Seph: oni na to právě upozorňovali, že je to ve slevě, ale že to dají další měsíc zdarma... což mi přijde jako velmi slušné jednání... nazval bych až za neEAovské chování:)
To si dělaj srandu. Ja teď koupil ve slevě ICO a SotC HD a oni to daj v čevrnu zdarma na plusko. To se může stát jen mě. Uvažoval jsem i o Demon´s Soul, který bude taky free, tak aspoň to. Připada mi, že jeden měsíc daj na něco slevu a další to je free na plusku. S Hitmanem to taky tak bylo.
Zdravim. Prisel mi mail od Sony s kodem na levnejsi prodlouzeni Pluska na rok. Zrovna za mesic by mi koncilo :) Prodlouzil jsem, pac cena 909 Kc je fajn, cca 76 korun na mesic :) Dostal jsem jakoby 3 mesice zdarma ( 1299 - 390 Kc ) Kouknete na mail, treba vam to take prislo :)
Psn plus (58)
Příští měsíc: link
PS: Přehlédl jsem novinku...
IggyKure musis mit povoleny zasilani mailu od sony. je to v nastaveni uctu.
mě žádný maily od SONY nechodí :(
Je to i v e-mailu od Sony že bude AC3 v září hra měsíce.
Vcera to psali na oficialnim twittetru Sony
na Gamescomu bylo receno "in september" :)
dalsi hra bude urban trial freestyle.
Pokud vím, tak bylo řečeno, že AC3 bude na PS+ zadara... nebylo však řečeno KDY
V Září bude AC3,snad bude v češtině :D
Zklamani, na US storu uz to vsechno bylo v plusu.[s8]
KotyMV: link
adyje: nejlepší příspěvek :D
Ok zkusím díky
v jiným foru tady někdo psal, že stáhl i mp část, která je samostatně a pak mu to šlo. zkus to taky.
Zdarec stáhl jsem z PS+ Uncharted 3 single player nainstaluju ale ikonka nikde. Nvt co s tím? Díky
Ty vole dělaj si prdel ne s těma hrama na PS+. Kdo to má stíhat hrát?:D Jinak špica co dodat tři hry hned budu stahovat.
link [s6]
Entering PS Plus in June:
12th June: Uncharted 3 Drake’s Deception (Single Player)
12th June: LittleBigPlanet Karting
+ XCOM: Enemy Unknown
Kdyby si poradne koukal tak primo na storu bylo "coming soon to PS+" :)
Seph: oni na to právě upozorňovali, že je to ve slevě, ale že to dají další měsíc zdarma... což mi přijde jako velmi slušné jednání... nazval bych až za neEAovské chování:)
To si dělaj srandu. Ja teď koupil ve slevě ICO a SotC HD a oni to daj v čevrnu zdarma na plusko. To se může stát jen mě. Uvažoval jsem i o Demon´s Soul, který bude taky free, tak aspoň to. Připada mi, že jeden měsíc daj na něco slevu a další to je free na plusku. S Hitmanem to taky tak bylo.
A na US storu nevi nekdo?
Co nás čeká příští měsíc ?? Tady to je... link
no a tam to napsaný nemáš? :)
presne podobnou "radu"jsem ocekaval,nebo jeste at se podivam v popisu u hry.
automaticky nejsou :D
Zkusim taky jeden dotaz:).Jak je to u her ktere jsou na disku v cz,jsou automaticky cz i ze store?
uz byly[s8]
Zdarec chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jestli budou nějaké slevy na jednotlivé Hitmany na PS+ když je teď hrou měsíce Hitman Absolution
Zdravim. Prisel mi mail od Sony s kodem na levnejsi prodlouzeni Pluska na rok. Zrovna za mesic by mi koncilo :) Prodlouzil jsem, pac cena 909 Kc je fajn, cca 76 korun na mesic :) Dostal jsem jakoby 3 mesice zdarma ( 1299 - 390 Kc ) Kouknete na mail, treba vam to take prislo :)
Květen bude také pěkný :-) link
Tak v dubnu bude pro majitele Playstation plus zdarma Okami HD,LOTR: War In The North a The Cave.Tak to je paráda[s1]
link
Díky a víš ještě prosím tě kde zjistím za jak dlouho mi skončí PS+? Díky
pajka: link
Zdarec, víte někdo co má vyjít za nové hry tento měsíc na PS+ a kdy? Díky [s14]
ok díky moc:)
stačí když mu poskytneš tvůj account on si to pak stáhne do své PS3
taky mám asi blbý dotaz, když si pořídím psn plus a chci to sdílet s bráchou, tak ten musí mít tak psn plus?:D díky
a to se vyplati[s6][s16]
cože? tak tu kuva beru![s16]
od dnes psn plus ve slevě za 974 kč na rok [s14]
v pohode,stane se:)
dik,ale to ja vim:), ja mel namysli skrze sluzbu PS +plus,tam sem si nebyl jistej,ale pry to jde
Nevite zda jdou PS plus hry sdilet s nekym 2?
Red Dead Redemption FREE pro PlayStation Plus! Tak alou na západ kovbojové! :-)
nice, díky :)
wasker: na rok? na 3 měsíce?
To marek25: si mohol pockat 2 dni.Od stredy bude plusko o 25% lacnejsie.
jj. už sosám super
Tak her tam je tedka dost, takze se urcite nudit nebudes [s14]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.