Playstation 4

PS4 problém s připojením na internet (87)

• boubera
    bouberaSony

Zdravím, potřeboval bych poradit, bratránkovi padá net, píše mu to chybu : An error has occured (WS - 37397 - 9) Při detailu chyby mu vyskočí : Playstation Network Sign - in : failed. Je to od předposlední aktualizace na PS4. předem díky za rady.

• Honzakaca
    Honzakacaswitch

Ahoj také mi to nešlo a poskytovatel internetu mi řekl že veřejná IP je jen dočasné řešení. nastavil jsem primární DNS 8.8.8.8. sekundární 8.8.4.4. a MTU 1473 a už to dlouho jede bez problému. Tak snad to rozjedeš.

• MacoCZ
    MacoCZ

nemůžu se pořád přihlásit do PSN veřejnou IP adresu jsem si zařídil, ale stale to nejde. Může mi někdo poradit?

• tomhaz13
    tomhaz13💎💎💎💎💎
    1

Jj zapni si v telefonu přenosný přístupový bod Wi-Fi a spáruj s PS4

• haryvotruba
    haryvotrubaReiður

Ahoj mám dotaz jsem zatim bez připojení přecházím na jineho poskytovatele.Teď jsem dostal od vodafone 10gb.Dá se připojit PS4 na mobil jako wifi?

• George-man95
    George-man95Kodi jede!
    2

Že vás to válčení pořád baví, obě konzole jsou v podstatě křápy, není důvod se kvůli nim hádat.

• Offon
    OffonClose it.

A pak tu tihle lidi budou brečet s řvát, že plejky se serou do novinek a fér o Xone.

Tomu už fakt říkám debilita.

• bf333
    bf333Ravens

A ze to tlaci zrovna tebe,nemas nejakou akcicku na xbone nebo co.Pokud te to tak zajima,uz se mu radilo jinde a i z meho komentu je snad jasne jak jsem to vyresil.Ale podle jeho nulove reakce to tipuju na multak dutohlava nebo tak neco.

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

Ale že by jste mu někdo poradil, to ne :)

• bf333
    bf333Ravens

Vtipne ze sem leze zrovna koubecx a uhnily palcuje trollovani.Neco podobneho jsem mel v Maddenu a svete div se,vyresil to muj poskytovatel,takze s tim xbone jdete do...

• Predicktor soky
    Predicktor sokyOld shatterhand
    22

Už i tady z posledních sil agitují xboti?

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx
    62

Koupit si Xbox :)

• Brenton
    Brenton

Ahoj, koupil jsem si PS Plus, ale dnes už 6x během zápasu se odpojil a dostal jsem tak 6 DNF, jako hráče Fifa17 UT mě to dost naštvalo a chtěl bych se zeptat, zda s tím mohu něco udělat? :)

• DomronyCZ
    DomronyCZTheatestrl

Dobrý, vyřešeno... Byl to jakýsi DNS problém. Kouknul jsem na nějaké ty návody na YouTube a už to šlape. Každopádně díky moc za odezvu! :)

• DomronyCZ
    DomronyCZTheatestrl

Zdravím, dnes jsem zapl PS4 a zjistil, že na něm nejde internet. Tak jsem zapl PC, ale na něm jde. Zkoušel jsem vše. Restartoval router, Playstation, ujistil se, jestli jsou kabely dobře zapojený a také jsem se na Playstation zkoušel připojit přes Wi - fi... Nic z toho nepomáhá a to včera vše normálně běželo. Nemá tady někdo s tím nějaké zkušenosti a neví čím to může být? :)

• MiloPS3
    MiloPS3

co to pise za chybu ? internet mi taky sel,prihlasit uz nikoliv, pri testu to skoncilo hned u pripojeni k int. mel sem ban na ip ..., volal sem na podporu , tam mi rekly ze nevi jestly mam ban ale ze poslou zadost o odblokovani, druhej den to uz slo ale po 3 zapnuti konzole uz zase ne,nastesi pomohla necekana zmena ip adresy od poskytovatele...

• velrybar
    velrybar

Stalo se mi to samé, zkoušel sem všechny návody co sem našel a na technické podpoře mi řekli že neví. Pak mě napadlo to co mě mělo napadnout jako první, zkusil sem špendlíkem natvrdo restartovat modem a ono to začalo šlapat !

• 🇨🇿 ZdeeDwo 🎮
    🇨🇿 ZdeeDwo 🎮Pohoda

Vzdy kdyz sel net a neslo se pripojit k PSN tak jsem v ps4 kde se nastavuje internet dal test internet connection a pripojilo me to k PSN a ze uz jsem to delal nekolikrat.

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c

přesně tak,mě to dělalo taky ,at ti udělají veřejnou IP adresu,to mi pomohlo.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Tady na to budem asi kratky...prvni co bych udelal,ze bych zacal bombardovat spravce site...

• d44n44
    d44n44

Ahoj, lidičky neví někdo proč ps4, jde net a psn se nemůžu připojit? Stále to hází chybu a to jsem toho zkusil hodně :(

• bf333
    bf333Ravens

Volej na podporu,tady to tezko vyresis.

• davirek
    davirekPSX - PS∞

Nemam. Je to nova konzole, prvni prihlaseni meho uctu na Ps4. Navic jsem jeste zkusil deaktivovat Ps3 na tomto uctu a nic. Nejhorsi je, ze to nehodi ani zadnou chybu. Proste to napise, ze byla na zadany mail odeslana zprava pro potvrzeni mail adresy. Nevim si s tim rady ani za mak :-(

• lukasberoun
    lukasberounábíčko

davidek nemas aktivovaných vic stroju?myslim,ze max jsou 2 pak te to fakuje

• davirek
    davirekPSX - PS∞

Poridil jsem si Ps4, protoze uz jsem mel Ps3 a vytvoreny PSN profil + ziskane trofeje... Chtel jsem pokracovat v rozdelane praci i na Ps4 :-)

Pri zadani prihlasovacich udaju, ktere jsem mel na PSN na Ps3 se mi nacetl nick, jmeno a prijmeni. Do tohoto bodu to bylo ok. Jako dalsi krok bylo overeni mailu ( sice nevim proc, kdyz heslo bylo ok ) ale dobre tedy. Nechal jsem si poslat verifikacni mail do schranky.. A tady jsem skoncil. Ve schrance zadny mail nebyl. Zkousel jsem to nekolikrat a vzdy bez uspechu. Ani ve spamu. Proste nikde. Zkusil jsem pouzit moznost obnoveni hesla ( zapomenuteho ) v tomto pripade mi mail k obnoveni hesla prijde. Sice do spamu, ale prijde. Zmenim heslo a jako potvrzeni to chce opet verifikaci. Ta opet neprijde. Nevim, co si o tom mam myslet. Pri zalozeni uplne noveho uctu na PSN s udaji na novy mail zadny problem. Potvrzovaci mail okamzite dojde a muzu hrat.. Ovsem chtel jsem hrat pod svym stavajicim uctem z Ps3..

Nema nekdo podobnou zkusenost, ci reseni? Byl bych vdecny za radu. Diky

• chazzy_
    chazzy_chazzy_

Spojena konzola pres wifi to byl des:/ Pripojil jsem se kabelem a problem neni.. jak v rest modu tak pri hrani:/..ale PITRSONE ma pravdu kdybych mel dwnl srovnavat s dwnl u PC tak to je 1 a 100 :)

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Gumos22: me to ukazuje taky pulku, ted sem si stahl thiefa(22GB) a stahnul se mi plnou rychlostí, poznal jsem to podle stahovaneho času. ps4 si rezervuje cast rychlosti pripojeni pro online funkce to abys i v mp mohl kdykoli skocit treba na net či yt a neměl by jsi nic poznat. Akorat nevim co ten rest mode, kdyz si ho zvolim sam tak stahuji ukrutne polamu(stahovani v rest povoleno) ale kdyz ps4 necham zaplou a vypnu tv tak se mi ps4 uspi a stahuje taktez plnou rychlostí.no je to trochu alchimie stou naší péesčtverkou.

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Nechtěl jsem zakládat nové téma, tak to píšu tady. To má PS4 tak špatnou síťovou kartu, že když mám rychlost od poskytovatele 100/30 tak mi to dá jen 50/15? Mám samozřejmě propojeno kabelem přes router, ale PC mám propojeno stejně a to mi dává plnou rychlost, ikdyž mám síťovku na základní desce asi 10 let starou.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

komu to nejde tak si změnte MTU na 1473, 1455 nebo 1450

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    4

Vikin:[s6] ty ses myslím taky pěkná čuráčí hlava...[s16]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.