Marcel: První recenze hororového Amy nejsou pro hru příznivé - CVG dalo 4.7/10, Gamekult a OPM pouze 4/10. Hře jsou vytýkány opakující se jednoduché puzzle úkoly, nelogické checkpointy a frustrující okamžiky. Škoda těšil sem se na tenhle horor
Tak Jezisek dorazil na CZ Store a je tam slevnenych cca. 65 her. Urcite DOPORUCUJI hru Armageddon Rider - takovy klon Carmageddonu, za ty prachy to stoji... Je tam toho dost :)
Vcera jsem videl demo NFS run v EA , graficky super , i efekty . Nehral jsem to ale chovani auta uz od pohledu me dost odrazovalo :-) Ale tak hned vyzkousim jak bude . Ta zasnezena trat a padajici laviny jsou super :D
PSN store update (31)
Dnes demo Journey (US PSN) link
Nejstahovanější hry na PSN v dubnu 2012: 1. I Am Alive, 2. Journey, 3. SkullGirls, 4. The Walking Dead – Episode 1, ... 5. The House of the Dead 4.
zitra demo Sniper elite v2 (US) + House of the Dead 4 (jen PS+) link
Zitra Mass Effect 3 demo ad ... link
hmm dantes inferno + vsechny DLC za 380? proc ne, dam tomu sanci. zakoupeno, sosam.
skoda skoda no i tak nad tim porad pokukuji prece jenom za 270 kc je to lakave i ten pribeh vypada dobre uvidim jeste
Marcel: První recenze hororového Amy nejsou pro hru příznivé - CVG dalo 4.7/10, Gamekult a OPM pouze 4/10. Hře jsou vytýkány opakující se jednoduché puzzle úkoly, nelogické checkpointy a frustrující okamžiky. Škoda těšil sem se na tenhle horor
hosi hrajete nekdo AMY z videi to nevypada spatne premyslim o koupi za 270 by to nemuselo byt spatny
Sice jsem už dnes pustil za hry dvojku,ale tohle musím ( taky ) mít hned [s14]
karloslav: Dik za info,uz sosam... :)
Kdo si počká - ten se dočká [s16] Aneb Crysis za 270 Kč na CZ Store [s6] Enjoy !
Jo sorry ja si to spletl s xbox live,tak to vesele vanoce kluci z peestrojky [s6][s6]
Tejden? 20.prosince na US Storu, ale určitě se ptá na evropské potažmo české store. Tam Frozenbyte pouze komentovalo "around the same time".
Trine2 je tam uz asi tejden
tak kde je trine2? melo to byt uz 21.12. ne?
co sem se tak dival na metacritics tak to tam ma 71 procent a hodnoceni od 4/10 az po 9/10 tak kazdy na to ma odlisny nazor jak se tak divam.
Opravdu to není dobrá hra! mam to v ramci ps+ zdarma, takže je to opravdu děs!
gebbou taky tak,snad ta hra bude dobra .
Ta Hydrophobia mě potěšila. :) Měl jsem zrovna posledních 70,- Kč.
uz stahuju Hydrophobiu :)
asi za 10min to konči:D
jak dlouho budou ty slevy?
Za 70 Kc je tam Hydrophobia :)))
Je tam niečo za 50KČ tolko mi zostalo na účte. Len nie Minis.
Tak Jezisek dorazil na CZ Store a je tam slevnenych cca. 65 her. Urcite DOPORUCUJI hru Armageddon Rider - takovy klon Carmageddonu, za ty prachy to stoji... Je tam toho dost :)
Tak ja doufam, ze uz spristupni multiplayer Uncharted 3.. A taktez jsem zvedavej na NFS:Run
Vcera jsem videl demo NFS run v EA , graficky super , i efekty . Nehral jsem to ale chovani auta uz od pohledu me dost odrazovalo :-) Ale tak hned vyzkousim jak bude . Ta zasnezena trat a padajici laviny jsou super :D
Ja sa uz tesim na to demo PAYDAY.
taky sem zvedavej jaky bude demo NFS,snad bude super jako NFS hot pursuit :)
Mazec........
zitra: link
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.