Playstation 4

Ps4 problem - prepinani vstupu (6)

• coufic1
    coufic1coufic1

Zruš vstup optikou a dej vstup hdmi

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

no tak to nejak nepomaha, jako se zvukem to mozna neco bude protoze je to zhruba od doby co mam opticky kabel, ale nejsem si jisty

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

mám úplně stejný problém akorát s tím, že vždycky příjdou první náznaky, že se začne sekat obraz i zvuk, začne to trochu jakoby zrnět a pak se to přepne ale asi po 2-4 sekundách se to dá samo zase zpátky a všechno už pak šlape jak má .... vždycky když zase začnou náznaky tak před tím než to uplně vypadne raději sám přepnu na jiný vstup a zase zpátky protože po tomhle se to dá taky zase do normálu .... bohužel to ale celkově ten problém neřeší ... taky teda zkusím radu s přepnutím audia, díky.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

vyzkousim diky :)

• tokythor
    tokythor

mal som podobny problem, myslim,ze sa musis pohrat s nastavenim vystupu zvuku... uz sa presne nepamatam, alesa mi zda, ze som to musel skusat prepinat. skus ist do audio output settings, audio format prioroty a tam skus kazdy jeden, uvidis ci to pomoze...

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

Mam takovy delikatni problem se kterym si nevim rady a celkem mi kazi hrani. Vzdy kdyz zapnu konzoli se mi zruba po 5 - 10 minutach sam od sebe prepne kanal z HDMI 2 (kde mam konzoli) na AV1 (coz zrovna ted u hrani bloodborne se rovna smrt, protoze musim polozit joypad a prepnout si to na HDMI 2). Udela to vzdy jen jednou, pak je to v pohode. Zkusil jsem vymenit hdmi kabel - nic. Zkusil jsem jiny HDMI vstup - taky nic. U znamych mi to nedela, ale zase si nemyslim ze je problem v televiznich vstupech HDMI na me TV, bo to dela na HDMI1 i HDMI2 a byla by velka nahoda, kdyby odesly (nebo zacly odchazet) oba zaroven a navic to udela jen jednou a pak muzu hrat treba pet hodin.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.