Playstation 4

PS4 - Televize (509)

• Slim Jim
    Slim Jim

@tomidelo: zkusím se podívat, díky

• tomidelo
    tomidelo

Dynamicky kontrast ?

• Slim Jim
    Slim Jim

Nesetkal se někdo s funkcí u televize co při tmavém prostředí obraz ještě ztmavuje a ve světlém obráceně? U her mi to dost vadí, např v onlinu vidím prd a nevim jestli se tahle hloupá funkce dá u LG vůbec zrušit.

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

A v jakým se teda mužů zeptat?

• MiMon
    MiMon

zbytocne ozivujes temu ked je tu tema kde sa to kazdodenne prepiera :D

• TommyAngelo
    TommyAngeloMrBardys

Čau co si myslíte o tomhle k ps pro link nebo nejakej jinej typ do 15k? Díky

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

Zakoush... tech par stránek zpět je rok stara diskuse tak to snad nemůžeš nikomu vycitat. Je tu jeste jeden topic "tv k ps4pro" a tam se aktuálně probirali tv i za male peníze z poslední doby, tak se tam podívej a nebreč tady. Přece nebudou všichni opakovat znovu vo uz napsali, když si to tam můžeš precist. Na straně 29 je tam pak seznam doporucenych tv se kterými chybu neudelas

• CZ-Honza-
    CZ-Honza-

By me zajimalo v cem si tu perfektni podporu pska u televizi sony predstavujes? Kamos co ji ma mi rikal, ze treba rozchodit u ni hdr byl celkem horor. Receno jeho slovy: Sony k Sony nesedi. Osobne si myslim, ze to nebylo o nic horsi nez u jiny telky (taky jsem si s tim uzil svoje), ale taky o nic lepsi. Ja jsem koupil nakonec Hisense H65M7000 za 25k a jsem spokojen, puvodne jsem koupil 55ku za 17k , ale nakonec mi to nedalo a vymenil jsem ji za vetsi. HDR bylo potreba trochu poladit oproti tovarnimu nastaveni, ale ted uz vidim kompletni rozsah z nastaveni HDR napr. v RE7 nebo i u Hitmana a to jeste s rezervou, takovy to soupejte dokud vam nezmizi ctverec, ctverecek je stale jeste videt, ale ten posuvnik uz proste dal soupat nejde :D Myslim, ze HDR se vyplati i u staryho plejaka, protoze podporu ma i u nej a rozdil je videt na prvni pohled, narozdil od pseudo 4K. Z levnejsich televizi ho ovsem zvladne malo ktera.

• Herdemond
    Herdemond

Zakoush: myslim, ze jsi si vybral dobře v teto cenove kategorii... ten ambilight ti jiste zvýší herni zážitek. Každopádně, vždy doporučuji zkusit nejdrive na živo. Napadla me jeste jedna vev vis jaky ma TV inputlag? Aby ti to nekazilo herni zážitek.

Pokud vás můj příspěvek odradil od konzultace a sdileni rad - tak je toto obrovská chyba a omlouvám se. Naopak pišme a sdilejme informace nikdo z nas asi nema tolik casu, aby stihl objíždět vystavene TV, hrat si s nastavenim a procist všemožne recenze.

Signore: je zde na foru druhe vlákno TV k PS4 PRO a tam dostanes na poslednich dvou stranach odpověď. Popřípadě pokud proctes tak 10 stran zpet naleznes seznam doporučených TV pomer cena/ výkon.

Jelikož se modely o kterych jsme vedli dlouhou diskuzi zacinaji doprodavat. Bude třeba začít novou diskuzi nad modely 2017. 😁

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Ja sem radsi psat nebudu...pokud ma nekdo zajem se o tom pobavit tak PM prosim...

• Werdugo
    WerdugoMárny

Deadspace:Nápodobnë.

• Zakoush
    Zakoush

Hardemond: Predem diky za tvoji odpoved, narazel jsem spis na ostatni kolegy, kteri par stranek zpet narazeli na kazdou drobnoat kterou jeden nebo druhy vytkl jejich nabizenemu modelu a ted jiz nejaky den mlci. Neber to prosim osobne, velmi si vazim kazde rady. A ted k tvemu prispevku.

Omlouvam se za moje nedostatecne informace, mel jsem za to, ze druh TV co mam staci k udelani si predstavy, ze kazda TV bude lepsi :) Sedim tak max 2m od stolu s TV a to jsem jeste vetsinou hodne dole (sedaci pytel). Nyni mam 32", urcite nechci mensi, protoze uz to mi prijde hodne male (tudiz monitor je out).

Rad bych tak 40", 4K vyuziji tak max na filmy a serialy z Netflixu, mam obyc PSko takze tam vyssi nez FullHD nehrozi.

Jiz jsem vyuzil casu k samostudiu a zjistil jsem, ze 100Hz panely u FullHDcek jen tezko hledat do cca 20tis. Jiz mam objednany Philips 43PUS6501, ktery po cashbacku vyjde na cca 10tis a to je myslim bezkonkurencni cena k vybave. V recenzich si ho velmi chvali.

Kazdopadne ti dekuju za rady, uvidim jak budu spokojen. S prichodem PS5 stejne bude muset byt budget vetsi, tam uz to bude nejspis pekelny vykon.

P.S jakou tv mas ty? :)

• deadspace
    deadspacePS12345
    1

take si udelam nazor sam bez odborníků z konzolisty....mějte se

• Herdemond
    Herdemond
    2

Zakoush: chápu ze jsi netrpeliv a vis ze disponujeme zkusenostmi a radami, ktere jsme sami nastudovali ať uz prakticky nebo pres net. Omlouvám se ti, ale ke Konzolistovi jsem se dostal až ted a proto jsem ti nemohl odpovědět. Doufám,že se ted cítíš lépe.

K věci: chceš levnou TV na hraní sportovnich her, bohužel nevim jak daleko jsi od TV, ani zdali chces hrat ve 4K nebo FHD. Jelikož rikas ze chces rozumnou cenu a ptas se na neco co stalo do 20k a casem myslim do 15k a ohanis se informacemi z doslechu tak nevim zdali ma odpoved bude pro tebe nejlepší ale zkusím to. Pokud sedis blízko tak rovnou doporučuji kup si PC monitor. Najdes zde na foru vlakno , ktere se tim zabývá a sezenes tam radu kolem 10k na super monitor myslim 24 nebo 28 palců. Pokud TV asi rovnou zapomen na kvalitni 4k nebo HDR a ber kvalitni FHD na male uhlopricce stejne nema smysl neco jiného.Skvela funkčnost s PS4 je i u jinych znacek nez Sony a uprimne letosni Sony v nizkych cenach se moc nepovedli. Vzpomínany Samsung 2016 je skvela volba. LG nebo Phillips by te take mohli oslovit. Cetl jsem zde od Robota, že ten motion blur s Fifou je mega pecka. Jinak je tu v jinem vlakne o tech drahych TV chvaleny Hisense za cca 17k a to si myslim ze by mohl spolu se Samsungem byt pro tebe nejlepší kup.

Pokud jsem neodpověděl na tvuj dotaz dostatečně omlouvam se ale pomoz nam a:Zkus lepe vysvetlit cenu, vzdálenost a velikost uhlopricly kterou chceš. Pote je možné lepe radit.

• Zakoush
    Zakoush
    1

To tady nikdo z odborniku nenapise jego nazor nebo radu? To me vytaci, rozebirate tady neskutecny bomba TV, ktery si normalni clovek nemuze dovolit, ale kdyz pozada o radu tak vsichni mlci. Nechapu.

• Zakoush
    Zakoush

B.J. Blazkowicz: Diky za tip :) spis chci Sony kvuli perfektni podpore PSka, idealnimu game modu a pry filmy krasa, ale v podstate jsem nevidel ani u jedne obraz.

V podstate TV budu vyuzivat hlavne na hry (vetsinou sportovni, takze 100Hz by bylo nejlepsi) a Filmy - vesmes sluzba Netflix a pripadne HBO, televizni vysilani zatim nemam, ale treba v budoucnu.

Deadspace: To ti asi zodpovi povolanejsi, co ja vim tak 100HZ panel ti sceny zobrazi plynuleji, lepsi pro rychle sceny, sporty a hry.

• deadspace
    deadspacePS12345

Co tato Sony Bravia KD-55XD7005 ma jen 50hz panel ale cena, v čem to bude horší ze to ma 50 hz panel?

• einfari
    einfariplejstejšn

Zakoush, pokud chceš menší levnou telku na hry tak podle mě je stále skvělá volba loňský model Samsung KU6072, který je teď všude ve výprodeji za parádní cenu a hodně lidí si ji chválí. link I tenhle Samsung má pouze 50Hz, ale má prý nějakou fičuru, která pomáhá ve hrách, aby byl obraz opravdu plynulý. Co se týče SONY tak to bohužel nevím a snad poradí někdo jiný. :)

• Zakoush
    Zakoush

Ahoj kluci a divky, chci se zeptat jaka rada u Sony je nastupce modelu W755c a w8....?

Par stranek zpet jsem tady cetl, ze to je vyborna TV a rad bych vzal SONY, ale max do 20tis. Treba zminena W755C se jiz neprodava. Dekuju za rady :)

Edit: Uhlopricka tak 40-45". Nad tou zakladni radou je udajne model KD-49XD7005, ale ten ma jem 50Hz panel. Je to problem? Nebo nejaky jiny model co se uvedenym typum podoba?

• David Hošek
    David Hošek

¨Na tv mrkni zde

link

• majkeeone
    majkeeonePS4

caute borci,

potreboval bych pomoci s vyberem TV.

v uvahu pripada jen znacka Sony. Tv by mela slouzit k beznemu uzivani (prevazne PS4, filmy, atd...)

sem na vazkach mezi link

a mezi

link

co by jste vybrali vy?

Predem diky za pomoc,

Michal

• olda
    oldasu moravák

HDR monitory - CES 2017 od 5 ledna

• jardolíno
    jardolíno

Zdravím vás milý přátelé,

mám takovou prosbu.. jelikož jsem lajk a nevyznám se tady v tomhle problému , tak bych se rád odkázal na vás. Jde o to , že bych si koupil ps4 a teď ten hlavní problém.. potřebuji k ní monitor a nebo tv. Spíš bych se přikláněl asi k monitoru nemusí být zase moc velký měl bych to jen na hraní her. ovšem nevím , co takový monitor musí splňovat , abych využil ps 4 konzoli na max. a zase nechci kupovat zajíce v pytli. proto se tu obracím na vás na radu , co byste mi doporučili za skvělou cenu. děkuji vám moc

• Pan T
    Pan TDrifter
    1

PaRa: Aha, já myslel že se ptáš na radu k nákupu nové TV, a tam by to bylo dost zpátečnické.(Sorry Vulcane za palec)Samozřejmě ti to připojit půjde, a celá věc je jen o tom, že to nebude tak ostré jak by mohlo být, a nevyužiješ novinku HDR. To je celá věc. I s tou starší TV to smysl má, protože nové hry už ani jinak než jen na současnou generaci nevychází.

• PaRa
    PaRa

No samozrejme ze bych ted radsi koupil fhd...ten sharp sem kupoval pred sesti nebo sedmi lety za 11000. Takze to neni otazka petikila ale uplne nove tv. Proto se ptam...jestli jsou ty hry koukatelne i na tomhle nebo je proste nutnost zainvestovat do nove tv. Slysel sem i nazory ze ps4 bez full hd tv nema smysl ani kupovat apod. Proto se ptam tady primo konzolistu . Jinak diky za odpovedi...no uvidi se po jeziskovi no...snad to nebude zklamani.

• Pan T
    Pan TDrifter
    21

Kopa her neběží nativně v 1080p, ale tři kopy ano + filmy na BD. Samozřejmě si zahraješ na čemkoliv, ale je škoda se s 768p vracet takhle daleko do historie, když to budeš mít určitě pár let, a ten cenový rozdíl mezi FHD modelem musí být podle mě max pětistovka, když jsem viděl FHD Tv modely od Sharpu pod 6 k. Žádný extra důvod proč zbytečně držet potenciál na uzdě.(vyšší rozlišení se ti může i u malé uhlopříčky hodit i při použití k PC místo monitoru.)

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    11

Co ma rozlisenie spolocne s vyblitim? :D

K otazke - zahras si uplne v pohode, kopa hier na ps4 ani nejde v 1080p nativne, v nastaveniach ps4 nahodis 720p a mozes hrat. Neviem ako daleko od TV sedis, ale pri takej malej uhlopriecke uz od 1,5-2 metrov nepoznas rozdiel medzi FullHD a HD ready.

• Gibsn
    Gibsn
    3

budeš mít kostičky..

• PaRa
    PaRa

Zdravim. Zakoupil sem k vanocum ps4 a chci se optat. Bude hodne spatne kdyz to zapojim na lcd sharp aquos 80cm s rozlisenim hd ready 16:9 (1 366 x 768) ?

• kepkin
    kepkinPLZEŇ

Uvažuji o téhle link a nebo link Nemáte ji někdo?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.