Volné forum

PSN store update (31)

• jack210
    jack210PS5

Dnes demo Journey (US PSN) link

• jack210
    jack210PS5

Nejstahovanější hry na PSN v dubnu 2012: 1. I Am Alive, 2. Journey, 3. SkullGirls, 4. The Walking Dead – Episode 1, ... 5. The House of the Dead 4.

• jack210
    jack210PS5

zitra demo Sniper elite v2 (US) + House of the Dead 4 (jen PS+) link

• jack210
    jack210PS5

Zitra Mass Effect 3 demo ad ... link

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

hmm dantes inferno + vsechny DLC za 380? proc ne, dam tomu sanci. zakoupeno, sosam.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

skoda skoda no i tak nad tim porad pokukuji prece jenom za 270 kc je to lakave i ten pribeh vypada dobre uvidim jeste

• evox
    evox

Marcel: První recenze hororového Amy nejsou pro hru příznivé - CVG dalo 4.7/10, Gamekult a OPM pouze 4/10. Hře jsou vytýkány opakující se jednoduché puzzle úkoly, nelogické checkpointy a frustrující okamžiky. Škoda těšil sem se na tenhle horor

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

hosi hrajete nekdo AMY z videi to nevypada spatne premyslim o koupi za 270 by to nemuselo byt spatny

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

Sice jsem už dnes pustil za hry dvojku,ale tohle musím ( taky ) mít hned [s14]

• bf333
    bf333Ravens

karloslav: Dik za info,uz sosam... :)

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Kdo si počká - ten se dočká [s16] Aneb Crysis za 270 Kč na CZ Store [s6] Enjoy !

• Deshien
    Deshien

Jo sorry ja si to spletl s xbox live,tak to vesele vanoce kluci z peestrojky [s6][s6]

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

Tejden? 20.prosince na US Storu, ale určitě se ptá na evropské potažmo české store. Tam Frozenbyte pouze komentovalo "around the same time".

• Deshien
    Deshien

Trine2 je tam uz asi tejden

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

tak kde je trine2? melo to byt uz 21.12. ne?

• the_edge
    the_edgedave3345

co sem se tak dival na metacritics tak to tam ma 71 procent a hodnoceni od 4/10 az po 9/10 tak kazdy na to ma odlisny nazor jak se tak divam.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

Opravdu to není dobrá hra! mam to v ramci ps+ zdarma, takže je to opravdu děs!

• the_edge
    the_edgedave3345

gebbou taky tak,snad ta hra bude dobra .

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Ta Hydrophobia mě potěšila. :) Měl jsem zrovna posledních 70,- Kč.

• PICEKcz
    PICEKcz

uz stahuju Hydrophobiu :)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

asi za 10min to konči:D

• the_edge
    the_edgedave3345

jak dlouho budou ty slevy?

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Za 70 Kc je tam Hydrophobia :)))

• kuki164
    kuki164Play3Day

Je tam niečo za 50KČ tolko mi zostalo na účte. Len nie Minis.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Tak Jezisek dorazil na CZ Store a je tam slevnenych cca. 65 her. Urcite DOPORUCUJI hru Armageddon Rider - takovy klon Carmageddonu, za ty prachy to stoji... Je tam toho dost :)

• Martas12
    Martas12Martas1283

Tak ja doufam, ze uz spristupni multiplayer Uncharted 3.. A taktez jsem zvedavej na NFS:Run

• romeno
    romeno

Vcera jsem videl demo NFS run v EA , graficky super , i efekty . Nehral jsem to ale chovani auta uz od pohledu me dost odrazovalo :-) Ale tak hned vyzkousim jak bude . Ta zasnezena trat a padajici laviny jsou super :D

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Ja sa uz tesim na to demo PAYDAY.

• jack210
    jack210PS5

taky sem zvedavej jaky bude demo NFS,snad bude super jako NFS hot pursuit :)

• Betmen
    BetmenF1 2010

Mazec........

• jack210
    jack210PS5

zitra: link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.