Konzolista.cz

PS4 par dotazů před koupí (75)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Arrozo
Arrozo #PS5

Hele, nevíte někdo, jestli je v Česku k dostání někde bundle PS4 + Vita? Nebo ten bundle nakonec zrušili?...Díky za info...

pitrsone
pitrsone #Trololo

Kavine: nevím jak ty ale já nedostatkem financí netrpím. Díku tomu že nemám línou hubu tak jsem tam kde jsem. Kdyby tě zajímalo kde dělám tak v soukromé zámečnické dílně. Za socku se určitě nepovažuji. Pac a pusu.

Kanive
Kanive #IDontKnowU
👎1

Typická socka... Nebyla by slevicka?

pitrsone
pitrsone #Trololo

standoch: nic jsem bohužel v bundlu nenašel. ale ps4 se dá koupit něco málo pod 10 tis a ktomu fifu z nějakého eshopu. možno vzít z jednoho shopu a domluvit si slevu. líná huba holé neštěstí. z vlastních zkušeností vím že cena u některých prodejců jde snížit i vc řádech stokorun.

Standoch
Standoch #standoch

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat zda někdo nevíte zda nevýjde "balíček" PS4 + FIFA15. Děkuji za tipy...

Radek100

Připojení PS4 k repro se dá vyřešit třeba tímto převodníkem: link

kornel
👍1

jak se tu bavíte o cenách Ps4 -tak v Opave v Tesku ho maji se hrou The last of us za 10300 Kč ..a nikoho kromě sebe jsem tam neviděl...po nějaké době to pomalu jde dolů...vzpomenul jsem si na ty nedočkavce kteři to kupovali jako novinku před pár měsici...

Koulos23
👍3

!!ALOHA!!Repra na PS4 jsem provizorně rešil kabelem s "jackem 3,5mm" přímo do dualshocku 4. Ted už mám domácí kino s optikou a PSkový sluchátka :) :) :)

PS. doporučuju domácí kino s optikou, nechápu jak jsem mohl do teď bez nich fungovat. Akorát sousedi už mě nemaji moc rááádi :)

depeche360
depeche360 #R*GTAV*

No však :D před tejdnem jsem byl v JRC a koukám 9999 no tak jsem včera jel..natěšen :D a ono je po akci :D ...no, ted to hlavní...lidi, chci se zeptat...jdou napojit repráky přímo na PS4? o.o pokud ano jak?

romo

Tak v JRC akce PS4 za 9999kč skončila a je zase na staré ceně..jsem rád,že jsem jí stihl využít..ale za nějaký čas zase určitě slevní ... a oficiálně má nový XBOX vyjít u nás začátkem září,tak jsem zvědavej jak si u nás povede.I když hodně ji už má asi dovezenou z venku.Ale pro mě byla jasná volba daná,protože jsem s playstationem spokojen už od dob PS1 [s12]

PT4

Ahoj já mám PS4 a sem sní spokojen,neznám moc nikoho kdo má XONE,protože se dá říct že ještě ani v ČR nevyšla.. Ale já bych si XONE nejspíš nikdy nekoupil,radši SONY...

chabsko

Chcem si zakupiť nie jaku konzolu bud ps4 alebo xbox one a neviem sa rozhodnuť ktoru prosim vas poradite mi ?

PortyCZ
PortyCZ #Meh Master

V případě PS+ mám trošku pocit že nejvíc a pořádně ho pořád využívá VITA a PS3. Minimálně co se týče her a samozřejmě slev na ně. Online hraní na PS4 zatím prakticky nevyužívám (nějak mě nebaví TLoU multiplayer).

Jediná výhrada kterou mám k PSStore je že sice platí na všechny zařízení pod jedním účtem (to je praktické i kvůli trofejím) ale dost mě štve že na PSStore na čtyřce nevidím akce na trojce. Tudíž musím zapnout trojku a kouknout se na PSStore znovu. Pokud to jde nastavit jinak tak jsem na to zatím nepřišel...

Mahony10

Čego - PS plus si určo zaplatím - snad mi tam půjde hodit platební karta - někdo tady s tím snad měl problém, jestli jsem správně pochopil. Ale už jsem si takhle kupoval hru na Vitu a žádnej problém jsem neměl - a jelikož předpokládám, že se přihlásím na stejnej účet, tak by to mělo být OK. Fotbal a hokej po netu si dám s kýmkoliv rád.

K ceně PS - byla by škoda, kdy to trvalo jen do konce srpna. Tisícovka ušetřená na konzoli je skoro další hra. A jelikož už mám fifu a nhl 14 na xbox a předobjednal jsem si to v JRC na trade, což mě docela překvapilo, že to jde takhle mezi xboxem a PS, tak by to mělo být za půlku - tak by mě to "kombo" ( konzole, hnl, fifa a ovladač ) nemuselo vyjít zas tak na moc.

PT4

Romo-taky u članky u XONE je jen 6 témat.. Totiž XONE nikdo nemá. V česku bude až na začatku Zaří.. U PS4 je moc témat do kterých se mohl fanda zapojit,bohužel těd už ne [s3]

PT4

Mahony-Budeš si kupovat Playstation Plus? Abys mohl hrát online? Pokud ano pak mi dej tvé ID,mužem pak zahrát FIFU a také NHL,které si koupím o Vánocích..I když už jsi mluvil o těch bytech ano to mu klidně budu věřit,ale nevěřím mu že v Praze si řidič MHD přijde na 28 000 čistého.. To sorry to opravdu ne,jak sem říkal pohádky měl pořádně naštudovany..[s3]

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍1

romo,už nebude,má BAN [s6]

romo
👍4

Jo ještě nechápu,proč Fanda chodí sem dělat rozbroje,když ani nemá PS4 a jen to všem haní..já taky nechodím do článků o XBOX a nevykládám tam jak je to hrozná konzole.Pořád všude vykřikuje,že na PS4 není co hrát a přitom na XBOX je ta situace úpně stejná.Pořádný hry začnou vycházet až teď od podzimu.Proto jsem si taky pořídil PS4 až teď a jsem spokojen [s12] ..jinak ten boj konzolí je na stejno..obě konzole jsou super,jen pro mě je PS4 lepší [s6]

Harnet
Harnet #SONY
👍1

Mahony neni, obchod nahodil takovou cenu za bundle a pak sla PS4 s cenou dolu, no bundle zustal porad v ty cene, takze bych volil samotne konzolu a hru a mas usetreno [s14]

romo

Ta cena v JRC je časově omezena(myslím,že říkali do konce srpna)..já si teď koupil taky PS4 za 9999kč a jsem max spokojen.Takže než se vrátí cena do normálu,tak se vyplatí to koupit zvlášť.Už jsem taky předob.NHL a ještě hodně super her bude vycházet od října.Až mě to děsí,kde na to budu brát peníze [s1]

Mahony10
👍1

Tak to už jsme hodně mimo téma :)))) ... s tím bytem bych klidně Fandovi věřil. Tady ve Vršovicích se prodávaly byty v 90. letech od IPSu za 150.000,-Kč 3+1 - dnešní hodnota bytu je 3 mil. a více. Takže v Jihlavě za 70.000,- proč ne. A dá se to od města pořídit i teď za slušné peníze - před třemi lety jsem koupil garsonku od městské části za 200.000,-Kč, tržní hodnota asi 1 mil. Jinak byl jsem se zeptat v JRC a potvrdili mi, že ovladače vyměňují kus za kus ihned - mají takovou dohodu se sony prý - takže pohoda, jestli baterka vydrží 8 hodin, tak jsem taky v klidu. Takže jsem při návštěvě JRC rovnou předobjednal NHL a FIFU a až se za 14 dní vrátím z dovolené, tak běžím pro PS4. Jen moc nechápu výhodu koupě bundlu PS4 + TLOU za 11.790,-Kč. Když samotná stojí 9.999,- a samotná hra 1.200,- což je tedy o 600,- levnější, než si to koupit v tom bundlu - je tam nějaká výhoda skrytá výhoda ? asi ne řekl bych :)

PT4
👍1

Hlavně jak měl parádně všechno naštudovaný,kde kdo kolik bere v jaké době. A v jakém roce kolik bude chybět v Něměcku řidiču.. no Fantasy film [s3][s3][s3]

mmmacko37
👍1

Myslim, ze si dal foto uzivatela MAJSTA ako svoju profilovku[s8]...

Arrozo
Arrozo #PS5

Za co dostal fanda ban?

K tématu: PS4 má určitě nějaký porodní bolesti, což má každej výrobek na začátku...pokud si chceš koupit jen jednu konzoli, tak není lepší volba jak PS4. Konec konců máš 2 roky záruku, tak o nic nejde...

PT4
👍1

Aspon nás už nebude nikdo obklopovat takovýma blbostma ,jako bylo ,že si řidič MHD v Praze přijde na 28 000,- čistého.[s3]

Jenže nejspíš zapomněl k tomu dodat,že na takovou sumu si vydělá pár,který řídí MHD. Kdo si tu psal,že je řieič a přijde si na 13 000,-.. Tak i kdyby dělal řidiče v Americe,tak si ani náhodou nepřijde na těch 28 000,-..A pokud ano tak by taky ten PS4 tam musel stát 2x tolik.( To už byl takový menší vtípek,berte to s rezervou)..

Drakersss
Drakersss #❇RHCP❇
👍2

Zda je to pravda tak je mi to líto.Byl to takovej šašek tady,čas od času jsem najel na jeho konbook a sledoval co napsal vždy to byla zaručená zábava. [s13]

mmmacko37
👍1

Fanda dostal BAN [s13]

Gmok4
Gmok4 #PS+indiáni
👍1

Nejmenovalo se toto vlákno původně VTIPY VŠEHO DRUHU? [s6]

PT4
👍1

Už jsem to pochopil..Ty tu do toho taháš i manželku,kdybys bydlel sám mužeš si koupit ja kty píšeš 2x PS4 měsičně a zbylo by ti 0 kč možná těch 8 tisíc jak ty vykladaáš,ale to sou pohádky. Realita říká že jako řidič MHD by sis mohl koupit PS4 jednou měsičně a zbylo by ti pár tisíc.. Jenže jestliže do toho začneš tahat i manželku tak to už je dvojtý plat.. za chvilku napiš,že si jich mužeš koupit klidně 10 kusu měsičně,ale nezapoměn napsat.. Že ty tvoje manželka tvůj bratr sestra si přijdete celkem na 100 000.. Ano píšeš tu že si muže vydělat borec jako řidič mhd 28 000 kč.. ale to jsou dvě osoby.. jen u tebe to je jako jedna osoba..

PT4
👍1

Fando ty píšeš samé sračky,chceš mí říct že by tvoje manželka investovala každy měsíc do PS4? To by musela byt blbá ty to máš furt naučené z knížky..Jak kdo kolik si vyděšlá a podobné sračky.. Prostě řidič si nepřijde na 30 000 měsícčně.. Sou rádi za 15 000 kč.. ani to nemají... Ty si řidič a si tím posedly že si prostě vyděláš kolem 30 000,- už se tomu musím smát.. Muj kamarád má tatku a ten je řidič v mhd a nevydělá si vic jak 20 000 spíše tak 15 000..