Ahoj...I ja mam na Kladne druhou konzoli...Dneska mi prisla do elektra, ale uz jsem poridil v patek...Kdyby mel nekdo zajem, volejte -724148353...Kladno...Na obchode ji nechaj do 23.12.
Tak to jsem zvedavy. Ja tam objednaval 1.11. a i kdyz celou dobu jsem mel termin 17.12., tak po telefonu mi rekli, ze az 22.1. Pokud by ho dostal, tak mi jen tak pro zajimavost napis jeho cislo objednavky.
loser a odkud jsi ??? mě ještě nepsali,řekli jen že mám ještě vydržet(dnes jsem tam volal),že jim došlo deset palet zboží a že mi určitě napíšou,tak furt čekám..to je hrozný...
Jamie....jo já měl tu stejnou kliku. Šel jsem k prvnímu dodavateli, jestli už moje zamluvená mašina nedošla....samozřejmě že nic, tak jsem se šel z prdele jen tak juknout do Epertelektro....no co říct, zrovna jediný 4 kusy vybalovali :-D tak nebylo v tu chvíli co řešit
no já budu další co měl kliku jel sem vám do expert elektro a tam ze mají poslední kus (měli 2)tak sem ho vzal koupil killzone a další dualshock 4 :-) dost velké štěstí na to ze jsem tam byl ve 16 hodin odpoledne
Taky už mám doma PS4 ten bundle s kamerou, 2x DS4 a Killzone. Zatím jsem postřehl jen jednu chybu, ale za to docela nemilou. Když jsem pustil Killzone, tak chvíli to jelo v pohodě a po nějaké době začal PS4 hučet jak dva vysavače najednou, pak se třeba na chvíli uklidnil a pak zase. V menu se nic takového neděje a když jsem zkoušel demo FIFY, tak taky pohoda. Prý to může být tím když hraju a mezitím se instaluje. Zítra to ještě jednou testnu, ale stalo se to taky někomu?
PS4 pro ČR? (152)
chvalnas: děkuji si frajer!!!!!!!!!!!
Keby to bolo na Slovensku.. hneď by som bral :D
Ahoj...I ja mam na Kladne druhou konzoli...Dneska mi prisla do elektra, ale uz jsem poridil v patek...Kdyby mel nekdo zajem, volejte -724148353...Kladno...Na obchode ji nechaj do 23.12.
Taky mam na prodej PS4 kdyby někdo chtěl, je to ten největší bundle s kamerou a2x dualshockem.Kdyžtak pište na evok@seznam.cz
TAK JE TO DOMA !!! MAMA MIJA - SUPE[s6]R !!! KONEČNĚ NEXT GEN MŮŽE ZAČÍT ...AŤ ŽIJE PLECH 4 :-))))[s6]
Jesti někdo z okolí Plzně chce ps4 pošlete PM na Alze mam ještě jednu objednávku.
Ps 2 pri launchi v cr jen okolo 500 kusu,ale ja mel stesti tehdy jsem ji mel o 2 tydny driv privezenou z nemecka ze skladu :)
To snáď takto nedostatková nebola ani PS2 kks... :D
Mám štístko,tak už mi volali a psali,zítra jsi jdu ráno pro plecha do Datartu !!!:-)))bože jak já se těším :-)))[s6]hráčská horečka začíná :-)))
Tak to jsem zvedavy. Ja tam objednaval 1.11. a i kdyz celou dobu jsem mel termin 17.12., tak po telefonu mi rekli, ze az 22.1. Pokud by ho dostal, tak mi jen tak pro zajimavost napis jeho cislo objednavky.
Nazdar parmeni, mel nekdo predobjednavku z Mall.cz? Objednaval jsem v rijnu a zatim nic, zadna komunikace. Diky
Jo u nas v tescu měli taky jeden kus ale bohužel byl někdo rychlejší :)
Co jsem mluvil s pani na informacich v Tescu tak jim dovezli pouze ten jeden kus pro me co jsem si objednal na netu.
Já jsem jsem ptal snad všude jak v okay,tesco,expert elektro a euronics a všude vyprodáno takže čekám do ledna :)
u plzen z nyran,jeste mam jednu volnou v tescu na me ceka :-)
loser a odkud jsi ??? mě ještě nepsali,řekli jen že mám ještě vydržet(dnes jsem tam volal),že jim došlo deset palet zboží a že mi určitě napíšou,tak furt čekám..to je hrozný...
Jamie....jo já měl tu stejnou kliku. Šel jsem k prvnímu dodavateli, jestli už moje zamluvená mašina nedošla....samozřejmě že nic, tak jsem se šel z prdele jen tak juknout do Epertelektro....no co říct, zrovna jediný 4 kusy vybalovali :-D tak nebylo v tu chvíli co řešit
Jamie vítej v klubu klikařů[s6]
no já budu další co měl kliku jel sem vám do expert elektro a tam ze mají poslední kus (měli 2)tak sem ho vzal koupil killzone a další dualshock 4 :-) dost velké štěstí na to ze jsem tam byl ve 16 hodin odpoledne
stand by musí být
Jak je to a ovladačem na nabíjení? Nabijí se při vypnuté konzoli nebo při stand by?
tak první sexování s Ps4 mám za sebou. začal jsem dopo, skončil až teď a mám z toho totál zkalený oči. první den jak má být [s1]
gumos :přesně jak říkáš je to tím když instaluješ mě se to stalo u COD tak jsem to hned zjistoval a je to tou instalací
Nevíte někdo o ELEKTRU, který má ten bundle PS4, 2x DS4 a Eye?
Taky už mám doma PS4 ten bundle s kamerou, 2x DS4 a Killzone. Zatím jsem postřehl jen jednu chybu, ale za to docela nemilou. Když jsem pustil Killzone, tak chvíli to jelo v pohodě a po nějaké době začal PS4 hučet jak dva vysavače najednou, pak se třeba na chvíli uklidnil a pak zase. V menu se nic takového neděje a když jsem zkoušel demo FIFY, tak taky pohoda. Prý to může být tím když hraju a mezitím se instaluje. Zítra to ještě jednou testnu, ale stalo se to taky někomu?
Delsemela:jo ja mam dneska sem dostal od datartu sms a ps4 uz mam doma :-)
Čágo. Kdyby někdo chtěl mám na prodej PS4...
už mastím ps4 remonte na vite to je petelice, pekne v loznici a nikdo me neruší, moje čumakuje na tv a já si v poho gameskuju to je klídek v rodině
taky mam made in japan
Tak já už mám taky PS4 doma.....a jako třešnička na dortě je na ní MADE IN JAPAN :-D
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.