Playstation 4

Ps4 Uptade 2.02 (17)

• jarda85
    jarda85PS4

tramek: zkus rychlost.cz tam ti to otestuje i stabilitu ale u optiky to bude určitě ke 100%

• Trámek
    TrámekPS5

jarda85: však taky v poho :-)

Nechci dělat reklamu, ale mám tohle: link

a jsem 100% spokojen a když píšu 100%, tak to myslím vážně.

Ale vraťme se k tématu.. mě PSN jede jak má, ale třeba když hrajeme on-line a jsme 4 ve skupině, tak se dva třeba neslyší, někoho to stále kope ven, nebo laguje. Chyba tedy nebude na straně Sony, ale u hráčů. Mě to tyhle problémy nedělá.

Moje odpověd byla na plejstíkovo otázku, že ho zajímá, kdo na čem hraje.

Jo a jinak ping je u mě někdy různej... 3-9 .. víc už tedy ne a stabilitu nevím, nejedu přes wifi.

• jarda85
    jarda85PS4

trámek: šak vpoho mě jen zarazila ta cena, já má za tu cenu skoro to samé a to mám internet vzduchem, protože nemám jinou možnost. jinak on má kolem 80 UP, ping max 10ms a stabilita mu nejde pod 90%.

• Trámek
    TrámekPS5

jarda85: nekoukám na cenu, hlavně že nemám žádnej problém :-) jinak 100Mb/s u nás nabízí za 500 ale ten vážně nepotřebuju. A příklad.. můj kámoš má 120Mb/s od UPC, ale upload má 2Mb/s ... takže kvalita/cena, rychlost?!?!?!

No nic, nechci řešit kdo jakej má internet, jen jsem příspěvkem odepsal na dotaz uživatele a že mě PSN jede v pohodě, tak co by měli opravovat?

• jarda85
    jarda85PS4

trámek: to máš trochu drahou optiku ne?? kámoš ma za ty penize přes 100Mb/s. chyba je v PSN, jako aby mi jsme museli optimalizovat internet na to aby to běželo jak má je trochu špatně ne?? dle mého nazoru by se na to mělo Sony podivat system je celkově špatně nastaven vždyt na takovém tabletu je to daleko svižnější.

• Trámek
    TrámekPS5

Já si platím 20/20Mb/s za 400kč, při testu v PS4 vykazuje 18 down a 22 upload, ano píšu to správně, přičemž to jede na optice, mám veřejnou IP adresu, takže NAT1 a před routerem switch, takže to nebrzdí router. Zprávu odesílám i s obrázkem tak maximálně do 5 sec., 135 kontaktů se načte okamžitě, live from ps videa jdou nádherně, teda od toho kdo vysílá HD a né pouze high a upload videa o velikosti +/- 700mb mě trvá třeba na USB, nebo web cca 2min.

Podobné problémy vašim, jsem měl ze začátku na PS3, než mě to poskytovatel vyladil.

Musel mě otevřít upload na 20mb/s, kterej byl uškrcenej tak okolo 2mb/s a otevřeli nějaké porty u nich v zařízení. Pak přidal technik ten switch před router a nyní mě to jede vše jak z praku... no nyní.. už asi od doby prologu GT5 :-)

Jediný "problém" který PS4 vykazuje je, že když mě přijde od někoho zpráva, vyskočí nahoře info o zprávě, ale ta se komplet zobrazí až tak za minutu.

Kluci hledal bych nejspíš chybu někde u vás v internetu!

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

FW 2.00,FW 2.01, 2.02 mě by zajímalo kterej umělec to tam zase kéruje to nejsou schopní dodat pár aplikací které by fungovaly [s6]

• FatyCZ
    FatyCZ

To není internetem co mají lidi doma, zprávy mi fungovaly v pohodě.

PS4 mám od 29,11,2013 pořad bydlím na stejném místě se stejným poskytovatelem

Mam Virging Media UK 150mb/s a nikdy nebyl problém až letos cca začátkem prázdnin mi začal blbnou friendlist a zprávy, navíc sem googloval a vice lidí má stejnej problém i na Ps Vite se mi nechtěly odeslat zprávy ale od update 2.00 (ten který obsahoval změnu témat) mi všechno šlape jak ma

• JirkaBruss
    JirkaBruss

Je to PSN... download 24 026,34 kbit/s, upload je slabý - 996,60 kbit/s. Na Xbox Live odešlu zprávu a je to za 2 vteřiny pryč/u mě, na PSN (konkrétně u PS4) mi přijde zpráva a načítá to tak dlouho, že se na to většinou vy***u a koukám až někdy po hraní... :/

• coufic1
    coufic1coufic1

Plejstik pojd do toho,já mam rychlost 24.6 z 25mgb dow mam 24.2 a upl 11.1 mg/s tak nevim měl sem tady technika od netu mimochodem mam ho od msoftu a ten rikal ze vse je ok tak nevim[s8]

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Docela by me zajímalo, jaký skutecný internetový pripojení lidi doma mají. Stacily by základní informace jako poskytovatel / typ / download /upload / NAT, abychom spolecne zjistili, jak na tom vlastne v CR/SR jsme a zda je opravdu problém jen ve službe PSN nebo je zapotrebí hledat "zádrhel" i jinde. Já snad založím nový téma [s14]

• coufic1
    coufic1coufic1
    1

Tak se update zase povedlo uz to zase nejde,fakt by me zajimalo k cemu ty updaty jsou kdyz je to kurva pořád stejny

• Krox
    Kroxnoping out
    1

mně zpravy posilat nejdou vubec ... (ano pripojeny k internetu jsem)

• alex33cz
    alex33cz

během 14 dni 3x zapnu ps4 a 3x new update copa se to děje... ladíme ladíte už jste doladili.....[s16]

• coufic1
    coufic1coufic1
    1

jediny čeho sem si všiml je že jdou posilat zpravy tak jak maji a neseka se to

• mechtuar
    mechtuarchro

mega přísný odladění ps4 :) tak že nic :)

• valis1
    valis1klobáska
    61

to je tak složitý kliknout na View Details?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.