Konzolista.cz

PS4 - Party Chat problém (14)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Fenix

Zkusil bych založit party přes telefon v aplikaci jestli to bude fungovat tam pak je něco špatně nastavené v ps ku. Pokud to nebude fungovat ani tam tak je něco špatně nastavené v routeru a nebo to blokuje poskytovatel internetu

ParisCZ_84

Zdravím nesetkali jste se někdo s problémem že založíme s kámošem partu. On mě slyší ale já ho ne. Žádnou chybu to nepíše. Maximálně ho slyším mačkat tlačítka. Vyzkouseno více sluchatek i ovladačů a pořád nic. Nastavení máme stejně. Díky za všechny rady

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Jojo kdyz na to zmacku smerem nahoru tak to pipne, ale hrace porad neslysim. Ani mi nenabehne na obrazovce ze jsem to dal vic nahlas jako mi to dela u toho kdyz si davam vic nahlas celkovej zvuk.

Kanive
Kanive #IDontKnowU

Na sluchátkách máš dvoje tlačítka. Jedno je volume celkovyho zvuku jako takovýho a to druhý si zesilujes/zeslabujes párty/hru, takže to polad tam

TommyAngelo
TommyAngelo #MrBardys

Ahoj, poradíte mi prosím ohledně chatu. Mam sluchatka sony wireless stereo headset. Ale kdyz hraju online neslyším mluvit hráče, ale jen zvuk ze hry. A mám v nastaveni all audio. Kdyz to prepnu na chat slysim jen hrace ale ne hru. Chtěl bych obojí slyšet ze sluchátek, jak hru tak spoluhráče. Mužete mi prosím poradit?

FatyCZ

Ja sem teda nikde nic takového nevidel ale je možné ze v tom množství videí sem něco přehlédl každopádně bych se ne rozčiloval nás takovou maličkosti kterou ja bych ani nevyužil :) a jestly to sony někde ukazovala a říkal tak se spolehni ze to bude někdy povolené v update přece jenom je konzole par týdnu v prodeji. Viz ps3 a začátky :)

p-machy

Dík za odpověď. To ale znamená, že opět oficiální prodejce, myslím tím Sony centrum zas ví hovno! Hlavně, že v těch jejich demo konzolích za sklem to funguje i v menu apod. Nejhorší na tom je to, že zarytě tvrdí, že to musí fungovat pitomci. Asi musím počkat aspoň půl roku až to očíhnou v Sony obchodech a pak se ptát. Ještě jednou dík

Apocalypto-79CZ

Ještě funfuje u Assassina....

FatyCZ

Touchpad funguje jenom ve hrach warthunder,killzone mozna i knack ale toho nemam takze nevim fifa nfs nba a bf4 nepodporuje

p-machy

Zdravím, potrěboval bych poradit. Koupil jsem PS4 dva ovladače a ani na jednom nefunguje jejich touch pad. Je nutno někde nastavit? Samozřejmě návod v češtině zatím neexistuje. Jen mě zajímá jestli se dá listovat v menu apod.? Celkem mě to ... Dík

JirkaBruss

Kamarad resetoval modem a router a pak to slo.

Loser

jak si to vyresil?mam stejny problem

JirkaBruss

A ted to najednou slo... Zajimave

JirkaBruss

Ahoj, tak prvotní nadšení z PS4 mi kazí to, že s kamarádem nemůžeme mluvit v párty chatu. Oba jsme včera přešli z Xboxu 360 na PS4, ale když jsme se napojili do párty, tak nám to hlásí, že nemůžeme mluvit kvůli nějakým problémům s NATem, oba máme Type 2. Takže když jsme včera hráli, museli jsme být zároveň v párty na Xboxu, kde nám to funguje normálně. Nemáte s tím někdo problém nebo případně nějakou radu? Na PlayStation jsem nový a nevím zatím moc co a jak. Nebo kdyby byl někdo případně ochotný si nás přidat a vyzkoušet to ve třech či více lidech, abych věděl, kdo z nás má problém a kdo koho uslyší, byl bych moc vděčný. Moje PSN je JirkaBruss stejně jako tady. Děkuji za každou radu.[s13]