Playstation 4

Ps4 se sama vypla (20)

• KillDalos
    KillDalos

Taky se mi PS4 sama od sebe vypínala bez jakékoliv signalizace a následně nabootovala v safe modu(což pokud jsem něco nepřehlédl, není tvůj případ). Intervaly se stále zkracovaly a zkracovaly, tak jsem ji poslal do servisního centra v Praze a tam ji bez problému vyměnili.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Myslím řízení otáček ventilátoru, jinak si vše ostatní koriguje moje stará.

• Reveng47
    Reveng47

hmm... tak to se nám vsem odechlo ze to mas v naprostem poradku a ze si tvoje ps4 vsechno sama koriguje [s6][s6][s6]

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Naštěstí u mě v naprostém pořádku. Tichounko, ve hře podle zátěže, jde slišet jak si to sama koriguje.

• Reveng47
    Reveng47

no ja vim ale to bych nerad protoze lidi co ji maj tak rikaj ze jim dost rve pri cem koliv, coz ja mam stesti a je uplne ticha, a kdyz to pak reklamujes tak ti muzou soupnout tu co rve jako vysavac, ale podle sony to rvani neni duvod ke reklamaci ..

• FatyCZ
    FatyCZ

Asi bych to neresil nikdo tady konzolku nema ani rok takze vsici ji mame v zaruce takze bez problemu ji muzes reklamovat

• Reveng47
    Reveng47

no zatim to byl ojedinely pripad a doufam ze i zustane, no jinak po zapnuti mi to napalo ze se ps vypla spatne a jestli chci odeslat zpravu sony... nic vic a pak to zase slapalo, ja jen se bojim aby to nebylo nejaka predzvest toho ze to bude kazdou chvilku [s13]

• Banan
    Banan
    4

tak tam strč ten za půl kila co byl přibalen k PS4 a garantuji ti, že rozdíl nepoznáš ... to jsou hrozný kecy ohledně kvality HDMI kabelů co se týče obrazové kvality všude po fórech.

A k tématu, prostě se ti vypla ... dějí se i horší věci u dnešní elektroniky, tohle nemá cenu rozebírat a hledat nad tím nějaké řešení ... tedy pokud to byl ojedinělý případ

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025
    1

proto mám hdmi za 700 a nelituju tý investice

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

napájecí kabel je sakra krátkej, naštěstí je to klasickej kabel jako třeba k holícímu strojku tak není problém koupit delší. a hdmi který je přiložený je fak tak za půlsta. docela je vněm velký rozdíl v barevných hloubkách oproti kvalitnímu hdmi. konzole se mi nevypíná, tak můžu jen spekulovat. kdyby se přehřála tak ti bude svítit červený pruh a nějakou dobu by po vypnutí nešla zapnout. vypadá to na sw chybku, nehodilo ti to potom hlášku? mrkni se do setings na erors messages.

• Reveng47
    Reveng47

no me to od zacatku slo uplne bez problemu od prosince no a az vcera poprvi se to stalo z timhle poslednim FW... [s13]

• alex33cz
    alex33cz

Tohle mi ps4 udelala taky kdyz jsem ji poprve zapnul. Myslim ze 2x. Pak se mi stahl new fw a od te doby bez problemu. HDMI jsem pouzil svuj a kvalitni.

• jirka023
    jirka023
    1

Mně se konzole sama vypínala hned jak jsem ji koupil.Asi tak 10x za sebou.Musel jsem do ní natáhnout firmware přes nouzový režim,potom to přestalo.Diky bohu

• Reveng47
    Reveng47

co sem zatim slysel stiznosti tak vsechny byli na HDMI kabel ze neni zrovna 2x kvalitni ...

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Ten kabel je nedořešenej, protože je hrozně krátkej

• Reveng47
    Reveng47

jo ten kabel me nenapadl, to je pravda... protoze kdyz se to vyplo samo od sebe tak prvni to me hrklo do hlavy ze to vypadalo jako kdysi Ylod tak sem si rikal je to v p*či a pak to slo normalne zapnout. no mrknu na to snad se to opakovat nebude, jako mel sem spustenou hru thief na pozadi a byl sem v tu chvili na konzolistovi a koukal pres nej na YT tak to mozna neutahnul teda ten kabel.. jak rikas..

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

Metal L.... No tak je to taky možný :-D.....Já bych to ale spíš viděl na napěťovej kabel.....člověk nikdy neví, navíc ty kabely nic moc kvalita.....já bych začal tam. Případně bych zkusil jinej.

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025
    1

Asi máš nějakou Smart konyoli, která ti tím dala najevo, že máš jít spát :)

• Reveng47
    Reveng47

Konzole made in Japan, ne China.

• Reveng47
    Reveng47

Koukam na konzolistu pres Ps4 a zniceho nic se sama vypla, nebyla prehrata a jinak slape jako hodinky. Neni hlucna atd az ted se sama vypla poprvi, ma nekdo podobnou skusenost?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.