Problémy, připomínky a rady

PSN (50)

• Mird@
    Mird@

@petrPAN: jestli si dal aspoň formát tak tam nic na HDD není.... Ale tvůj profil prostě zůstane.... V telefonu máš taky inicializaci a nebo továrko ne?

• petrPAN
    petrPANPS5
    1

@Mird@: OK,diky za info.ucet deaktivuji na dalku a na inicializaci se snad s typkem domluvim.ja tam stejne nemam hry digitalne,takze na tom uctu vlastne nic neni,chapu to spravne? :D myslel jsem,ze o psku vim vse,to byl omyl :D :D

• Mird@
    Mird@
    1

@petrPAN: no to sice jo... Ale budeš tam furt na výběr jako profil, jestli novej majitel nedal inicializaci :D kolega z práce takle vzal přes bazar psko, zapl a měl tam profil typka furt, nevěděl co stim.... Inicializace a byl fuč :D

• petrPAN
    petrPANPS5

@Mird@: a když jsem se z účtu odhlasil, on by přece musel znát heslo ne? Teď jsem z toho jelen 🤣

• Mird@
    Mird@
    1

@petrPAN: co já vím tak kamarád si nemohl dát na nový konzoli (prodal slim a koupil pročko) dát primární účet a při přihlašování mu to psalo že nelze mít dva účty naráz... Pak přes internet jak píše kolega výš deaktivoval starou konzoli.... Prostě to bude dělat bordel teď si nepamatuju přesně.... No a pokud si nedal inicializaci, tak si typek může hrát dal na tvým účtu protože tam stále bude... Pokud to neudělal on za tebe samozřejmě :D

• Marsam89CZE
    Marsam89CZETLOU II ❤️
    3

@petrPAN: toto jsem taky před dvěma týdny udělal, tovarko, prodal a pá. Pamatuju si ale, ze když jsem tenkrát prodával PS3 tak jsem ji taky nedeaktivoval a pak jsem to musel dělat zpětně v prohlížeči na stránkách PS.

• petrPAN
    petrPANPS5

@Phoenixes: @Mird: a co se stane, když neudělám deaktivaci primárního účtu a inicializaci systému? Ja dal jen tovarko a psko prodal. Díky za odpověď chlapi.

• DaveHaja
    DaveHajaDaveHaja
    1

Takže:deaktivace primarního účtu,inicializece systemu a na konec tovarni nastavení?

• Mird@
    Mird@
    1

@Phoenixes: nene!!! Před tovarkem nejdřív inicializace systému!!! To mu odhlási všecky uživatele! Nedávno sme řešili stejnej problém! Kamarád dal jen továrko a furt tam byl účet! + ano dát deaktivaci primárního účtu, musel to dělat kolega pak po telefonu zbytečně....link

• Petosk
    Petosk

No nieco riesit cez helpdesk mailom je total zbytocne. Osobna skusenot viacnasobna. Naposledy stiahnute hry zo store ked som navrhol ze by bolo celko mile ked ich mam vo wishliste aby mi to hodilo info ze hry idu mazat zo storu som dostal odpoved ako od pocitaca. Lepsie nic od nich nechciet.

• XSPY
    XSPY

Má ještě někdo jiný problémy s tím že by mu nešly přes web deaktivovat koupené konzole ? Dle nově koupené Vity již nám aktivní tři přenosné systémy(což je klidně možné) a proto nemohu aktivovat další ,když jdu na web máte aktivních 0 herních zařízení ???? Divné .... Podpora mi pomohla s deaktivací přes telefon , ale formulář na webu Sony vypadá stále stejně nefunkčně . To se mi moc nelíbí :(((((((

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️

Také mám problém s trofeji ale trochu jiný.

• Mird@
    Mird@
    1

@Werdugo: takže taky? Fakt mě serou.... Stačí že nenápadně odstranili a nic neřekli, když nahraješ video tak se dalo do Co je nového, samozřejmě že je to pryč.... A nejvic voser když ve videu označíš kamaráda jemu to oznámí že je označen v aktivitě a když v oznámení teda na to klikne tak samozřejmě co jinyho než "došlo k chybě"! A videa kde jsou označení vidět u nich na profilu nejsou.... Trapas

• Werdugo
    WerdugoMárny
    1

@Mird@: To jsou Ty Slavné "Updaty".Víc škody než užitku.🤘

• Mird@
    Mird@

Nevíte někdo proč se na psku v "co je nového" neukazujou moje trofeje, a když mrknu k sobě na profil do nedávných aktivit tak skočí "došlo k chybě"?!!!? Kamarádovi to dělá též...

• Slim Jim
    Slim Jim

Proto jsem tam nenašel to Chivalry: Medieval warfare

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jo jo ještě včera sem to vyhledal. Chtěl sem to sem dát ale nevypadá to že by o to měl ještě někdo další zájem, takže sem se na to vyflákl. Ale každopádně díky za snahu.

• JardaBoss
    JardaBoss
    2

Zkus toto link

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Nevíte kde se dá vyhledat seznam her co zmizely z psn? Chci si nakoupit nějaký hry co jsou leta na psn a najednou mi je to nechce najít. Kdysi sem si ho vygůglil ale teď se asi nějak blbě ptam páč už ho taky nemůžu najít. Díky

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ

Oasys: Ahoj, hele asi před půl rokem jsem tu řešil stejný problém a bohužel ti musím sdělit, že jsem ho nevyřešil, jelikož není problém ani na straně banky, tak ani na straně SONY (prý, ale samozřejmě, že je to na straně SONY). Každopádně rada z jejich helpdesku a to ať už českého i amerického zněla, nakupujte hry přes link což opravdu zafungovalo. Tady mi platit kartou šlo a dáš si tam stáhnout do PS a pohoda, je to oser, ale funguje to. No a druhá rada od nich zněla kupovat si kupon (jak za krále klacka). No ale můžu tě potěšit tím, že z ničeho nic, mi po půl roce začala karta fungovat sama od sebe v jejich storu přímo přes PS. Přitom jsem nic s kartou nedělal, údaje na mým PSN účtu zůstaly zadané stejně od doby, kdy jsem to jako ty zkoušel 10000x na různé způsoby. Jo a předem radím nepouštět se do komunikace s podporou playstation, než ti odpoví, tak stihnou vyrobit PS5. Je to s nima fakt na dlouhé lokty.

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Zadej kartu přes web na svém účtu na PC. Mě to taky PS4 nechtěla vzít.

• Oasys
    Oasys

Country mi to vyplnilo automaticky Czech Republic. V adrese mám teda háčky. Zkoušel už jsem prakticky všechno a netuším, kde bude chyba. Asi se zítra vydám do banky... [s15]

• mechtuar
    mechtuarchro

a máš vyplněný všechny kolonky v adrese páč když sem tam neměl vyplněný country tak mi to taky nešlo a ty kačáky ti pak vrátí to je jenom zkoušej :)

• Oasys
    Oasys

Zdravíčko borci, mám problém s registrací kreditní karty na Playstation Network Store. I když vše vyplním přesně, tak mi to stejně furt píše: The credit card information is not valid. Please check your entries carefully. Už jsme zkoušel naprosto všechno (háčky, malá/velká písmena...). Kartu mám aktivovanou a normálně s ní platím přes internet i do zahraničí. Pokaždé, když změním údaje, tak mi Sony strhne poplatek 3,55 Kč za registraci, tak se chci zeptat, kde je problém. Děkuji za radu.

• anakin.m
    anakin.m

Hot ho musíš přihlásit k účtu. Můžeš ale využít Guest účtu, který se pak sám smaže. To pak musíš vybrat položku pro novej účet a dát Guest.

• kana92
    kana92

Prosím vás,jak mám udělat aby sme na ps4 hráli dva? Proč musím druhej ovladač prihlasovat na jinej účet? Kterej retard To vymyslel..

• Loser
    Loser

aha[s6] no uz mi bylo receno ze nesmim vypnout hru v prubehu mise,to byl asi ten kamen urazu [s3][s6]

• beeturbo
    beeturboRETRO

Savy se ale ukládají na hdd a až potom se zkopiruje na PS+

• Loser
    Loser

prosim jak nastavim konzoli aby mi hry ukladala na disk konzole a ne do toho ps+?myslim tim (save game). vcera sem hral FC4 a dnes jak to nejde tak jdu zas od zacatku[s1]

• c12345
    c12345

Chtěl jsem prodloužit plusko pomocí reedem codes vůbec to nevzalo ..... hňupové to jsou :(

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.