No mě se něco podobnýho stávalo pár dní nazpátek. Zničeho nic mě to odpojilo od PSN a abych se znova připojil musel jsem resetovat router a vypnout a zapnout PS. Po tom co jsem na routeru udělal port forwarding a přímo v menu konzole vypnul připojování na media server. Od tý doby mám všecko v pohodě. Žádný odpojování ani problémy při připojování.
psn problem (8)
No mě se něco podobnýho stávalo pár dní nazpátek. Zničeho nic mě to odpojilo od PSN a abych se znova připojil musel jsem resetovat router a vypnout a zapnout PS. Po tom co jsem na routeru udělal port forwarding a přímo v menu konzole vypnul připojování na media server. Od tý doby mám všecko v pohodě. Žádný odpojování ani problémy při připojování.
Boze, jestli se tohle bude dit i u ps4, kde online bude placenej, tak to bude fail. Ted můžeme jen drzet hubu a hrat online na jinejch platformach :-D
Drakersss: Zrovna jsem čekal na další zápas v TloU, a zrovna mise: populace -100%, ještě že tak, jinak by byl den v hajzlu..
podle me to souvisi s tim dnesnim nefungujicim novym firmwarem,asi to radsi blokly...
Uplne stejny problem a zrovna se mi to stalo v TLoU MP takze plno hladnych a nemocnych :( ja se vubec neprihlasim
jo store mi nejedete taky :( shit
an error has occured. you have been signed out of playstation network (8002A308)
Stejný problém :(
funguje vam PSNko? me to hlasi pri prihlasovani k psn error 8002A308 ale net normalne bezi...