Zdravim, chci se zeptat jestli náhodou není zrušený zakoupení hry ze storu s někým dalším...Na ps3 mi to vždy šlo,teď jsem chtěl poprvé koupit na ps4, kámoš koupil driveclub, já ho stáhl ale skáče mi hláška že hru může hrát pouze uživatel s licencí![s3] Neporadí někdo?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
PS4 - stažení hry na dvou různých účtech/dvou různých konzolích (5)
OK, vyzkouším, dík.
Ano, takhle to funguje u mne kupuju hry na CZ učtu a hraju na UK učtu. Ale nevím jestli to funguje když budete hrát hru najednou.
Takže stačí když se přihlásím ne něj, a v nastavení dám activate as your primary ps4...hodím to na sebe a mělo by to jít? Chápu správně?
Můžeš hrát i na svém účtu ale kámoše účet musíš mit nastaven jako primární.
Zdravim, chci se zeptat jestli náhodou není zrušený zakoupení hry ze storu s někým dalším...Na ps3 mi to vždy šlo,teď jsem chtěl poprvé koupit na ps4, kámoš koupil driveclub, já ho stáhl ale skáče mi hláška že hru může hrát pouze uživatel s licencí![s3] Neporadí někdo?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.