Problémy, připomínky a rady

PSN-nejde se přihlásit (11)

• jaribori
    jariborijaribori
  • Leonidas82
    Leonidas82

Jasně..díky za ochotu :-) Už jsem jim s tím napsal na podporu,tak uvidíme.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Tak s tim už ti neporadim páč si kupuju jenom ty kupóny.Mno aspoň že se už můžeš přihlásit[s1]

• Leonidas82
    Leonidas82

Tam asi byla chybička.Musel jsem profily smazat,vytvořit nový.Teď už to jde.

Samozřejmě co se týče kreditky tak mám pořád smůlu :

The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Ještě 1 věc.Když zajedeš v XMB menu uplně doleva,je tam create new user tak si vytvoř novýho a pak se zkus přihlásit svym mailem a heslem

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

To je nějaká schíza zase.Tak naformátuj disk a zkus to znova.Mě přijde jak kdyby ses přihlašoval svym heslem na účet toho co to měl před tebou.

• Leonidas82
    Leonidas82

Změnil jsem heslo a píše mi to,o čem jsem psal výše.

You cannot sign in using another users sign-in ID (e-mail address)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Zkus v settings změnit heslo k psn.Pamatuju si že před rokem se tu řešilo že se zničehož nic nedá přihlásit a stačilo jenom změnit heslo

• Leonidas82
    Leonidas82

No včera jsem ji donesl z bazaru a akorát jsem spustil update.Pak jsem vlítnul na login...

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jak dlouho jsi na tý ps3 nehrál

• Leonidas82
    Leonidas82

Ahoj všem,

touto cestou bych vás tady chtěl požádat o radu.

Včera jsem donesl domů Ps3.

Zapojil a chtěl se přihlásit na svůj účet,který jsem doteď využíval na PS VITA a na PC.Mám tam koupené nějaké hry a ještě pár drobných v kč....bez problémů jsem nakupoval z Vity.

Po nalogování(bezproblémový login) mi to vyhodilo data k platební kartě.Číslo karty sedělo (první a poslední čísla,zbytek x) takže stačilo jen doplnit zbytek údajů.

I když jsem je zadal několikrát správně ,pořád mi to psalo : "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully."

Po několika pokusech a pár pivech jsem odsouhlasil něco jako odejmutí karty nebo účtu.

Dneska se už ani nepřihlásím (kromě PC-tam se přihlásím opět normálně)

Kontroloval jsem heslo,všechno ok ,ovšem když se chci přihlásit v Ps3 tak mi to píše že je špatná adresa nebo email.

Pak mě ještě napadlo odhlásit se na počítači a zkusit to znovu.

Po tomhle pokusu mi to začalo psát něco ve smyslu,že nemůžu použít adresu kterou už používá jiný uživatel.

No jsem bezradný už....nějaké tipy???

Děkuju

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.