláá

nazdarek kamo,no filmesi tam dostanes iba cez media go programik,myslim ted avicka.mp4 by ti mali fachat aj normal ked to skopcis do video priecinku alebo to skopcis z ps3ky

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

filmy do PSP dostanu jak? AVI nevali, tak funguje co?

• lumosan_best
    lumosan_best

petrvaa: mam zaujem o psn ucet :D napis pm :D

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Tak ledine opravit

• Hall
    Hallo_O O_o

jj fakalo normalne....

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Cau jsem ochoten povyměnovat hry na PSN mám GTA VICE CITY BURNOUT DOMINATOR A LARA CROFT

• petrvaa
    petrvaapetrvaa

Jako normálně ti to předtím jelo?

• Hall
    Hallo_O O_o

Zdravim, chtel bych se zeptat mam totiz takovej problem. Vcera vnoci sem paril novy GoW a kdyz sem chtel vypnout psp tak se nic nestalo... skousel sem to porad dokola, skousel sem to profouknout no nic proste. Tak sem ho nechal at se vybyje ze to skusim rano zapnout a nic! Myslite ze to nekompromisne mam dat do opravny nebo mate nejaky napad co stim?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

ale kuci copak nerozumite joku :))))

• max cavalera
    max cavalera

lukasku to se dela? ty! asi dostanes na zadek [s6]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

já je objednávám z ulozto.cz :DDDD

• Hall
    Hallo_O O_o

Chtel bych se zeptat jestli mate nekdo Dante's Inferno a dohral ste ho. Kdyz dohraju hru tak tam uz nejde nic delat?? A dojmy z hrani :)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Ja si hry na PSP objednávam z UK, sú tam o mnoho lacnejšie.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.