Playstation 4

PS4 problém s multiplayerem (17)

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ

Snake.360: Omyl, teď v pondělí to začalo fungovat samo bez reakce podpory playstationu. Žádnou veřejnou IP jsem nezřizoval. Akorát mi pak nefungovalo stahování a to jsem vyřešil nastavením DNS jak se píše v jiném vláknu a teď funguje vše v pohodě. Jako 400 je v pohodě, o tu cenu vůbec nejde, šlo mi o princip, že platíš za nějakou službu a když se posere, tak nikdo není schopný vzít odpovědnost na sebe a říct "Jo máme problém, řešíme ho, omlouváme se." No a jelikož to začalo fungovat samo od sebe, tak je jasný, že problém je způsobený u Sony.

• Snake.360
    Snake.360PS4

Ahoj,tenhle problém jsem měl taky.Single šel normálně ale mulťák ani za boha ne,připojení do PSN taky ne ale internet běžel normálně.Dokonce nešlo ani připojení z PC na stránky Playstation když jsem se chtěl přihlásit do profilu.Doma mi nic nešlo a u známého,který má jiného poskytovatele vše zase bez problémů šlapalo.Psal jsem poskytovateli a i do PSN podpory a víceméně mě jeden odkázal na druhého[s6]

Řešení bylo až veřejná IP,aktivace za 50,- i když to bude mít asi každý poskytovatel jinou cenu[s14] Všechno šlape.

Molnysh: 400 je sice dost ale zase to není ranec[s14] Asi se to pos**lo tím updatem ale zpět to asi nevrátí hádám[s6]

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Tak jak jsi na tom kámo?? Hele jak jsi psal s tim mobilem tak to mi pak taky nešlo prostě nic měl jsem výpadky a pak to nešlo už vůbec a postupně to začalo odcházet více kámošum...Jedinej roblem je prostě s tim netem konkretně s IP adresou.Já jsem pařil v poho a pak po tom Updatu 2.50 nebo 2.51 tedka přesně nevim tak mi to už nešlo no a zavolal jsem tomu poskytovateli a ten mi udělal veřejnou IP adresu za mesíční poplatek 50 kč takže tedka platim za internet 350kč mesíčně a PSN behá jako hodinky dokonce už nemam problem ani v party chatu se s někym spojit atd takže paráda ;-)

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ
    1

Hmm, tak zatím stále PSN nefunguje a poskytovatel chce 400 za aktivaci veřejné IP adresy. Tak jsem napsal do playstationu jestli si dělají prdel a ať to koukají vrátit do původního stavu nebo ať nesou plnou odpovědnost za problémy a vše uhradí :-D Jsem zvědavý, jestli mi někdo vůbec odepíše. Fakt voser, doteď to s neveřejnou adresou fungovalo a najednou ne? Paní z infolinky od poskytovatele mi řekla, že její kolega mluvil s někým ze Sony a ti se mu vyjádřili, že zrušili přístup pro neveřejné IP a že si mají všichni uživatelé pořídit veřejnou, což mi přijde jako blbost. Tohle snad nemohl nikdo říct...

• MiloPS3
    MiloPS3

s ne/verejnou ty nic neudelas, to jen ISP, skus se s nim domluvit jestly je mozny aby ti na chvili nahodil verejnou nebo na par dni (za mensi poplatek na zkousku), pak uvidis, s PS podporou bych to neresil protoze ti toho asi moc nereknou spis to samy co rekly me ale muzes to skusit ..

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ

Mno uvidím dnes až přijdu domů, jestli to už půjde nebo ne, ale s veřejnou/neveřejnou adresou jsem nijak nemanipuloval a fungovalo to. Zajímalo by mě teda s kým problém řešit, jestli s poskytovatelem a nebo se Sony.

• MiloPS3
    MiloPS3

mam verejnou,problem s prihlasenim sem mel taky 2 dny to neslo,ani jedna konzole ps3/4 na pc sem se prihlasil,operator my zrusil verejnou a naskocilo to, pak mi ji vratil ale s jinou IP, a jede to do tet v pohode,volal sem na PS podporu a tam mi rekly ze je potreba mit verejnou IP po apdejtu 2.50,ze byly problemy v chatu ze se nekdo neslysel,ale nedokazal mi vysvetlit pros mi to neslo i kdyz sem ji mel ani proc to nejde vsem tem co nemaj verejnou IP,proste to tim apdejtem neco posraly .... a nekdo s tim ma problemy a nekdo ne a nekdo az po case coz je divny ...

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ

Radeksuchy: Tak to vypadá, že jsem se dostal asi do stejné situace. Donedávna vše šlapalo v pohodě a před 2 týdny najednou výpadek PSN. Připisoval jsem to tomu, že byl výpadek proudu a posral se router. Jenže ten jsem pak znovu nahodil, chvíli jsem měl problém s WiFi v PSku, ale potom už se to nastavilo a internet fungoval. Jenom PSN účet nejel. Nefungoval mi ale účet ani v mobilu, tak jsem si říkal, že je problém u poskytovatele. Řekl jsem si, že to budu řešit po víkendu s poskytovatelem a když jsem přišel v pondělí z práce, tak to najednou fungovalo. Takže jsem to neřešil a tento víkend to samé, jen bez výpadku proudu. Internet v konzoli jede v pohodě, ale PSN ne. Bych se z toho posral, navíc mi přijde že to začalo dělat po tom updatu na 2.51.

• hopa26
    hopa26

Docela pekne to popsal Skuru na webu gamerock.cz ,koukni na to.

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Zapomněl jsem připsat že Internet mi na ps4 stále fungoval,to znamená že Update,seznam.cz,facebook a tohle šlo v pohodě i když jsem dal test připojení internetu tak mi to psalo že je to připojeno ale co se tyče PSN tak nic.

• Radeksuchy
    Radeksuchy

Ahoj kámo,hele já mam Ps4 od začátku prodeje a hrál jsem normálně multák v pohodě,nikdy nebyl problem ale poslední tak cca 3-4 týdny zpátky mě to vyhazovalo z multáku,sekala se hra,plnokrát jsem se ani nepřipoji konkretně u hry Call of Duty:MW.Stejný problem začal mít i kámoš a postupně se to stupnovalo až k tomu,že nešla synchronizace trofejí,nešel party chat a ve finále mi nešlo se ani přihlásit do PSN.Od začátku jsem jel prez Wifi,zkoušel jsem to i na kabel ale bohužel pořád nic :-( Byl jsem nasrán a měl za to že PSN to maj pojebaný ale zachránil mě až muj poskytovatel internetu,kterýmu jsem zavolal a řekl mu svuj problem.Tvrdil mi že je problem s IP adresou a tak mi udělal veřejnou IP adresu a poslal mi jí na E-mail,já jsem si to zadal do routeru a vše běží naprosto v pohodě a nemam s tim žádný problem ;-) Vše se vyřešilo behem dne..Ráno jsem zavolal behem dne mi přišla veřejná IP adresa a večer jsem pařil :-) Nevim jestli je tohle zrvna tvuj problem ale každá rada dobrá.

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ

konfiguraci routeru by jsi měl udělat přes instalační CD přes toho průvodce, co tam je. Tam si nastavíš DHCP, pojmenuješ síť, zadáš heslo a toť vše, pokud použiješ instalačního průvodce. Ten by měl vše nakonfigurovat sám. Ale ten nastavuje v podstatě jen wi-fi síť/LAN síť kterou vytváří ten router. Pak samozřejmě musíš připojit do WAN portu kabel, kterým přivedeš "internet" do wi-fi routeru, čili z nějakého modemu, co máš od svého poskytovatele. Jinak zkus třeba ten router vyresetovat přes 15 - 30s podržení toho reset tlačítka, jestli tam není něco nastaveno už od prodejcem, nevím kde jsi to kupoval, ale třeba mýmu známýmu se stalo, že se mu to v obchodě snažili přednastavit, aby s tím doma neměl tolik práce a pak mu to nefungovalo vůbec a musel si to dělat stejně sám :-D

Ale to jsou jen takové nápady, co bych zkusil já.

• stahujutorrenty
    stahujutorrenty

az ti to zase nepojede tak ten router vypni ze zasuvky tak aspon na 15 sekund, pak ho zpatky napoj a jak se rozbehne tak zkus, pokud to po tomhle aspon chvili pojede tak je to stopro routrem, mi tohle delal zyxel, ted mam tplink a v pohode

• Woodys
    Woodys

Rád bych to vyzkoušel no, koupil jsem si teď novej router ale nejde mě nějáko správně nainstalovat. Když dám odstranit potíže tak mě to najde chybu " Adaptér Bezdrátové připojení k síti nemá platnou konfiguraci protokolu IP. " Pravděpodobně budu muset volat podporu mého internetu,že ? Nebo ví někdo jak na to ? Router je RT-N12 Asus. Děkuji

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ
    1

Jinak pokud se trochu vyznáš v nastavení routeru, tak si zkontroluj, jestli ti fungují porty pro připojení k PSN (viz odkaz) link

ale zase když ti to chvíli funguje, tak by to snad neměl být problém no

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ
    1

Mě když se tohle stalo, tak jsem měl dojeblý router a musel jsem ho resetovat. Něco jako přeplněný buffer v routeru. Mám takovou starou šunku a občas se mi to stane. Pokud máš možnost vyzkoušet i jinej router, tak bych hledal příčinu spíš tady, když ti to ze začátku funguje a po čase přestane, to moc nevypadá jako problém PSka, ale jen hádám.

• Woodys
    Woodys

Zdravím Vás, shrnu to od začátku. Před měsícem jsem si koupil PS4,k tomu battlefield 4, multiplayer šel za začátku uplně bez problémů, v klidu jsem se připojil a šlapalo to jak má vše po Wifi. Před týdnem jsem si koupil Battlefield Hardline ze začátku vše šlapalo a pak najednou " link " načítalo se to pořád dokola, když jsem to celé přeinstaloval tak to opět šlo ale po druhým spuštění cca 2 hodinami stejný problém který trvá až doposud. Včera mě přišel Last of US a Diablo. Při instalaci Last of Us jsem pustil multiplayer samozřejmě až po stažení map a update. Multiplayer fungoval celý den bez problémů ale když jsem večer zkusil single player který jsem vypnul po 2 hodinách a že jsi jdu zahrát multiplayer byl tenhle problém " link "

Jsem v nesnázích v podstatě jsem do toho nasipal celkem hodně peněz a jelikož jsem multiplayer hráč, hodně mě to vadí. Je to moje první konzole vůbec takže možná v tom bude nějáká banalita.Když mě to dnes ráno nedalo přestěhoval jsem router blíž k PS4 a propojil kabelem, očekával jsem vyřešení problémů ale nic se nezměnilo.

View connection status link

Test internet connection link

Za jakékoliv rady budu vděčný [s14]

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.