Playstation 4

PS4 Zlín a okolí (35)

• Skystoure00
    Skystoure00

Omlouvám se za pozdní reakci, ale vyměněno za Black ops 3 :D Dneska jsem ve zlíně a mám u sebe na výměnu Far cry 4 + season pass, Evovle, Littlebig planet 3, Fallout 4, Batman arkham knight, thief, fifa 14 a Black ops 3 pouze za Rainbow siege

• ffddss
    ffddss

Nabízím Bloodborne, Veseli n.M (ne uplne okoli Zlina)

• Skystoure00
    Skystoure00

Vyměním Star wars Battlefront za Rainbow six Siege nebo CoD Black ops 3 popř. prodej

Osobko Zlín/slušovice

• Skystoure00
    Skystoure00

Vyměním The Elder Scrolls nebo Dying Light za GTA V Zlín a okolí

• Skystoure00
    Skystoure00

PSN: Skystoure jsem ze Zlína a hraju teď především SW a FC4, GTA V, BF4, Hardline

• Loggan28
    Loggan28

Vsetín, zatim pouze k prodeji digitalni verze Mad Max

• zdenur
    zdenurGO BIONIC!

Huslenky, psn zdenur Na výměnu mám Batman: Arkham Knight ve steelbooku

• Awpe
    Awpe

Prave ze nemam jiny save :/ a od znova se mi to hrat fakt nechce kdyz jsem par misi pred koncem

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Mozno poskodeny save, to sa niekedy stane, skus nahrat nejaky z predchadzajucej kapitoly.

• Awpe
    Awpe

Zdar, nekdo kdo by mi poradil? Hraju ted The last of us, ktere mi pujcil kamarad a on ho predtim normalne dohral. Me jelo taky vse bylo v pohode ale ted najednou, kdyz jsem se dostal k misi Hospital se mi to kouslo a nechce se to rozjet dal. Z niceho nic. CD neni poskrabane a v pohode jelo, az do ted. Ted kdykoli ho zapnu, normalne najede a v po menu kdyz chci nacist ten save tak se to zase kousne. Neporadil by mi nekdo co je zle? Normalne jsem hral, byla ukazka a pak se to kouslo a nic.Predem diky za odpoved

• pastic
    pastic

Tak už jsem konečně vypadl s Ostravy a bydlím ve Slusovicich, takže jestli budete chtít někdo vyklepnout ve FIFE 16 nebo něco vyměnit tak jsem k dispozici. Pořádaly jsme v Ostravě turnaje ve FIFE a mohli by jsme nějaký ten turnajik udělat třeba ve Zlíně.

• DuallHead
    DuallHeadČeština!

Zdravím, s kamarádama chceme naplnit naši komunitu více lidmi, kteří hrají podobné hry, jako my. Hrajeme vše kromě sportovních her a adventur. Moje PSN je DualllHead. Napiště mi, kdo má zájem se přidat - zájemci pouze z okolí Zlína a Zlína :-) Právě hrajeme Zaklínače 3, The Crew a Rocket League. V následujících týdnech budeme hrát Assassins Creed Syndicate, Fallout 4 a Need for Speed. Počítáme také s The Crew: Wild Run a v březnu s The Division.

• lubosch77
    lubosch77

hosi podte sem:

link

• Ottacka
    OttackaHraju-ziju

Uherský Brod pracuju Uherské Hradiště

Mám na půjčení Shadow of Mordor,chtěl bych The ewil within

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ
    1

Nemáte někdo k zapůjčení nového aliena? Či CoD?

• lubosch77
    lubosch77

Nová fb skupina pro PS4 Zlín a okolí, koukněte, zjednodušme výměnu z ruky do ruky a coop hraní link

Pošlete prosím dál.

• lubosch77
    lubosch77

Zlin - shanim advanced warfare a driveclub az vas omrzi, pridejte si me na AC Unity coop

• CruzerCZ
    CruzerCZCruzerCZ

Psn CruzerCZ

• RencMan
    RencMan

Vyměním nebo prodám Diablo III, Assassins creed black flag

Když tak email docek.rene@gmail.com nebo PS učet RencMan. Jsem ze Zlína

• lubosch77
    lubosch77

vyměním Alien Isolation za Advanced warfare

• lubosch77
    lubosch77

ok pridano podle nicku, zbytek napiste, menim i pujcuji

• Delsemela
    Delsemela

jinak mám i PS3 a tam kotel her a na té PS4 asi dalších dvacet titulů přes plusko celých her a i větší tituly třeba Metro Redux atd,jenže to nejde půjčit :-)))

• Delsemela
    Delsemela

jinak můj nick delsemela [s12]

• Delsemela
    Delsemela

Zdar lidi,taky jsem ze Zlína. Mám Killzone a Destiny krabicovky, nyní hraju od kámoša Assassina Blag Flag pučeného, pak můžem taky něco popučovat,když bude někdo chtít :-)))[s6]

• lubosch77
    lubosch77

Nabízím Last of US a Alien Isolation, cca za týden a dál, jak to dovalím :-)

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

Zlín(Luhačovice). psn: N3G0L4cz

Půjčil bych si cokoli za CoD Ghosts.

• radeczek
    radeczektara

nedašov. psn radeczek-

• the_edge
    the_edgedave3345

ja jsem z uherskeho hradiste

• Michfa
    Michfa